Olimpiada fără comentatori

Nu știu dacă știați, dar TVR nu a trimis nici un comentator sportiv la Olimpiada de la Soci. Pe motiv că nu sunt bani și că e recesiune și cheltuieli minime etc. Adevărul e că nu e nici o pierdere, Alina Alexoi merită să fie călcată de Ray Misterio, nu să meargă moka la ruși.

Problema se pune când totuși bani există.

Societatea BCR Fleet Management a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei care a fost organizată de TVR pentru cumpărarea, în leasing, a 140 de autoturisme, valoarea totală a contractului fiind de 2.400.000 de euro, fără TVA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Televiziunea Română.

Deci criză, deci recesiune, deci probleme, da?
Ce mai sunt 2 400 000 de euro în vremurile astea? Două șaorme la Dristor.

22 comentarii

 1. #1

  Noroc cu BBC-TWO.

  0

 2. banii exista pentru cine trebuie. ca in romania…

  de curiozitate, ce fel de masini sunt alea? mercedes, ferrari….?

  0

 3. #4

  Chiar, ce masini sunt astea, de costa 17000E?
  Stie cineva cum pot sa scot de pe factura de Enel partea mea de cotizatie la aceste masini?

  0

 4. #5

  http://www.bbc.co.uk/sport/winter-olympics/2014

  Nu stiu daca merge si din Ro, dar stii tu, gasesti un proxy care sa-ti dea IP de Anglia. Ai preluate toate fluxurile te uiti la ce vrei.

  0

 5. #7

  Să fie călcata de Ray Misterio seniorul sau juniorul? Te rog să fii mai explicit :)))

  0

 6. #9

  apropo, vorbind de olimpiada, i-am batut pe rusi la hochei! la ei acasa! cu sellane de 43 de ani si jumatate! urmeaza suedezii, daca ii batem si pe astia o sa fie betie generala.

  0

  • Finlanda probabil, ca romania nu stie

  • #11

   dap, vb de renii de aici. meciul cu suedia e un fel de romania – ungaria la fotbal, daca vreau sa ma pun la curent cu ultimele injuraturi din finlandeza, ma duc intr-un bar sa ma uit la meci.

   0

  • N-ai inteles, omul probabil nu stia cum sa ne spuna cum o arde el prin Finlanda. Are si el niste tulburari…

   0

  • #13

   „i-am batut pe rusi la hochei!”. cine? echipa tarii care te-a primit ca fugar aka imigrant? asa repede se intampla? „noi”?

   0

  • #14

   nu e nicio realizare sa fii in alta tara din ue, trebuie doar sa vrei sa te duci si daca te pricepi la ceva, probabil gasesti si ceva de munca

   0

  • #15

   @dropia, poate tara care apreciaza un om cu chestii de oferit societatii in care traieste si tara care nu incearca sa-l f*ta la fiecare ocazie.

   Si apropo, fii sigura ca niciodata n-o sa-ti tresalte inima cand vezi festivitatea de deschidere si vezi Finlanda intrand cu echipa ei la fel cum o sa-ti tresalte cand vezi echipa Romaniei. Niciodata. Dar poate are voie omul sa se bucure cu prietenii lui ca i-au batut pe Rusi la hochei la ei acasa.

   0

 7. arhi: de mentionat ca TVR-ul are doar vreo 70 de soferi?

  0

 8. #17

  @dropia si @msrp sunteti hateri si idioti. Ma mir cum n-am avut parte de acelasi tratament ca am dat linkul cu BBC-ul, sau o fi fost prea subtila pentru neuronul vostru comun.

  0

  • #18

   Era o mica diferenta, parca…cand zici „i-am batut pe rusi” nu te gandesti ca o gasca de romani vajnici le-au tras-o nenorocitilor? Cand colo „noi” eram finlandezi.

   0

 9. #19

  daca trimite 2-10 comentatori la soci, ii face fericiti doar pe ei + telespectatorii (cantitate neglijabila). daca cumpara 100 loganuri full-option (cum zicea cineva mai sus), face fericiti 100 de sefuleti care pot conta la viitoarele alegeri din tvr. ce e asa de greu?

  0

 10. #20

  doamne insuportabila e gagica de comenteaza biathlon.. nu are nicio legatura cu sportul asta.

  0

 11. Inca putin si se incheie Olimpiada iar romanii nostrii nu au luat nici o medalie.

  0

  • #22

   Nu-i nici o surpriza. Am luat o singura medalie de bronz la sanie bob in toata existenta jocurilor olimpice de iarna la o olimpiada boicotata. La jocurile de iarna iti trebuie echipament, care costa multi bani, si tre sa ai unde te antrena. Zapada si gheata artificiala nu-s ieftine. Eu zic ca a fost chiar ok pentru ce le-am oferit sportivilor.

   0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]