Partidul Salvați Deținuții

Știam demult că PSD lucrează, prin infractorii în sutană, la campania electorală. Totul ca să ajungă la sufletul pensionarului român care tânjește după mâna aia de fier care să ne dea și nouă ceva, chiar dacă a furat. Dacă nu știți, toți pensionarii români au primit pensia împreună cu ziarul de campanie PSD iar, pe viitor, postasii devin informatorii PSD. Știți cum e, când numești directorul companiei de stat care e sursă directă de finanțare pentru partidul tău, devine simplu.

Mi-a plăcut denumirea asta de Partidul Salvați Deținuții și am zis să semnalez și eu filmulețul primit de la prietenul meu din copilărie, Răzvan. Nu de alta, dar mulți dintre voi, deși nu recunoașteți, puneți bază pe ce spun domnii de la compania de spoliere a săracilor, fizic și mental, pe principiul Fă ce spune popa, nerealizând că popa spune prostii oricum.

Între timp, Amazon testează livrarea cu drone, din zepelinuri.

12 comentarii

 1. #1

  Exact ca pe niste animale proaste si lipsite de discernamant ii trateaza popa din filmulet pe enoriasi.Eu as vrea totusi sa se mearga si mai departe adica efectiv sa ii poata bate cu biciul daca daca cumva indraznesc sa voteze cu „luteranul” sau #rezist.Ti se face greata cand auzi asa cuvantare si totul desigur in numele Domnului (liviu).

  0

 2. Sa vezi ce misto o sa fie cand o sa ne trimita PSD-ul sacosele cu ulei si faina cu dronele Amazonului direct in balcon ca la bosi!

  0

 3. #3

  De aia au meritat romanii sa fie calcati in picioare de-a lungul istoriei. Jigodii ordinare

  0

 4. #4

  M-am uitat putin la filmul cu preotul care a cuvantat. Cat am vazut, are o voce frumoasa, a cuvantat frumos.

  In alta ordine de idei, ma macina o curiozitate. Stie cineva cu ce drona a fost facuta filmarea din biserica, drona pe care o controleaza celalalt preot? E cumva DJ Phantom 4 sau DJ Mavic Pro? Vad ca si stabilitatea si claritatea sunt bune.

  0

 5. #6

  Bai, asta e ortodox sau catolic? Plm, daca e ceva ce uneste aceste 2 biserici, catolica si ortodoxa, e ura impotriva unei alte biserici, tot crestine, cea protestanta.

  0

 6. #7

  baws, mai usor cu red alert :))
  nu-i inca reala faza cu dronele
  http://tinyurl.com/yx96ggoa
  http://tinyurl.com/y3vaxsx9

  0

  • #8

   Cred ca daca nu ne spuneai tu noi astia mai prosti nu ne prindeam.
   Ai punctat bine faza cu 1 Aprilie boss , da-o-n plm

   0

 7. #9

  Aia cu dronele Amazon e scoasa direct din Electric Dreams.

  0

 8. #11

  guvernul a crescut pensiile. pensionarii dau banii pentru construirea cacatului de catedrala sau biserici de aiurea. preotii fac propaganda pentru psd. pensionarii mor. preotii slujesc la ingropare etc etc
  un fel de ecosistem

  0

 9. #12

  https://www.posta-romana.ro/a303/servicii-publicitate/fluturasi-si-pliante/in-romania/postmesager-distribuire-fluturasi.html
  serviciul folosit de catre PSD se numeste Postmesager iar printre particularitati: Trimiteri interne, constând în materiale de publicitate, marketing politic sau publicitate electorală. Daca serviciul a fost gratuit…nasol. Daca a fost contra-cost atunci nu inteleg de ce se agita lumea?

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]