Părinți inconștienți

Femeia care conducea mașina aia, că nu îi pot spune om, zghihuia copilul ăla din toate țâțânile. Zbura stânga dreapta, în funcție de gropi și curbele mă-sii like no other. Sunt convins că mumă-sa nu s-a gândit nicio secundă că plodu-său poate zbura prin parbriz, dacă pune o frână bruscă. Sau poate fi făcut marmeladă, dacă îi intră cineva în spate.

Așa suntem noi. Nouă nu ni se poate întâmpla. Până ni se întâmplă, și atunci e de vină dumnezeu, pentru că ne-a pedepsit. Nu noi. Niciodată noi.

Link direct

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  nu functioneaza link-ul

 2. #2

  ‘mniezo nu e niciodata de vina. De vina sunt:
  – nenorocitul ala care venea cu viteza pe drumul cu prioritate si avea 55km/h in localitate
  – doctorii de pe salvare ca nu aveau o sala de operatie in ambulanta
  – medicii din spital pentru ca nu si-au dat absolut tot interesul. Toti. In acelasi timp. Jegurile alea mai aveau grija de inca 200 oameni in timp ce aveau grija si de ‘saracele victime’

 3. #3

  Boss, pune-le pe youtube/vimeo prima data, si de acolo pe Facebook. Zuckerberg randeaza prost videoclipurile, la el pe server.

  • #5

   un mercedes

  • #6

   Tare raspunsul cu Mercedes. Las locimaginatiei. Stiam Si eu pe unul in bv care vrajea fetele ca vine Sa le is de Acasa cu o masina straina, in 2 usi. Venea cu un oltcit cu sigla de Citroen (nu, nu era citroenul dupa care copiasra oltcitul)

  • #7

   daca nici eu…

  • #8

   Atunci ori e prea aproape de parbriz camera, ori Smart by Mercedes.

   Parca ma uitam la un meci de Counter.

  • Videoclipul e din 2014, alxzen, au trecut vremurile de atunci.

  • #10

   @Ciprian: si daca pe filmare scria anul 2500, credeaI?

  • #11

   o sa ma uit unde se modifica ora vietii si o sa o pun 2069:))

 4. #12

  Apropos, al meu copchil a trecut deja si de limita acelui inaltator pt a sta in centura, daca e careva de prin imprejurimi (zona Arges, pt cine nu stie) si are nevoie de inaltator pt copil il pot oferi gratis, eu oricum il tin degeaba.
  Nu e cinestiece,dar e util.

  • #13

   mie miar trebui inaltator ca nu ajung la oglinda de sus cind conduc nu imi trebuie cine stie ce dar ar fi util

 5. #14

  În satul meu, Timișoara, am văzut o căruță de cretini care-si cărau plozii in diferite feluri . De departe a castigat unul care cara plodul pe locul mortului. Nu, nu era pe scaun sau cu centura pusă. Stătea in cur pe podeaua masinii cu o grămadă de jucării. I-am explicat deșteptului la ce riscuri expune copilul . Răspuns: mie nu mi se poate întâmpla! No shit !

 6. #15

  „Cum da domnul!” :) Cam asta e mentalitatea. Plus ca s-ar putea sa-l considere consumabil, ca pe toner.

 7. #16

  Intr-o alta ordine de idei, te-am vazut la emag sambata, simpatica brigada ai. Sa-ti traiasca :)

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]