Onanismul jurnalistic

Înţeleg că există o tendinţă pe internet de a-l categorisi pe domnul Marius Tucă drept onanist. Nu sunt de acord. Onanismul este o expresie a iubirii. Ar însemna că eu îl iubesc pe domnul Tucă dacă îi spun onanist.
Ori eu nu iubesc onaniştii….
Până una alta vă salutăm dulce din Bulgaria. Bem. Ne pişăm în piscină. The usual stuff…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. De ce va pisati in piscina? Si de ce nu pe poza stimabilului… Daca tot nu-l iubiti ! :D

 2. Onanistilor!

 3. #3

  lasa ma Napster, ca te faci tu mare si ajungi si tu sa te pisi cu astia marii

 4. Subtil :)

 5. @Laura Driha: Important nu e de ce se pisa, ci pe cine/pe ce.

 6. @adi… pai si eu am intrebat cam acelasi lucru. De ce in piscina si nu pe poza din postul de mai sus… Adica "pe cine/ce" se pisa si cum de nu pe "altcineva". Era vorba tot de locatie, nu de motivatie… Sau tu ai inteles altceva? :-?

 7. Este important de facut diferenta intre Marius Tuca (si, din punctul meu de vedere, tot trustul lui Felix) si restul jurnalistilor.
  Este important sa facem diferenta intre un om destept si intre unul caruia cei mai tari blogeri ii fac cunoscut articolul (de 2 lei) pentru ca ziarul la care lucreaza sa aiba un trafic mai bun.
  Foarte multi ziaristi sunt si blogeri, deci nu ar avea motive sa se atace.
  Cred ca 80 la suta dintre ziaristii din Iasi au terminat alte facultati decat jurnalismul. Cei care au facut totusi aceasta facultate (cu mici exceptii) sunt cei mai slabi de pe domeniu.

 8. super tare…. va pisati in piscina de ce nu faceti si treaba mare ? tot acolo e :))

 9. mi-a placut initiativa cu onanistul!!!

 10. #10

  implinise de ieri locu’ doi, dupa dex, la cautari „onanist” pe google :))
  functioneaza binisor se pare :D

 11. Google Me

  prostanac
  lingau
  onanist

 12. asta cu lingaul n-o stiam :))

 13. #13

  Va pisati in piscina? I rest my case. Si mai zici de onanisti, cand tu nu esti in stare sa-ti lepezi sucurile intr-un loc adecvat. Ah e o chestie da gasca? Chiar ca sunteti avortati. Doamne. Ce varsta ai mah? Ai tata? Ai mama? Ai o anumita varsta bah…Asa te-au crescut? Tot inainte blog-erule…pisa-te in piscine. Du-te si in Italia si da si un jet pe statuile din Roma. Ce gunoaie…

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex