ROM original de SGN2

Are careva un link direct de dld către un ROM original DE SGN2? Și eventual să nu trebuiască să fie flashuit cu ODIN? Sunt așa de sătul de custom roms, de nu vă vine să credeți.

PS: Anumit e scris astfel mai sus, pentru că sunt sătul și de sfaturi de pe google.

Rezolvat, multumesc Halex!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  Daca ai avut cyanogen mod instalat, poti sa imi zici cum s-a compartat?

 2. #2

  Intra pe http://forum.xda-developers.com la sectiunea Galaxy Note II > General si ai un ghid numit „Revert back to original stock Rom with Kies”.

 3. #3

  Arhi, da-mi CNX-ul pentru a vedea de unde provine. Iti trimit link cu softul original.

 4. Am pus eu ultima versiune de rom original pe sgn2-ul meu. De aici http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100 ( search dupa ORO ). Se face cu Odin, a mers perfect. In caz ca nu ai cont pe rapidshare sau ce mai e acolo, ma anunti si pun eu pe dropboxul meu .

  • My mistake, eu am pus ORO ca sunt pe orange si nu am vrut sa am surprize. Vezi ca e si ROM.

  • #7

   ROM e doar 4.1.2. nu merge flashuit pur si simplu din install zip from sdcard?

  • N-am idee. De cand am busit un nexus nou m-am potolit. Fac fix varianta pe care o stiu in cea mai mare atentie. Da, cum ai spus, romaina e pe 4.1.2, dar s-ar putea sa isi faca update din setari dupa, la 4.3, pt ca deja a aparut oficial. Eu nu am putu sa fac update direct din telefon deoarece il aveam root-at.
   Anyway, 4.3 e super tare.

  • #9

   si eu il am rootat. problema e ca am incercat un rom cu kitkat, care merge din penis. iar acum, la revenirea pe android hd, nu mai merge wirelessul. si asa m-am saturat de de-astea, de numai acru am in gura

  • Inca o chestie : CNX = RO Vodafone(4.3) ; COA = RO Cosmote ( dar la fel, 4.1.2). PS : Vezi ca s-ar putea sa vina cu tot felu’ de aplicatii ale operatorului.

  • #11

   stiu, de aia vreau sa imi instalez un generic

 5. #12

  Îți urc dacă vrei pe Dropbox 4.3 de cosmote, e complet curat de bloatware. Oficial, nemodificat. Îl pui cu Odin super simplu și n-ai nicio treabă.

 6. Off-topic: http://youtu.be/jsSYdp6zXxA?t=17s
  Arhi, ma gandeam ca poate esti familiarizat cu versurile dintre secunda 17 si 36.

 7. salut arhi / halex, ma intereseaza si pe mine un rom 4.3 curat, la care sa mearga si 3g si wifi-ul, am aceeasi problema ca tine, dupa multiple rom-uri originale nu vrea sa mearga wifi-ul sau cartela.
  daca se poate sa-mi trimiti pe mail si mie link-ul as aprecia.

 8. #16

  KIES – emergency recovery mode, o sa ceara modelul si seral number.