27 comentarii

 1. Eu la origini sunt iobag

  0

  0

 2. Ionfiji*

  0

  0

 3. #7

  Da, avem nume de familie haioase: Chereji, Curticăpean, Rața, Fazekas, Rezmuves, Lingurar, Purcel, Șomcherechi etc.
  Dar pe de altă parte: Aurel Căciulă (Vaslui), Mihăiță Găină (Ialomița), Niculae Bădălău (Giurgiu), Ioan Narcis Chisăliță (Caraș-Severin), Nicu Fălcoi (Timiș), Cornel-Cristian Resmeriță (Hunedoara). Ăștia-s senatori și deputați PSD. :))

  0

  0

  • Nicu Falcoi e de la USR, cred.

   0

   0

  • Am un client pe care-l cheama Rezmuves, de fiecare data cand ajungem la el incepem sa cantam „Rezmuves muves muves, i like to muves muves” :))

   0

   0

  • #10

   Nu uita de Laba si Muia. Tot de la pdsr. Si William Branza de la pdl.

   0

   0

  • #11
   Furiad

   Tcaci. Nume de familie. Când am sunat clienta, i-am pronunțat numele exact cum crezi că se pronunță. În secunda următoare eram panicat că am zis o prostie. Dar nu, aparent era numele ei.

   0

   0

 4. #12

  https://www.kfc.ro/usturoi/ Pentru tine si prietenii tai nemtalai .

  0

  0

 5. O sa se marite cu domnul Abagiu si se rezolva.

  0

  0

 6. #18

  Deocamdata stiu ca umbla cu Batrista Emanuel si partea proasta este ca nu poti sa mergi niciodata LA BATRISTA Emanuel.

  0

  0

 7. #19

  Hă hă. Numele meu de familie, prin simplitate, sonoritate și straturi adânci de înțeles, le bate la cur pe toate, pardon my French.

  0

  0

 8. #26

  Eheiii, se vede ca n-ati vazut tabloul ala de Octav Bancila (prin manualele comuniste) de-i zicea toata lumea „Iobagi alergand”, sau Iobagi in fuga” :)

  0

  0

 9. #27

  Am avut eu la multinationala o colega cu numele de familie Spermezan. Era maritata, cred ca i-a preluat numlele sotului.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]