5 comentarii

 1. Csf dacă te simți ca la 20 de ani și ti-ai pus vârsta 20 de ani? Ncsf

  0

 2. #2

  uite-asa creste pib-ul britanic!

  0

 3. #3

  UK este faimoasa pentru preturi la asigurari ridicole.

  0

 4. #4

  Scade foarte mult daca ai o persoana cu permis britanic pe asigurare, recomand sa adaugi un prieten tocmai pe motivul asta!

  0

 5. #5

  Probabil ai mentionat in cerere ca volanul e pe stanga. Pentru cele continentale cred si eu sa te scoreze corespunzator.

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.