Octavian Morariu și-a făcut datoria

Presedintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Octavian Morariu, care și-a anunțat oficial retragerea din fruntea COSR în cadrul Adunării Generale ordinare ce a avut loc marți 15 aprilie, a declarat: „Consider că mi-am făcut pe deplin datoria și rămân în continuare la dispoziția mișcării olimpice”, informează site-ul COSR.

Într-adevăr, și-a făcut datoria în mod maxim și cu diligențe superioare.

portivul român de la sanie, Valentin Cretu, concureaza pe o sanie construită de el, în garajul casei sale. În timp ce echipele de top au sănii care costă 15 000 de dolari.

Ca să înțelegeți, COSR este decidentul tuturor fondurilor pentru federațiile de sporturi olimpice. În total se învârt niște sume fenomenale, de aceea este o bătălie atât de mare pe numirile în COSR sau CIO.

Sportivii noștri s-au dus la olimpiadă cu sănii construite de mâna proprie sau cu schiuri de împrumut, dar Morariu și-a făcut datoria.
Right.

22 comentarii

 1. e ruda cu Nașu’ … nu îi mai satură Dumnezeu

  0

 2. pai aia era datoria lui, sa nenoroceasca sportul romanesc si si-a indeplinit-o !

  0

 3. Fata de familia si neamurile lui, probabil si-a facut datoria.

  0

 4. Daca striga in gura mare ca si-a facut pe deplin datoria, e clar ca e exact invers.
  E vreun presedinte de federatie de la noi care a facut ceva pentru sportul romanesc?

  0

  • #17

   Nu presedinte de federatie, dar Bellu si Bitang au incercat si au reusit multe sa faca pentru gimnastica din Romania

   0

  • #18

   true dat

 5. Ce pervers sunt…am citit ” echipele de top au sânii care costa 15000 de dolari” :))

  0

 6. #21

  Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece sau sa moara ca nu mai tin minte.

  0

 7. #22

  Sa-l intrebe pe Praslea cum a obtinut merele de aur, ca poate asa reusim sa luam si noi vreo medalie de aur pe la olimpiade. Nu inteleg de ce nu se fac contracte de management, unde salariul sa fie de 1 leu, iar pentru fiecare medalie castigata, acest manager sa primeasca suma x.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]