Parlamentul potentaților, nu al poporului

guseth varza

Oamenii se bucură de la primă oră că Cioloș a retras-o pe incompetenta aceea ONG-istă, propusă ca ministru al justiției, deși nu avea nici măcar facultatea de drept. Lăsăm la o parte praful în ochi, să ne concentrăm pe ceva ce încă nu am citit la nimeni, de dimineață.

Guseth a fost complet imbecilă în fața parlamentului, o varză umană, fără niciun fel de cunoștințe, nici măcar minime. Practic, acest comportament a fost cel ce a dus la retragerea ei.

ȘI TOTUȘI, COMISIA PARLAMENTARĂ CARE A AUDIAT-O I-A DAT BILĂ ALBĂ ȘI O LĂSASE SĂ FIE MINISTRUL JUSTIȚIEI! Ea fiind la fel de competentă ca un cocean de porumb!

În rest, să ne bucurăm că a fost retras tipul în chiloți și varza ONG-istă. Pentru că așa, numirea lui Petre Tobă ca ministru de interne și Dâncu ca ministru al administrației trec absolut nebăgate în seamă de nimeni.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zoso.ro/videos/vb.487988691265255/1071716286225823/” width=”625″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

38 comentarii

 1. #1

  Vai de capul meu!!!Ce cauta asta acolo???Eu cred ca nici macar nu a inteles intrebarea:))))Eu as fi plecat in secunda doi de acolo, ca s-a facut rau de cacao.Sau poate pur si simplu nu i-a pasat….

  0

 2. #3

  Lol, cred ca aia care il manipuleaza pe Ciolos se pisa pe ei de ras in momentele astea, Ciolos nu face decat pe prostul si se asigura ca romanii nu vor mai visa niciodata la guvern de tehnocrati, iar vechii comunisti batrani isi vor relua foarte curand pozitiile de titulari in primul ” 11 ” .

  0

  • #amin

  • #5

   io cre’că s-a înțeles greșit…
   Noi am strigat în piață TEHNOCRACI, și uite ce babe ne-aduce ăsta

   0

 3. Un grup mare de parlamentari cam bandiți au discutat cu dna Guseth pe marginea unor subiecte din justiție.

  Fiind prea pe margine, dna Guseth a căzut.

  0

 4. Reiterez comentariul cu maimuţele de ieri. :D
  #atât

  0

 5. #11

  n-aveam la un moment dat un electronist ca ministru al agriculturii?

  pacat ca nu exista oameni cu simtul ridicolului, care sa stie sa refuze frumos ceva la care nu se pricep.

  0

 6. De la ce ONG e asta? Poate de la unul care se ocupa cu sterilizarea lunara a cainilor.

  0

  • nu, ceva cu facut tabere haioase pentru judecatori. stii, acolo unde se bea si se fute pe banii sponsorilor

  • Se pare ca urmeaza Raluca Pruna, fosta sef de cabinet al Rodicai Stanoiu (mama coruptilor pentru cei mai tineri) si jurist lingvist la C.E. adica un fel de translator. Pare competenta.

   0

  • #15

   acolo unde se bea și se fute judecătoare, nu orice…
   Habar n-ai tu ce orgasm de mușchi au astea care dau cu ciocanu-n masă…

   0

 7. #16

  Daca nu-i dadeau aviz, urla strada ca au ceva cu ministrii pas cu pas. Acum ca de ce i-au dat aviz; au pus-o in situatii jenante, prin cereri de precizari la propriile afirmatii. Ce sa faca altceva; sunt ca o turma parlamentarii pt ca asa vrea poporul; cand sunt cereri de ridicare a imunitatii, nu vrea poporul sa mearga aia incolonati ca oile sa voteze DA? Asa s-au obisnuit, nu va mai mirati.

  0

 8. #17

  am mai spus că avem „elite” dar nu avem vârfuri. atât timp cât orice bou îşi poate lua o diplomă de licenţă, ba chiar şi-un doctorat nu ştiu de ce avem pretenţii. doctoratul a devenit atât de derizoriu că te apucă râsul. faci facultatea, master şi, dacă ai bani şi doctoratul. 3 în unu. la 30 de ani – cel mult, eşti doctor în ceva. nu contează specialitatea. aşa că de unde să avem simţul măsurii?

  0

 9. nici un cuvant despre cei care au propus-o, totusi…? bun, parlamentarii s-au facut pres in fata binomului, dar totusi nu ei au facut nominalizarea, si nici premierul, cred eu….

  0

 10. sa vedem pe 23 ce face binomul cu nea dragnea mai ales ca sprijina guvernul. eu zic ca e democratie…sa tot fie!

  0

 11. Numai eu recunosc exact tiparul elevului prost, nepregatit, care e scos la tabla, habar nu are la ce ora este…si asteapta sa i se sufle ? Sau sa sune? Sau sa fie un cutremur, ceva…sau macar sa faca proful infarct?

  0

 12. sau poate a avut, pur si simplu, emotii.

  0

  • si crezi ca o persoana care are emotii in fata comisiei juridice este compatibila cu postul de ministru al justitiei ?

   0

 13. Mai sunt locuri de miniştri? Unde aplic pentru un post? Precizez ca sunt pescar, dar ştiu sa joc si table/remi/păcănele. Multumesc anticipat.

  0

 14. #29

  Trebuie calificare pentru pescuit in ape tulburi. Altfel nu merge. Indiferent ca vorbim despre pescar politic sau tehnocrat.

  0

 15. sa inteleg ca e suprinzator faptul ca parlamentarii voteaza „da’ la una habarnista rau ? eu exact asa m-as astepta sa voteze. „da” la pitipoance, „nu” la competenti.

  0

 16. #31

  Care e antonimul lui „NAILED IT!”?

  0

 17. la dracu’. ne vedem de treburile noastre ca politrucii astia nu o sa faca in veci nimic !

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]