Ouăle doamnei Gabriela Firea Vrânceanu Pandele Șicâțiormaififost

O idee originală de-a lui Marian, idee care mi se pare foarte bună și cred că merită mult mai multă atenție decât a primit.

În altă ordine de idei, ați văzut halul de kitsch în care a adus Bucureștiul țața asta cocoțată la primărie. Cum bă, iepure care mână o găină? Cum?

Vă dați seama cât a furat asta pentru partid numai cu ocazia paștelui?

24 comentarii

 1. #1

  Nua veț dreptu săvă loaț la caracteru lu duamna Gabi care ie credincioasă la noi la cartier care am muncit la oameni toata viața nuastrî și credem cu credință la Dumnezeu la biserică la noi la Caterdala care se face că dă Duamna Gabi bani la Catedrală!
  Ca are și cercei cu cruce care se vede la saitur la opozanție și eu am făcut print scrin la cercei cu cruce la Duamna Gabi

  http://imgur.com/a/1gBl2

  0

  • #2

   Imi cer scuze, am vederea slaba, mi se pare ca acea cruce de la cercei este cu partea mai lunga in sus si partea mai scurta in jos. Este adevarat, vad bine?

   0

  • #3

   Crucea are laturile egale. Astfel, duamna Gabi face ortodoxie echilibrată, după cum ne zicea domnul Ion Iliescu, să fie „forță și echilibru, măi dragă!”

   0

 2. #4

  Dar a si facut

  0

 3. #6

  Stai, domnule, că nimic nu știi. Cică iepurele și găina înhămată au fost ouați (pardon :D ) de un scenograf renumit și medaliat de academia de arte din Timbuctu și ta-ta-ta și tu-tu-tu… În esență, lumea e rea și invidioasă, dușmanii-i poartă pică și ei valUarea ei nu are :D

  0

 4. #7

  Si sunt si dintr-un plastic d-ala de pus in pom si sa nu uitam de spermatozoizii de la romana spre univeristate, eram de juma de ora in bucuresti si nu stiam ce e cu luminile de craciun. Apoi am ajuns la universitate unde erau niste panouri ce imi urau ceva cu happy easter si inca ceva in franceza.
  In schimb, m-am anturat cu niste hipsteri d-aia de se antureaza la proteste cu florin chilian sau cum l-o chema pe ala si oamenii nu intelegeau de ce a ales firea chestiile astea ieftine si nu a investit ceva mai multi bani sa puna niste ghirlande frumoase. Dupa ce le-am spus ca pe o ghirlanda d-aia firea probabil a dat 1000 de euro ei mi-au zis ca n-are cum ca astea costa 50 de lei maxim.
  Sunteti pe maini bune. Am eu o vorba conteaza pe mine, cu mine esti ca si singur.

  0

 5. mascotele iepuras zici ca erau dintr-un film horror.

  0

 6. #9

  Cum? Nu a aparut niciun arhitect sa ne explice cat de prosti suntem ca nu intelegem arta?

  0

  • #10
   Arhi

   nu prea, pentru ca, indiferent de cat de aroganti sau prosti suntem pe aici, avem majoritatea un lucru in comun. o detestam pe vaca aia incompetenta si toapa

  • #11

   Pe lângă asta unii dintre noi au ascultat pe vremuri Guns, deși acum nu mai recunosc asta.

   0

  • #12
   Arhi

   fii serios:)

 7. #13

  Eu ma mir ca niciun jurnalist nu are coiaele necesare sa o intrebe cum e cu traficul ala.
  A avut slogan de campanie „in 6 luni se va circula mai bine in Bucuresti”.
  Ba da’ unul nu am vazut sa o ia la intrebari…

  0

  • #14
   Arhi

   au intrebat-o mai multi. nu raspunde, raspunde invariabil ca ea este aleasa de majoritatea bucurestenilor si ca intelege sa isi faca munca cu daruire, pasiune, pula mea.

 8. #15

  La mine in urbe au lasat o parte din luminile de Craciun aprinse, doar ca au inlocuit ursii polari cu miei împăiaţi si bradul cu un ou.

  0

 9. #18

  Tocmai ce am auzit stire la radio despre comentariile rautacioase la adresa primarie capitalei sunt de fapt „comentarii ale opozitiei politice si nu au legatura cu bunul gust al primariei”.
  Cacaturile alea au fost realizate de nush ce mare artist …
  plm s-ar cruci bunica daca ar vedea..

  0

 10. #20

  Stai sa vezi de 1 mai un borcan de mustar care se tine de mana cu un mic si amandoi calaresc un pet de bere; iar intr-un brad va fi agatat un gratar..

  0

 11. #22

  Am auzit ca vrea sa-i faca statuie in centru lui Reagan ca a fost om mare si ei ii place mare.

  0

 12. #23

  Degeaba o detesta majoritatea de aici daca minorutatea de afara a votat-o.V-ati pricopsit cu o mahalagioaica care are un raspuns pentru orice intrebare si care va da peste gura la orice chestie.Daca nu ea atunci sotul.

  0

 13. Se pregătește să ajungă preș/edintă. Spune ea că nu vrea, dar o pregătește mustățea. Să vedeți atunci show dacă nu ieșiți la vot.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]