Optimile de finală, cu plictiseală

Ambele meciuri au fost extrem de slabe. E evident că echipele resimt tensiunea jocului și intră pe teren determinate să ajungă la prelungiri sau penaltyuri, pentru a li se lua de pe umeri responsabilitatea înfrângerii. Casper Schmeichel este un portar mare și e posibil să devină un portar mai mare decât tatăl său, Peter, care a fost unul din cei mai mari portari ai istoriei.

În rest, bănuiesc că și mâine o să fie o oboseală de genul acesta, cum au fost azi.
Ce e interesant, pare-se că fotbalul din estul europei domină competiția :mrgreen: Dacă Putin vrea, totul e posibil.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #1

  sunt un pic trist vroiam sa vad rusia-croatia in semifinale dar se pare ca nu se poate, hai mexico, up and over the wall!

  Thumb up 6
 2. #2

  Spania-Rusia parca a fost Concordia-Voluntari, dopatii pasau in valuri si ceilalti dopati se aparau.Cat despre Rusia nu era evident ca vor castiga mondialul?

  Thumb up 12
 3. De ce e echipa Spaniei mare? pentru ca paseaza fara sens si in spate, ca echipa Romaniei cand nu avea idei si incredere?

  Thumb up 20
 4. #6

  Schmeichel Junior are deja 31 de ani. Ar trebui să se grăbească dacă vrea să-l întreacă pe ta-su 🙂

  Thumb up 38
 5. #7

  Member Grecia in 2004?

  Thumb up 1
 6. #8

  Dumnezeule, nu am mai vazut atatea pase in lateral si in spate si un ritm atat de lent al jocului, de pe vremea „cooperativei” din campionatul nostru. Nu vreau sa spun ca a fost „blat” la Spania-Rusia, ci doar un meci extrem de prost si plictisitor.

  Thumb up 5
 7. #9

  Mai are cineva vreo îndoiala că sistemul VAR a cam tăiat din ajutorul pe care arbitrii în acordau în general naționalelor din vestul Europei? Acum putem spune că se joacă de la egal la egal. Iar ce mai pot spune despre spanioli este că sunt niște mimoze care se trântesc pe jos la orice vântincel. Bărbați, nu glumă! Mi se face scârbă de acești jucători și mă bucur nespuns că au plecat acasă o mare parte din „actori”.

  Thumb up 4
  • #10

   ai vreo indoiala ca sistemul var nu are absolut nici un efect atunci cand NU trebuie sa aiba? rusii au primit un penalty perfect gratuit cu tot cu analiza var iar spaniolilor le-a fost refuzat un penalty clar tot cu analiza var.

   Thumb up 4
  • #11

   Penalty perfect gratuit pentru ruși? Adică mingea n-am atins deloc mana spaniolului, o fost trucaj și pixel albastru?

   Thumb up 3
  • #12

   Dude, ala a fost cel mai clar hent din Galaxie. Nici daca-i baga Joachim Low mana la coaie rusului ( saturandu-se de ale sale) nu era mai clar.

   Thumb up 2
 8. #13

  m’am plictisit așa de tare la rusia spania, că nici nu m’am uitat la al doilea meci
  m’am uitat la a3 la pozele cu oprea cum a retușat să pară că dă mâna cu obama, haioase rău pozele

  Thumb up 1
 9. #14

  Acum afla toti priceputii la fotbal ca exista un Kasper Schmeichel, care joaca de prin 2005, care are un titlu Premier League in 2016 cu Leicester si a iesit si de cateva ori jucatorul danez al anului… Apropo, are 31 de ani 😉

  Thumb up 8
 10. Din pacate pentru cupa mondiala, liga campionilor a devenit de 10 ori mai interesanta si mai palpitanta. La cupa mondiala pare ca au ramas echipe cu jucatori care inca nu s-au plictisit si nu vor acasa.

  Thumb up 1
 11. Romania a fost cea mai tare pana acum. Nu a luat nici un GOL :)))))

  Thumb up 0