Oraj la Timișoara

Aznoapte a fost cea mai mare furtună pe care am văzut-o vreodată în viață. Nu neapărat prin amplitudinea vântului sau a ploii. Ci prin faptul că vreo 2 ore a tunat și fulgerat încontinnuu. Filmele sunt total needitate, iar ce se aude pe fundal nu e vântul, ci bubuitul continuu al tunetului.

Faza funny e că am observat astfel că Cizmă e un războinic. Tot timpul a fost ocupat să atace geamul ușii de la terasă, să se lupte cu fulgerele.
Câine de casă îl fac.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  tu incerci sa obtii un curs gratis de foto? Sau cum iti ies in halul ala pozele? :)

  0

  0

 2. #2

  Cu ce ai filmat, cu cazanu’ ?

  0

  0

 3. #3

  nu, cu telefonul

  0

  0

 4. #4

  Si in Prahova a fost la fel aseara. Fulgere si tunete in continuu, chiar daca nu ploua.

  0

  0

  • #5

   si in Bucuresti la fel. Tunete si tot tacamul , dar zero ploaie

   0

   0

 5. #6

  war of the worlds anyone ?

  0

  0

 6. #7

  Da, spectaculoasa furtuna :) Cam la o luna de cand ne-ai trimis poza cu norul din Poltergeist. Se intampla ceva ciudat in zona aia, mda…
  Explicatia stiintifica ar fi instabilitatea frontului format prin intersectia masei de aer neaos, dimboviteano-oltenesc cu masa de aer vestic. Rezultand in fumuri negre si flatulente agresive, insotite de descarcari electrice.

  0

  0

 7. #8

  Acum vreo 3-4 ani a fost o furtuna mult mai puternica, dar aia a fost pe la 5 dimineata, iar asta a fost la ora 2 noaptea, cand e somnul cel mai placut, somn pe care mi l-a intrerupt furtuna de ieri. Insa, cea mai puternica furtuna pe care am intalnit-o, a fost in urma cu mai multi ani, cand am fost la munte cu cortul, iar cand tuna, vibra pamantul sub mine.

  0

  0

 8. #9

  The aliens are coming. Run for your lives!

  0

  0

  • #10

   cum ai petrecut ba da ziua ta???? ai transpirat cantand la saxofonu
   cu gusha????

   0

   0

  • #11

   Alcool plus cinema-combinatia perfecta!

   0

   0

 9. #12

  Vine sfarsitu ba nepregatitilor, lepadati-va de pacate!!!!

  0

  0

 10. #13

  Si eu am stat o ora si m-am uitat pe fereastra la fulgere. Wicked.

  0

  0

 11. #14

  Arhi tu de fapt bati vreun apropo sa îți facă cineva cadou un telefon? Cu ce ai filmat ? Nokia 3310?

  0

  0

 12. #15

  pfuaaaai :X :X :X

  0

  0

 13. #16

  Pana mea, ce inteleg eu de aici e ca daca te apuci sa fimezi/pozezi cu altceva de la DSLR in jos ti-o „iei” rau de tot. :)

  0

  0

 14. #18

  Noah, to ai noroc de matza curajoasa, cainele meu o ia complet razna de la primul tunet…direct in casa, la mine in dormitor, sub pat se chinuie sa se vare…nu chiar reuseste, ca e destul de mare, si patul relativ jos, dar se straduieste, se indeasa asa sa intre cat mai tare sub pat. Daca nu-l las in casa, e si mai rau: sta 5 secunde in cusca, pe urma fuge de 2-3 ori din fundul curtii pana la poarta latrand intr-o disperare, pe urma iar 5 secunde in cusca, turele de latraturi, si tot asa, cat tine furtuna.

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]