idioti

Dintotdeauna am rămas uimit de lipsa totală a instinctului de conservare la concetățenii mei. Iar prin instinct de conservare mă refer la nevoia instinctuală de a-ți proteja integritatea corporală împotriva unor afecțiuni distructive externe.

Trecere de pietoni, ajung la ea, ajunge și pietonul, pieton pe care nu îl interesează că afară e gheață și frig și e posibil să nu pot frâna, prin urmare să aibă contact cu o tonă jumătate de fier, venită în viteză. Da, știu, e dreptul lui, el va fi mort, eu o să am soarta lui Huidu, că am și eu relații și pile.

Vine tirul din față, retardatul cu BMW se angajează în depășire, bazându-se strict pe bunăvoința și reflexele șoferului de tir. Ce contează că dacă intră în contact cu tirul, îl plânge mă-sa sub formă de chiftele? Important e că el trece.

Scriu asta ca să prefațez mirarea mea la adresa cârdurilor de dobitoci care erau azi, la +3 grade, pe gheața lacului pantelimon, inclusiv cu copii, la pescuit sau la plimbare. Serios, adică e iarnă și e cald și ție nu îți trece prin cap că s-ar putea să te duci în apă ca un berbec prost ce ești?