Olimpiada fără comentatori

Nu știu dacă știați, dar TVR nu a trimis nici un comentator sportiv la Olimpiada de la Soci. Pe motiv că nu sunt bani și că e recesiune și cheltuieli minime etc. Adevărul e că nu e nici o pierdere, Alina Alexoi merită să fie călcată de Ray Misterio, nu să meargă moka la ruși.

Problema se pune când totuși bani există.

Societatea BCR Fleet Management a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei care a fost organizată de TVR pentru cumpărarea, în leasing, a 140 de autoturisme, valoarea totală a contractului fiind de 2.400.000 de euro, fără TVA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Televiziunea Română.

Deci criză, deci recesiune, deci probleme, da?
Ce mai sunt 2 400 000 de euro în vremurile astea? Două șaorme la Dristor.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Noroc cu BBC-TWO.

 2. banii exista pentru cine trebuie. ca in romania…

  de curiozitate, ce fel de masini sunt alea? mercedes, ferrari….?

 3. #4

  Chiar, ce masini sunt astea, de costa 17000E?
  Stie cineva cum pot sa scot de pe factura de Enel partea mea de cotizatie la aceste masini?

 4. #5

  http://www.bbc.co.uk/sport/winter-olympics/2014

  Nu stiu daca merge si din Ro, dar stii tu, gasesti un proxy care sa-ti dea IP de Anglia. Ai preluate toate fluxurile te uiti la ce vrei.

 5. #7

  Să fie călcata de Ray Misterio seniorul sau juniorul? Te rog să fii mai explicit :)))

 6. #9

  apropo, vorbind de olimpiada, i-am batut pe rusi la hochei! la ei acasa! cu sellane de 43 de ani si jumatate! urmeaza suedezii, daca ii batem si pe astia o sa fie betie generala.

  • Finlanda probabil, ca romania nu stie

  • #11

   dap, vb de renii de aici. meciul cu suedia e un fel de romania – ungaria la fotbal, daca vreau sa ma pun la curent cu ultimele injuraturi din finlandeza, ma duc intr-un bar sa ma uit la meci.

  • N-ai inteles, omul probabil nu stia cum sa ne spuna cum o arde el prin Finlanda. Are si el niste tulburari…

  • #13

   „i-am batut pe rusi la hochei!”. cine? echipa tarii care te-a primit ca fugar aka imigrant? asa repede se intampla? „noi”?

  • #14

   nu e nicio realizare sa fii in alta tara din ue, trebuie doar sa vrei sa te duci si daca te pricepi la ceva, probabil gasesti si ceva de munca

  • #15

   @dropia, poate tara care apreciaza un om cu chestii de oferit societatii in care traieste si tara care nu incearca sa-l f*ta la fiecare ocazie.

   Si apropo, fii sigura ca niciodata n-o sa-ti tresalte inima cand vezi festivitatea de deschidere si vezi Finlanda intrand cu echipa ei la fel cum o sa-ti tresalte cand vezi echipa Romaniei. Niciodata. Dar poate are voie omul sa se bucure cu prietenii lui ca i-au batut pe Rusi la hochei la ei acasa.

 7. arhi: de mentionat ca TVR-ul are doar vreo 70 de soferi?

 8. #17

  @dropia si @msrp sunteti hateri si idioti. Ma mir cum n-am avut parte de acelasi tratament ca am dat linkul cu BBC-ul, sau o fi fost prea subtila pentru neuronul vostru comun.

  • #18

   Era o mica diferenta, parca…cand zici „i-am batut pe rusi” nu te gandesti ca o gasca de romani vajnici le-au tras-o nenorocitilor? Cand colo „noi” eram finlandezi.

 9. #19

  daca trimite 2-10 comentatori la soci, ii face fericiti doar pe ei + telespectatorii (cantitate neglijabila). daca cumpara 100 loganuri full-option (cum zicea cineva mai sus), face fericiti 100 de sefuleti care pot conta la viitoarele alegeri din tvr. ce e asa de greu?

 10. #20

  doamne insuportabila e gagica de comenteaza biathlon.. nu are nicio legatura cu sportul asta.

 11. Inca putin si se incheie Olimpiada iar romanii nostrii nu au luat nici o medalie.

  • #22

   Nu-i nici o surpriza. Am luat o singura medalie de bronz la sanie bob in toata existenta jocurilor olimpice de iarna la o olimpiada boicotata. La jocurile de iarna iti trebuie echipament, care costa multi bani, si tre sa ai unde te antrena. Zapada si gheata artificiala nu-s ieftine. Eu zic ca a fost chiar ok pentru ce le-am oferit sportivilor.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]