Va ordon sa va oferiti voluntari!

Si ca tot am inceput ziua cu politica, sa va mai zic o chestie de la americani.
Condoleante Orez, cioara americana care conduce lumea, le-a trimis o circulara tuturor diplomatilor americani, in care le cere imperios sa se ofere voluntari pentru ambasada din Iraq.
Pai ce mama ma-sii! E voluntariat, deci va ordon sa va oferiti voluntari!
Asta e cam ca discutia aia pe care a initiat-o CIA cu congresul american, discutie ce analizeaza limitele actiunilor fizice asupra unui om. Adica, scobitori infipte sub unghii, tortura. Muc de tigara stins pe sfarc, nu e tortura. Cine e pentru, cine e contra, cine se abtine?
S-a votat.
Urmatorul punct pe ordinea de zi. Acid turnat pe rana deschisa. Sa fie tortura?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. #1

  Evident ca nu. :D

 2. Normal, pentru ca ajuta la depistarea elementelor teroriste. Scopul scuza mijloacele. Dar desigur, US vor lupta pentru drepturile omului si vor ocupa Iranul cat de curand, penutr ca nu se mai poate cu lipsirea asta de libertati.
  As deschide o bursa de pariuri:
  Va fi condamnat la moartea Ahmadinedjad de catre poporul rasculat sau nu?

 3. #3

  Eu pariez ca va fi spulberat in cele 4 zari de o racheta aducatoare de democratie si libertate. :D

 4. Of of … ca greu mai este inteles patriotismul asta american … pai ei traiesc intr-o tara libera, in care nu ai voie sa vorbesti de rau in public despre oranduire, nu ai voie sa faci manifestatii fara autorizatie de la comisia de cenzura (bineinteles ca la ei are un nume pompos) si stapanire, nu ai voie sa te besesti daca bate vantul si nici sa ragai daca vorbeste oligofrenul de Bush. Ei bine … ptr ca tot vorbim de libertatea americana … tot la ei gasesti si aceasta forma de voluntariat obligatoriu, care defapt este patriotism.

  Si acum e faza aia, cand apare mare steagul americi falfaind in vant, si actorul principal are o lacrima in coltul drept al ochiului stang …

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]