Oprea și-a rezolvat accidentul

Generalul d emucava, Oprea, și-a rezolvat problema accidentului făcut în timp ce folosea o coloană oficială ilegală. A băgat azi ieri, pe șestache, în monitorul oficial, o prevedere care spune că și șefii de partide au dreptul la protecție de la SPP and shit.

Femeile sunt ca să puteți înghiți rahatul ăsta îngrozitor mai ușor.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. …interesu’ national…

 2. #3

  Propun sa infiintam Partidul Monstrilor Mancatori de Spaghete!!!Sunt absolut sigur ca vom gasi suficienti membrii pe aici…………..si,prin rotatie,votam cate un nou presedinte de partid saptamanal….in felul acecesta,vom merge toti la plimbare cu girofaruri,si vom avea SPP-isti care sa ne care sacosele cu cumparaturi

 3. #4

  Propun ca si directorii de firme apartinatoare statului sa beneficieze de protectia SPP, bineinteles tot din banii statului. De asemenea, in maxim 3 ani de la votarea legii sa se asigure protectia SPP asupra tuturor bugetarilor care traiesc din banii fraierilor care inca aleg sa mai plateasca taxe in tara asta.

 4. Bine, bine, şi are valabilitate retroactiv?
  Întreb şi eu că nu le prea am cu astea juridice.

  • #6

   Nu ma pricep, dar cred ca daca nu este specificat in text ca legea se aplica si retroactiv (desi cred ca asta e oarecum ilegal, conform constitutiei parca, repet nu ma pricep), atunci nu.

 5. Dovedește ca nu are nici o remușcare și nu plănuiește sa-și dea demisia.

  • #8

   Hai ma, chiar crezi ca si-a pus macar o clipa problema demisiei? El, interesul national?
   Nu stiu, uneori suntem asa niste copii…

 6. Ba eu cred ca nu e pentru „sefii de partid”.
  Doar cred asta; nu sunt sigur. In alta ordine de idei era nevoie doar de 3 oameni ca sa infiintezi un partid nu? Cred ca unul dintre aia 3 e sef, nu?

 7. Aici se spune ca oricine poate cere coloana oficiala: http://www.funkycitizens.org/cere-si-tu-coloana-oficiala/

 8. #11

  unde ajungem noi daca urcam scarile alea ?

  in alta ordine de idei, putea sa faca si mama modificarii in MO, e too late. acum e chestia daca se sesizeaza f’un parchet ceva sa il rupa pe oprea pe genunchi sau daca nu se misca nimic institutional, daca se duce unu, gen tatal baiatului cu gatul rupt, cu o maciuca sa ii monteze o coloana.

 9. #12

  Bine, bine, dar cu toate astea chiar nimeni nu iese in strada? Chiar in halul ăsta suntem? Nu ma intelegeti gresit, nu iubesc politistii, marea majoritate sunt sub cum ar trebui sa fie, dar pentru abuzurile astea facute de toti pielea penisului, ajunsi in functii inalte, colegii lui trebuiau sa fie deja in strada. Nu zic ca se facea ceva, poate ca nu, dar aratau ca trebuie scoasa la lumina mizeria de sub presul politiei.

 10. #13

  Eu nu stiu ce dracu ii mai opreste sa treaca acolo pe ordonanta 2013 in loc de 2015. Probabil o fi vorba de bun simt.

  • #14

   George, Oprea, politiceni romani in aceeasi fraza cu „bun simt”? babaiatule…

  • #15

   Esti un om rau la suflet si neintelegator dufule. Dar Aresenie te vede.

 11. #16

  si-o fi rezolvat el coloana dar accidentul ramane si prevederea nu se poate aplica retroactiv. teoretic poate fi tras la rapsundere pentru abuz in serviciu si fuga de la locul accidentului soldat cu victim dar mai trebuie tinut cont ca totusi vorbim de romania

  • Ce fuga, ca nu a fost implicat in accident. Si chiar daca ar fi sa traga la raspundere toate vehiculele din zona pt fuga de la locul accidentului, ar fi vorba de soferi ori el era pasager.

 12. #18

  Iar jigodia de Ponta, cand il intrebau reporterii daca avea voie ala cu coloana oficiala, o dadea smechereste „se pare ca vorbesc chineza”.

 13. #19

  OUG a intrat in vigoare in 22.10. Accidentul s-a produs in 21.10. Nu c-as fi primul care comenteaza pe tema asta.

 14. #20

  Mai contează ce și cum sau când a dat ordonanța? Mizerabilul nu se lasă nici în ultimul ceas adică abuz după abuz. Asta e problema. Mori javro!

 15. #21

  Poate cineva sa ma ajute cu un link direct din monitorul oficial? Nu il gasesc de pe telefon.

 16. #22

  Hai sa va fut eu seara: legea penala/ contraventionala mai favorabila il scoate.

  Principiu: daca intervine dezincriminarea – asta se incearca – oricand inainte de executarea totala a pedepsei, inculpatul scapa. Daca omori pe cineva azi si pedeapsa e de 5 ani si peste 2 ani, cand tu te judeci, pedeapsa devine de 2 ani, nu poti fi condamnat decat la 2 ani. Daca modificarea intervine dupa 2 ani de puscarie, esti liber.

  Oprea a scapat.

 17. poate ar fi bine, inainte de a comenta, sa stii despre ce vorbesti

  Legea 191/1998, Art.4:
  (1)Pentru îndeplinirea atribuţiilor ce îi revin, Serviciul de Protecţie şi Pază colaborează cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cu celelalte ministere şi organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale.
  (2)Instituţiile prevăzute la alin. (1) sunt obligate să acorde Serviciului de Protecţie şi Pază, în limita competenţelor legale, sprijinul necesar îndeplinirii atribuţiilor prevăzute de lege.

  Prin urmare, antemergatorii demnitarilor sunt de la politie, la cererea SPP.

 18. Are dreptate marian, jegul nu avea dreptul la coloana oficială

 19. marian nu are nici o dreptate, eu nu am spus ca are dreptul la coloana oficiala, pentru ca asta e toata discutia, am zis ca SPP asigura coloana oficiala cerand motoristi si masini de la politie. dar simte si el nevoia sa se evidentieze cumva, chiar daca habar nu are despre ce vorbeste

 20. #26

  nu mai merge pluginu de poze?