Panegiricul unui politician

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public. Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Mă gânndeam, citind știrea aceasta, tragică, în sine, cât de jos ne-au adus politicienii români, dpdv uman. Am citit numele, nu am idee cine, e, am citit că e PNL-ist, zbang, m-am bucurat. Și mi-a fost rușine de mine, nu ar fi trebuit să simt asta, habar nu am cine e acel om sau ce a făcut el, politic vorbind.

Nu mă învinovățesc, deși îmi pare rău. Gradul de mizerificare a politicii ne-a adus aici, pe toți. Și nu e vina noastră că urâm visceral politicienii, ci e vina lor.

14 comentarii

 1. #1

  bine’ai făcut că te’ai bucurat!
  și eu m’am bucurat c’am mai scăpat de’un escroc
  sărăciile astea de politicieni au distrus o țară
  ÎN INFERN CU EI

  0

  0

 2. Stai linistit, si patronul de la Hexi Pharma a murit subit…
  Cu putina rabdare ies la suprafata si motivele reale ;)

  0

  0

  • #3

   Tu chiar crezi ca a murit?

   0

   0

  • #4

   E in Cuba, cu Elvis.
   Pardon, în Madagascar, ca e la moda, unde va fi si Iliescu.

   0

   0

 3. Ai dreptate pe fond. Eu m-am bucurat doar cand am citit ”vicepresedinte”. Trist.

  0

  0

 4. #6

  Presedintele de onoare al PSD este bine?

  0

  0

 5. Probabil tine de resentimentele care le ai fata de R in general. Nu-i bai, altul o sa vina in locul lui asta. Si mai jmeker, si mai versat intr-ale politikiei dambovitene, corecteaza phartidul si problema asta. Pt ca e clar ca asta avea suflet/inima, probleme care le constientiza. Un cocalar fanariot nu se sinucide niciodata.

  0

  0

 6. #10

  Eu zic sa privim si partea buna din aceasta tragedie si anume trei curve din Alba vor avea mai mult timp liber.

  0

  0

 7. #12

  Există vreo listă cu „realizări” ale ăstuia? Țepe, șpăgi, comisioane, nepotisme, plagiat…Să știm, naibii, să nu ne bucurăm degeaba!

  0

  0

 8. #13

  Să-i fie țărâna beton armat.

  0

  0

 9. #14

  poate-i loveste ”astenia” si pe deputatii aia?

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (