Omuleții cu tarabe-n geamuri voteaza cu Becali

Îi ador, pur și simplu. Cât de mândri sunt ei la semafoare, cu crucile lor care îi păzesc de toate cele, cele mai talismane norocoase ever.
Și știți ce e mai ciudat? Că te-ai aștepta să vezi de-astea numai la loganiști, ceea ce ar fi normal, dar ai greși. Și conducătorii de automobile reale o fac.

Cu adevărat aceștia sunt adevărații susținători ai lui Gigi Bercali, cel ce candidează la primprie numai cu dumnezeu și crucea, pentru că fără dumnezeu nimic nu se face, nici măcar câinii nu se ucid. Și pentru că Becali a zis că el va omorî toți câinii din București dacă iese primar, are votul meu.
Cu dumnezeu și crucea înainte, domnule Primar!

26 comentarii

 1. Loganisti neloganisti, trebuie adoptata o lege prin care sa nu iti auto-opturezi vederea prin parbriz, pe bune sint unii care au zeci de briz-brizuri lipite de parbriz si pe urma te gandesti cum de nu vad cate un pieton etc…
  Forta JiJi

  *Offtopic, Arhi poti sa imi recomanzi si mie un wordpress desktop editor pentru Mac ceva asemanator Windows Live Writter sau trebuie sa ma multumesc cu online… ? Mersi

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. #3

  Şi eu tot pe Becali îl votez.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #4

   Titircă » ok, deci niciodata 2 pe acelasi subiect…

   Thumb up 0 Thumb down 0

 3. As vrea o campanie electorala sincera, un care ala de promite ceva si nu face sa….sa i se taie limba.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Nu se joaca nenea:
  – 1 mirositoare Aqua (asa le zic)
  – 1 cruce
  – 1 icoana
  – 1 catelus (probabil)
  Nu e bine. Sunt 4 “talismane”, e numar par, ca la mort. Musai ori mai este ceva ascuns, ori a uitat sa rezolve problema. Superstitia nu trebuie incalcata.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #8

   Puneti ochelari. Eu vad cel putin 7 “item-uri”… numar mistic

   Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Maximul prins in poze de mine a fost asta:
  http://www.catalinuks.blogspot.com/2007/06/furacios-de-mutzunachi.html
  Nu gaseai un locsor pe luneta sa pui un deget… :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. La mine, de top maxim, am vazut o panamera care avea ditamai blana de oaie/capra/camila, care trona pe bord. Banii nu tin cont de cultura, bun simt si educatie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. #12

  Nu publica! Ai un typo: omorî nu omorâ

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. #13

  astia isi antreneaza rezistenta la hipnoza.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Apropo de talismane: eram la iesire din Bacau anul trecut.Coada, deci se mergea la pas de pisicica.Ajunge in dreptul meu unu cu un Ford focus ( sper ca nu tu :) ), ma uit in geamul lui : in partea stanga a parbrizului vre-o 4,5 cruci de astea de toate modelele, pe mijlocul geamului de sus pana jos numai cruci, cruciulite, dar partea care m-a surprins cel mai mult e ca in dreapta geamului avea vre-o 3 cruci si un clopot :)); deci ma uitam ca prostul la clopotul ala agatat pe geam si radeam ca bou’ in masina. :))))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #15

  “va omorâ”? :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 11. #16

  Pe mine ma amuza specimenele care isi lipesc N+1 cruciulite exact pe locul de unde iese airbag-ul. Stiu ca nu-ti sare si bucata aia de bord in frunte la accident dar tare m-as bucura daca o sa iasa unu cu semnul crucii pe frunte.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 12. #17

  Advertaizing:
  “Pentru cei pentru care Loganul nu reprezinta o masina reala, exista Duster. DUSTER! Te ancoreaza in realitate! ti-di-du-du-duum” :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 13. #18

  Nu ai inteles. Aia isi activeaza al doilea nivel de protectie pentru cazurile in care nu mai tin franele sau nu se declanseaza airbag-ul.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Dar de cei care isi pun tablita cu numele in parbriz, LA AUTOMOBILE, iar pe urma au nevoie de 3 scanduri sub fund sa vada afara, ce zici?
  Ca banuiesc ca cei cu mascote sunt iertati!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 15. #20

  omul in masina lui ca in casa , atat timp cat nu il impiedica sa conduca nu stiu de ce ii fute grija pe unii ce are el la oglinda , eu personal nu am absolut nimic pentru nu imi place sa se balangane pe la oglinda ceva dar nici nu am ceva cu cei ce au , e alegerea lor si nu vad cum il afecteaza pe x si pe y de prin comentarii

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #21

   L!nuX » ii ia jumatate din campul vizual

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #22

   In cazul de fata , da, este exagerat , dar poate omul nu are CASCO la masina si vrea protectie full , divina :)

   ps : am vazut si mai dotati , sunt si cateva poze pe net destul de interesante :)

   Thumb up 0 Thumb down 0

 16. #23

  Sa vezi ce fiabile sunt masinile cu cruci… mai ales daca face si cate-o sfestanie mai des decat schimbul de ulei, niste mir 10W 40 ca aditiv de ulei si daca pune niste apa sfintita in lichidul de racire .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Caşchtă Iordănescu de la UNPR e opţiunea corectă pentru colecţionarii de cruci. Becali pierde la proba de pupat icoane-viteză.

  În chestiunea maidanezilor, trebuie să observăm progresele actualei administraţii. Oprescu tocmai încearcă să înece toţi câinii din Bucureşti şi nimeni nu-i remarcă efortul.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 18. #26

  Am inteles esti ateu, de fapt esti impotriva lui Dumnezeu. Totusi credinta (sau cum, probabil, i-ai zice tu, chestia asta) face parte din educatie, religia este predata la scoli si oamenii sunt invatati cu “chestia asta” de mici copii, dar ce zici de oamenii care isi pun potcoave la masini pentru a le purta noroc?

  Thumb up 0 Thumb down 0