Panegiricul unui politician

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public. Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Mă gânndeam, citind știrea aceasta, tragică, în sine, cât de jos ne-au adus politicienii români, dpdv uman. Am citit numele, nu am idee cine, e, am citit că e PNL-ist, zbang, m-am bucurat. Și mi-a fost rușine de mine, nu ar fi trebuit să simt asta, habar nu am cine e acel om sau ce a făcut el, politic vorbind.

Nu mă învinovățesc, deși îmi pare rău. Gradul de mizerificare a politicii ne-a adus aici, pe toți. Și nu e vina noastră că urâm visceral politicienii, ci e vina lor.

14 comentarii

 1. #1

  bine’ai făcut că te’ai bucurat!
  și eu m’am bucurat c’am mai scăpat de’un escroc
  sărăciile astea de politicieni au distrus o țară
  ÎN INFERN CU EI

  0

 2. Stai linistit, si patronul de la Hexi Pharma a murit subit…
  Cu putina rabdare ies la suprafata si motivele reale ;)

  0

  • #3

   Tu chiar crezi ca a murit?

   0

  • #4

   E in Cuba, cu Elvis.
   Pardon, în Madagascar, ca e la moda, unde va fi si Iliescu.

   0

 3. Ai dreptate pe fond. Eu m-am bucurat doar cand am citit ”vicepresedinte”. Trist.

  0

 4. #6

  Presedintele de onoare al PSD este bine?

  0

 5. Probabil tine de resentimentele care le ai fata de R in general. Nu-i bai, altul o sa vina in locul lui asta. Si mai jmeker, si mai versat intr-ale politikiei dambovitene, corecteaza phartidul si problema asta. Pt ca e clar ca asta avea suflet/inima, probleme care le constientiza. Un cocalar fanariot nu se sinucide niciodata.

  0

 6. #10

  Eu zic sa privim si partea buna din aceasta tragedie si anume trei curve din Alba vor avea mai mult timp liber.

  0

 7. #12

  Există vreo listă cu „realizări” ale ăstuia? Țepe, șpăgi, comisioane, nepotisme, plagiat…Să știm, naibii, să nu ne bucurăm degeaba!

  0

 8. #13

  Să-i fie țărâna beton armat.

  0

 9. #14

  poate-i loveste ”astenia” si pe deputatii aia?

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]