Parentingul, așa cum ar trebui să fie

Azi, la Mega Image la coadă (deci e incredibil ce cozi se fac la Mega și la Lidl și nimănui nu îi pasă, maxim 2 case deschise și aia e), o doamnă din spatele meu se lamenta, la telefon, altei doamne, că e coadă la casă și îi întârzie copilul la școală și ea venise să îi ia mâncare pentru pachețel.

Așa că m-am întors și am invitat-o să intre în fața mea, așa cum e și normal, eu eram cu drăcușorii mei, cu gogoși și chestii, nu ne grăbeam nicăieri.

A cumpărat un pateu cu telemea. 3.50 lei. Mi s-a făcut milă, de ea, de copilul ăla, de lume, de tot. Îmi venea să îi dau gogoșile mele, bani, ce voia ea, doar să nu ducă sfrijitul ăla de pateu. După care a luat un pachet de Pall Mall lung. 16.50 lei. A dat 20 de lei și a fugit grăbită, îi întârzia copilul la școală…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. Pai daca copilul e la scoala teoretic nu are voie sa isi cumpere singur tigari.

  Thumb up 273
  • #2

   Chiar admirabil ca saraca mananca pateu sa aibe ala micu de-o tigara. Eu abia reuseam cu ai mei colegi sa postim una in 5. Asa da parinti

   Thumb up 137
 2. #3

  Hă, hă, hă! Acum am realizat că așa or fi zicând alții de mine când mă duc cu cel mic la Mega să-mi iau țigăribși el începe: „Tati, îmi iei Kinder?” „Nu!” ” Dar o acadea mică?” „Nu!” „Snickers?” „Nu! Luăm doar țigări și ieșim.”

  Thumb up 93
 3. Boss, nu o vezi tu cum trebuie. Ea se sacrifica pentru copilul ala. pateul e pt ea – tigarile pentru copil

  Thumb up 30
 4. Been there done that. Dorei la casa. Parizer si franzele stas. Eu, nod in gat, ca pareau nitel munciti. Si apoi: Si un Kent 8 lung* ! Pam pam!!

  * sau ceva de genu, nu ma pricep.

  Thumb up 14
 5. #6

  câtă prostie de centenar
  de ce au mai făcut copchii?

  Thumb up 1
  • sa se lamenteze si sa aiba de ce sa stoarca altii o lacrima? crezi ca ar interesa pe cineva ca e proasta si o duce prost pt ca pune viciile pe primul plan? nu, dar cand in ecuatie e si un copil nevinovat.. prosti dar darwin lucreaza

   Thumb up 5
  • #8

   Pentru că pentru omul prost ,fututul nevestei rămâne singura distracție.

   Thumb up 6
  • cred ca subestimezi batutul nevestei.

   Thumb up 17
  • #10

   intai o bate. dupa aia o fute. dupa aia o bate din nou. sau era invers?

   Thumb up 2
  • cum vrea doamna

  • Am o vaga banuiala ca BDSM-ul s-a inventat la noi…

   Thumb up 3
  • #13

   După bătaie îi ia şi ultimii bănuți din poşetă.

   Thumb up 0
 6. #14

  E irelevant motivul, obiectivul e că trebuia să se plângă de ceva, să umple cu ceva (cât mai) negativ dialogul acela.

  Thumb up 4
 7. #15

  Senioare, te credeam mai destept, din pacate…
  Pur si simplu „ti s-a facut o manevra” si-ai picat in plasa… Cucoana de fapt dorea sa-si cumpere tigari. A vazut ca-i coada, a aruncat repede si-un pateu de 3.5 lei in cos dupa care a dus telefonul la ureche si s-a facut ca vorbeste cu cineva, tare, sa o auzi tu. Ti-a servit-o. Pam pam.

  Thumb up 23
 8. #17

  Waaai. Am pățit.
  Asa s-a lăsat tata de fumat. Cred că aveam 8 ani și i-am spus să îmi dea și mie 2 lei să îmi iau corn, iar el m-a refuzat. L-am luat „la sentiment” și i-am spus că „bine ca ai de țigări”. S-au făcut 20 de ani de atunci.

  Thumb up 67
  • ahahahaha:)))))))))) beton:))))

  • Sunt 12 de când asa m-a determinat minunata mea fiica încântător de angelica la cei 4 anișori cat avea…sa ma las de țigări. Am fumat atunci cele 2 pachete cumpărate, și de a 2a zi dimineața cafea fără țigară. Ai mei credeau ca sunt pe moarte. Dar și astăzi ii mulțumesc .

   Thumb up 9
  • nice:)))

  • asta”cu bine ca ai de tigari”, la mine n-a tinut. a continuat sa aiba doar de tigari… 😀 Da’ m-am facut io mare si fara pachetel la scoala ( am sarit de suta…)

   Thumb up 4
 9. #22

  asadar ai aprox 28 ani, iar fata 16

  Thumb up 3
 10. Asta imi aduce aminte de o fază, eram in vizită la o prietena a vecinei de viața. Și am luat și eu niște prăjituri na sa nu merg cu mâna goală.

  “aaaa astea-s prăjituri de alea scumpe aveți bani ce mai!” Zise cu patos gazda prin perdeaua de fum de țigară care ii ieșea non stop pe gură.

  O întreb cat fumează pe zi
  “Doua pachete”

  Mmmmmkeeeeeyyyy
  “da am bani.”

  Thumb up 4
 11. #24

  Eu n-am inteles de ce erau mai bune gogosile decat pateul cu branza.

  Thumb up 0
  • eu duceam copiii acasa si le luasem gogosi, nu le dadeam gogosi drept masa la scoala.