Parca-m-aş în Unirea voastră

Am fost înseara asta în Unirea, să îmi iau mango şi ultimul Dan Brown, ca un intelectual rasat ce mă aflu. Normal, am parcat civilizat în parcarea subterană şi m-am dus în drumul meu. Din păcate, am ajuns în parcare la ora 21.59. De fapt, nu în parcare, ci la ghişeul unde se plăteşte parcare.

Unde o doamna, tacticoasă, îşi număra calmă banii, cu un afiş în geam, că se plăteşte jos, nu la etaj. Normal, automatul de plată nici măcar nu era băgat în priză. Ei, a fost prima oară în viaţă când am stat la coadă, PE BANII MEI, într-o parcare. Pentru că era plin de maşini care voiau să iasă şi nu aveau unde să plătească. Deoarece doamna de la casierie şi-a tuflit căciula de lâniţă pe devlă şi a plecat.

Aşa că am plătit 20 de minute în plus, timp în care am savurat aroma de gaz de eşapament în spaţiu închis.
Vis!

19 comentarii

 1. =)) Se putea și mai rău. Să plătești parcarea pentru 9 ore, dar butonul de coamndă să nu accepte decât seturi de câte 30 de minute. La -15 grade celsius și oră de vârf… =)) Colega care a pățit asta era de-a dreptul entuzaismată! =))

  0

  0

 2. Arhi…ce am facut de am primit block de la tine pe Twitter ? Am vrut sa iti dau follow mai devreme si am primit urmatoarea notificare : „This user has blocked you from following them.” .

  0

  0

 3. Am userul @niceblogger :)

  0

  0

 4. Merci ! Ma gandeam ca ai ceva anume cu mine, eu stiind ca nu ti-am facut nimic :))

  0

  0

 5. Nu stiu cum e in Bucuresti, ca am refuzat sa fac scoala de soferi si sa conduc acolo, insa in Irlanda dupa ce platesti mai ai inca 15 minute la dispozitie sa iesi.
  Plus ca n-am vazut deloc in astia 2 ani sa fie un om care sa se ocupe de bani/etc. Doar aparate, care merg nonstop. Mereu. Mereu. Mereu.

  0

  0

 6. Nu ai vrut tu la capitala… na sa itio fier de bine in cel mai de rahat oras din europa …

  0

  0

 7. Romania… simply amazing !
  Nu aveai cum sa te fofilezi si sa pleci fara sa platesti ? :D

  0

  0

 8. Esti carcotas. Si femeia aia are un program de munca care daca vrea sa il respecte il respecta. ai scris articolul, parca vina ar fi fost a saracii femei, care lucreza in acele conditii infecte (gaze + frig). Mai bine intitulai articolul PARCARE UNIREA – FRAUDA

  0

  0

 9. #12

  Hehe, Arhi … vad ca nimic nu iti convine :)

  0

  0

 10. Servicii made in Romania, ce poti cere mai mult? :)

  0

  0

 11. invatatura de minte sa mai stai asa tarziu prin oras, da !?!? La 21.00 sa fi in casa cu lapticul baut si in pijamale … :D

  0

  0

 12. birocrație chiar și în parcare, vai de capul acestora ;)

  0

  0

 13. Eu am numai cuvinte de lauda despre parcarea aia.
  Am stat odata 7 minute in magazin (da, stiu, sunt altfel decat restul clientelor din Unirea) si doamna de la caserie mi-a spus ca n-am nimic de plata. :)

  0

  0

 14. Imi vin in minte versurile alea: „Come to Romania, the land of choice”. The choice to be made fun of.

  0

  0

 15. #18

  Macar e ieftina ?
  Caci „afara ” serviciile de genu’ sunt ireprosabile da’ si plata……..pe masura .
  Si nu exista nicio tanti care sa stea acolo si sa inhaleze gaze de esapament .totul e electronizat , inclusiv pt cartelele de metrou and so long.

  0

  0

 16. #19

  @nina … sunt sigur ca tanti e de treaba, dar numai lui Arhi i se intampla chestii din astea…

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]