Oamenii de cultură nu fură

Astăzi l-au arestat pe un tip numit Voicu Rădescu, pentru delapidarea unei sume de 50 000 euro. Habar nu am cine e tipul, nu am intrat niciodată în barul green hours, cel care a fost spoliat de acei bani, în fine, nu asta e problema, justiția lui Băse o să își facă datoria.

Nu am putut să nu râd, împreună cu Andrei Cismaru, care îmi tot dădea material pe messenger, de hipsterelile culturale ale cultivaților din online.

Ați înțeles? E o conspirație împotriva culturii. Judecătorul ăla, care decide să îl aresteze pentru 29 de zile, face parte din această conspirație, nu dovezile care îl culpabilizează și ideea că e posibil să intervină în cursul anchetei.
Pe lângă asta, singura lui ocupație e cultura, cum adică, să îl aresteze? De ce să fie arestat, când el se ocupă doar de cultură? Ba mai are și o boală cronică.

Nu încetez să mă minunez de hipsterismul abscons ce bântuie internetul rromânesc. Creem cauze pe facebook, înjurăm justiția, care e bună doar atunci când judecă pro-băsescu și se aliază cauzelor noastre, în rest fiind niște consspiraționiști, ne punem chezași pentru acțiunile unora cu care nu avem nici în clin nici în mânecă, doar de dragul de a arăta cum mustim de cultură. În chiloți.

Oamenii de cultură nu fură.

Later edit: Dobrovolski e cel mai prost, din toata faza

http://www.mediafax.ro/social/voicu-radescu-patronul-clubului-bucurestean-green-hours-va-fi-cercetat-in-libertate-10000253

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. Pai evident ca nu fura, ei „imprumuta”

  • #2

   Traian » nu stiu mane, nu il cunosc pe om, poate chiar e vinovat, eu rad doar de avalansa de prostalai care devin brusc specialisti juristi, atunci cand le convine. a, a furat patriciu? merita, futu-i mortii ma-sii, la parnaie cu el. in rest, e de-al nostru, e batran, e si bolnav, stim noi mai bine.

 2. Cred ca ai ceva impotriva oamenilor de cultura. (Prea esti pornit impotriva lor)
  🙂

 3. daca a furat in numele culturii…trebuie eliberat imediat:))…totusi altii fura in numele foamei…

 4. Deci nu sunt singurul „defect” care gandeste asa. Si eu ma intrebam care e legatura dintre faptul ca e om de cultura si raspunderea legala.

 5. #6

  Habar n-am despre nenea ala dar totusi e normal ca toti cei cercetati pentru evaziune fiscala si in general pentru orice sa fie judecati in stare de arest?

  • #7

   florin » daca asa decide instanta, da.

  • Cam da. Daca ai facut evaziune fiscala de milioane de euro, si ti-ai pus la pastrare cateva milioane printr-un cont dintr-o alta tara, ce te impiedica sa parasesti tara cand incepe treaba sa se imputa? Las, mai bine la arest, sa nu trebuiasca apoi statul sa negocieze extradarea din cine stie ce alta tara…

 6. @arhi : chief, stii cum e : damele din lumea buna nu sug pula, ele fac dragoste oral, cam asa si cu astia 🙂

 7. Putea sa fi furat si 2 oua, nu conteaza cat s-a luptat pentru cultura, a furat, sa mearga la puscarie…

  Nu imi sta in fire sa fiu grammar nazi pentru ca toti gresim…. dar „Creem” nu există, spunem şi scriem creăm…

 8. Domne el nu fura, el iubeste teatrul si vinde fara bon la oameni saraci, 10 lei berea! PLM!

  • #12

   Eu nu stau in Romania si aici la bar n-am vazut sa dea cineva chitanta, asa e legea in RO, iei o bere si-ti da bon? Serios nu stiu.

  • #13

   MariaMea » asa ar trebui sa fie si la tine:)))

  • #14

   :)) deci sunt evazionisti si astia 😀

   Serios,numai daca platesti cu cardul la bar primesti bon, altfel primesti doar bautura si eventual restul.

 9. L-am auzit pe Dobrovolski azi dimineata. Nu dadea nume, dar persoana la care se referea era un „om important pentru cultura romaneasca”

 10. A furat in numele culturii :)). Prima data cand aud de acest Voicu…

 11. #17

  O vorba din popor zice: „daca esti destept, nu inseamna ca esti si cinstit”. Poate il cunoasteti pe Adrian Nastase, un baiat foarte destept, si atat!

 12. #19

  baietii beau si ei un suc mocca acolo, o bere, mai agatau si ei o pasarica,probabil erau amici cu radescu si acum dehhh – lupta pentru o cauza :)))

 13. Uite ce noroc are daca e om de cultura … si in puscarie o sa-l protejeze Nastase 🙂 🙂 🙂

 14. Arhi, ce om rău ești, e incredibil. Voicu le-a pus la dispoziție ălora de la Urma o sală de repetiții în 2003, deci sută la sută n-a delapidat. Garantează Urma, Mihaiu, și Dobrovolschi pentru el, da?! 😀