18 comentarii

 1. #1

  Daca ai avut cyanogen mod instalat, poti sa imi zici cum s-a compartat?

  0

 2. #2

  Intra pe http://forum.xda-developers.com la sectiunea Galaxy Note II > General si ai un ghid numit „Revert back to original stock Rom with Kies”.

  0

 3. #3

  Arhi, da-mi CNX-ul pentru a vedea de unde provine. Iti trimit link cu softul original.

  0

 4. Am pus eu ultima versiune de rom original pe sgn2-ul meu. De aici http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100 ( search dupa ORO ). Se face cu Odin, a mers perfect. In caz ca nu ai cont pe rapidshare sau ce mai e acolo, ma anunti si pun eu pe dropboxul meu .

  0

  • My mistake, eu am pus ORO ca sunt pe orange si nu am vrut sa am surprize. Vezi ca e si ROM.

   0

  • #7

   ROM e doar 4.1.2. nu merge flashuit pur si simplu din install zip from sdcard?

  • N-am idee. De cand am busit un nexus nou m-am potolit. Fac fix varianta pe care o stiu in cea mai mare atentie. Da, cum ai spus, romaina e pe 4.1.2, dar s-ar putea sa isi faca update din setari dupa, la 4.3, pt ca deja a aparut oficial. Eu nu am putu sa fac update direct din telefon deoarece il aveam root-at.
   Anyway, 4.3 e super tare.

   0

  • #9

   si eu il am rootat. problema e ca am incercat un rom cu kitkat, care merge din penis. iar acum, la revenirea pe android hd, nu mai merge wirelessul. si asa m-am saturat de de-astea, de numai acru am in gura

  • Inca o chestie : CNX = RO Vodafone(4.3) ; COA = RO Cosmote ( dar la fel, 4.1.2). PS : Vezi ca s-ar putea sa vina cu tot felu’ de aplicatii ale operatorului.

   0

  • #11

   stiu, de aia vreau sa imi instalez un generic

 5. #12

  Îți urc dacă vrei pe Dropbox 4.3 de cosmote, e complet curat de bloatware. Oficial, nemodificat. Îl pui cu Odin super simplu și n-ai nicio treabă.

  0

 6. Off-topic: http://youtu.be/jsSYdp6zXxA?t=17s
  Arhi, ma gandeam ca poate esti familiarizat cu versurile dintre secunda 17 si 36.

  0

 7. salut arhi / halex, ma intereseaza si pe mine un rom 4.3 curat, la care sa mearga si 3g si wifi-ul, am aceeasi problema ca tine, dupa multiple rom-uri originale nu vrea sa mearga wifi-ul sau cartela.
  daca se poate sa-mi trimiti pe mail si mie link-ul as aprecia.

  0

 8. #16

  KIES – emergency recovery mode, o sa ceara modelul si seral number.

  0

Citește și...

Un pian are 88 clape. Clapele acționează niște ciocănele pentru a lovi corzi care vibrează cu frecvențe între 27Hz (prima clapă) și 4.186 Hz (ultima clapă). La fiecare octavă, frecvențele se dublează. Dacă vă jucați un pic cu sunetele unui pian, o să vedeți că aveți o zonă de confort a sunetului, care […]