28 comentarii

 1. Mie cu siguranţă nu-mi pasă cum se strigă ruşii între ei. Comunismul nu va muri acolo nici peste 200 de ani, cum nici la noi nu va dispărea cu adevărat prea curând… poate peste 100 de ani ??

  Thumb up 0
 2. Epic ! Erau la vreo statuie de-a lui Lenin ?

  Thumb up 0
  • da, era pe 21 ianuarie, sarbatoareau moartea lui Lenin :)))))

   Thumb up 0
 3. #4

  imi place ca sunt perseverenti 😛

  Thumb up 0
 4. las că degrabă îl îngroapă, şi-au belito babele şi moşnegii cu lenin al lor. dar poate să-l îngroape în Moldova – susţinători avem destui şi urmaşii abia cresc (http://arhi.co/ayij)

  Thumb up 0
 5. Hai ca „minunatul” comunism nu a murit nici in Romania!

  Thumb up 0
 6. Daca ei nu lupta impotriva comunismului si mineriadelor, cum se preocupa a noastra putere de 7 ani incoace… 😉

  Thumb up 0
 7. Comunismu e viu si in rromanica ….

  Thumb up 0
 8. Mie doar limba şi literele ruseşti îmi aduce în minte comunismul.

  Thumb up 0
 9. #10

  COMUNÍSM s. n. 1. Doctrină socială, politică și economică constituită pe principiul abolirii proprietății private și al instaurării proprietății colective.

  Rusia a fost comunista cum a fost si democratica. Adica deloc. Pe vremuri proprietatea privata era niet, proprietatea colectiva in mainile partidului. Singurul lucru care s-a schimbat este ca o mare parte din proprietatea colectiva a devenit privata. O trecere de la un stat socialist totalitar condus de Partid la un stat mafiot pseudodemorcatic condus de oligarhi. Sau cum se zice pe la noi „aceeasi marie cu alta palarie”

  Pensionarii respectivi nu sunt deloc relevanti in discutie. Dupa ce au fost spalati pe creier o viata intreaga de propaganda partidului e normal sa se comporte asa. La moartea lui Stalin in ’53 o mare parte din rusi plangeau de-adevaratelea. Erau convinsi ca dictatorul fusese tatucul lor si toate ororile prin care au trecut se intamplasera fara stirea lui. Suna cunoscut?

  Cred ca unele popare pur si simplu nu sunt pregatite sa se autoguverneze democratic si au nevoie fie de un „tatuc” atotputernic fie de conducatori straini. Si mai cred ca si noi, romanii, suntem unul dintre acele popoare.

  Thumb up 0
 10. Cu o floare nu se face primavara, nici nu reinvie timpuri din fericire apuse. De fapt, vorba lui Arhi, cui i pasa?

  Thumb up 0
  • #12

   nu ai de unde sa stii, ia uite la moldoveni ce frumos infloresc

   Thumb up 0
 11. #15

  Cretin mai mare ca Badea…sunt putini pe internet, dar el se cam duce pe locul 1 la cretini. S-a oligofrenizat de tot. Un imbecil, l-am chemat si la opera, l-am injurat si pe site. Un cretin, ii pune gaoaza lu jidoafca aia- Carmen Bruma pe site, vezi doamne sa impresioneze ce gagica are el. Un imbecil

  Thumb up 0
 12. #16

  Ba, Arhi, te-am vazut si pe tine pe starda, acum vreo doi ani, daca imi aduc bine aminte sau mai putin. Erai imbracat cu niste pantaloni de camuflaj. Esti destul de masiv, cred ca tii la bataie.

  P-atunci nu comentam pe blogul tau, erai pielea pulii pe internet. Tin minte ca io eram in masina si tu ieseai de pe strada doamnei, unde sunt anticariatele alea acuma. Si io eram in masina, intram, traversam cu ar veni

  Thumb up 0
 13. #17

  Or fi ei comunisti inca dar sunt si foarte credinciosi. In general, Rusia e o tara a paradoxurilor. E tara unde mor cei mai multi oameni din cauza alcoolului dar si tara ca i-a dat pe Dostoievski, Cehov, Tolstoi…Pana la urma si comunismul lor o sa dispara. Si o sa ramana tot Rusia si oamenii ei. Eu am un mare respect pentru ei (desi, futu-i in inima, ne-au calarit acum cateva zeci de ani – bine, cu largul nostru concurs), chiar era nevoie sa se trezeasca Rusia, mai compenseaza cat de cat balanta fortelor, altfel si-o luau in cap rau de tot US.

  Thumb up 0
  • #18

   istoria e martora, cand se trezeste rusia, incepe sa viseze la imperii si cerinte teritoriale. maine poimaine o sa ocupe toata zona noastra, din ratiuni de securitate

   Thumb up 0
 14. cat au salariul mediu lunar? inspre 600 de euro? in orice caz, mai mult decat la noi

  Thumb up 0
 15. la noi cred ca nici cei mai mari fani ai comunismului n-ar insista atat :))

  Thumb up 0
 16. #21

  A. Freigedank
  cine poola mea esti mah?sa stii ca si eu l-am jignit pe arhi,dar acum imi pare rau,sincer…dar tu deja sari calu’….da un detaliu cum te gasesc sa iti arate tata baiat masiv!

  Thumb up 0
 17. #22

  @tomkat:Parcul Operei-el e prezent acolo non-stop!

  Thumb up 0
 18. #23

  Ce faceplant o luat baba sa moara Veta!

  Thumb up 0
 19. #24

  Astia or sabotat monumentul ca sa nu se poata apropia oamenii! 🙂

  Thumb up 0
 20. #25

  cum arata dobitocul?

  Thumb up 0
 21. #26

  Blogul lui Arhi, oricât de anti-rromân e el, e sută la sută rromânesc. :))

  @Arhi:

  Repet, te-am văzut barosane pe stradă, dar cu toate că nu am gabaritul tău, cred că te bat, dacă e s-o dăm parte-n parte. Ştiu multe tactici de luptă şi scheme. Dacă eşti şmecher, fixăm o zi şi-o oră, şi ne întâlnim unde vrei tu, dacă nu vrei la operă. Tu poţi să vii cu o brigadă de şmecheri, şi io singur. Să vedem care e mai şmecher.

  Thumb up 0
 22. #27

  Tomkat:

  În parcul operei mă găseşti, cocoş, dacă vrei să mă faci. Îţi dau un număr de telefon cât de curând.

  Thumb up 0
 23. #28

  tre sa ajung acasa ca sunt in state…….ma bat pe aici pe bani,dar imi fac timp si pt tine fluffy

  Thumb up 0