Pagina de media, dar cu linkuri

– Cum e să scapi dintr-un accident de avion, aeronava troznită de pământ în flăcări, răniți, chin și durere și să te calce mașina de pompieri venită la locul faptei să te salveze? Cum să fie, mortal.

Conform digi24, când ai viteză mare pe șosea, mașina lovește zidul din cauza impactului cu câinele. Legile fizicii în vidul cosmic.

Din primele cercetări reiese faptul că bărbatul conducea cu viteză excesivă, a lovit un câine şi din impact s-a izbit cu maşina de zidul unei case.

Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară?”.

Răspunsul dat de Arhimandrit nu i-a lămurit îndeajuns pe ucenici, ba, chiar a stârnit curiozitate. „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui.

Un retard cu zei în minte e inofensiv. În schimb, un bolnav psihic cu carismă e de milioane de ori mai periculos. Asta în cazul în care nu știați de ce încă nu avem carduri de sănătate și de ce vom avea 2 tipuri de buletine, unul pentru retarzii ortodocși, fără 666 și altul pentru condamnații la iad.

– Săptămâna trecută am avut o discuție dogmatică cu un turcafleț, în care omul mi-a explicat cât e de logic că musulmanii trebuie să își impună credința inclusiv cu ajutorul sabiei și că un musulman adevărat trebuie să îl ucidă pe musulmanul care renunță la religia sa. Nu a reușit să înțeleagă de ce ar fi normal ca eu, ca ateu, să îl ucid pe el pentru că nu îmi împărtășește convingerile. Ne-a despăprțit din colb un ortodox, care ne-a explicat că Iisus e calea și direcția și căamândoi vom muri în focurile iadului.

– Cum o fi să fii abonat ziarul finaciar corporate, să plătești 2200 euro anual și să citești știri economice de mare angajament precum

BREAKING NEWS: Atentat cu bombă la Politehnica din Iaşi. Autorul a ameninţat că a lăsat exploziv în clădire

Edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei, a publicat duminică rezultatele la bacalaureat 2013, iar datele arată că cea mai mare pondere de promovare este în judeţul Brăila

Edu.ro rezultate bac 2013
Nu-i așa că simțiți că banii companiei dumneavoastră au fost cheltuiți cu folos?

11 comentarii

 1. #1

  Aia cu avionu’ e de cacat. Dar nici cu pilotii care nu au nimerit pista nu imi e rusine.

  0

 2. #2

  Cosmin Prelipceanu-Digi 24 despre criza din Egipt.
  „Presedinte Morsi este retinut de catre armata si nu are voie sa paraseasca palatul prezidential si nici tara”

  0

 3. #3

  ” baietii nu aveau viteza pentru ca asa vroiau sa circule aveau viteza pentru ca ii urmarea politia”
  asta asa, ca info adiacenta

  Nu inteleg, insa, faza cu cainele. Da. Daca ai viteza si lovesti un caine, ala poa sa te faca sa pierzi controlul volanului.

  0

  • #4

   Pierzi controlul volanului pentru ca de fapt vrei sa eviti cainele. Daca il iei la tinta si intri in el hotarat nu cred ca patesti ceva.

   0

  • #5

   nu conteaza. Si dupa impact te sperii. Oricum, fara permis, viteza, caine = love.

   0

  • #6

   @Danyzus eu pe bucuresti pitesti am lovit un caine fix cum zici tu (pe autostrada, cu modica viteza de 180). Eu n-am patit nimic, dar masina … Rezultatul e aici: http://goo.gl/vlNQW . Am scapat fix din cauza ca n-am luat stanga/dreapta de volan (aveam de ales intre metalul de pe mijloc si tirul din dreapta).

   0

  • #7

   @ Florin Samareanu: ce drăguuuuuuţ, câinele era încă sub maşină.:))))) A scăpat teafăr, nu, că doar nu ai fi intrat cu maşina cu 180 într-un câine care simte omul şi care e numai suflet, dacă ai fi ştiut că-l omori, nu? Ai grijă ce răspunzi, Brigitte Bardot e cu ochii pe tine! :)))))))

   0

  • #8

   De fapt cainele era IN masina. A trecut prin bara din fatza, radiator si s-a culcat linistit langa motor.

   0

  • #9

   al dreaq ciine: nu s-a lasat pina n-a luat cu el si niste cai putere…

   0

 4. #10

  Presa din rromania, ce ziar are abonament de 2200 euro ? :))

  0

 5. #11

  Din capitolul, musca care muta trenul de pe sina…

  … si acum tin minte cum a luat un coleg nota 3 la fizica, cand a spus ca intr-un impact frontal conteaza cel mai mult viteza celor implicati.

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]