16 comentarii

 1. #1

  yeah baby….

  0

 2. #2

  Da,a fost un procedeu de senzatie!La mai multe!

  0

 3. Cheese touch, la urmatoarea olimpiada
  http://i.imgur.com/hdoLg02.jpg

  0

 4. #4

  Am avut oarecum bulan, seria Karate Kid n-a rulat in China si sportivele chineze erau nepregatite :)

  0

 5. #5

  „O eroare pe pagina de Facebook a Federaţiei Internaţionale de Scrimă, care a scris „Rromania” în descrierea fotografiilor în care anunţă medalia de aur la spadă a echipei României la Jocurile Olimpice de la Rio, a atras numeroase comentarii în care se cere rectificarea greşelii, scrie News.ro.”

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sport/RIO+2016/Rromania+pe+pagina+de+Facebook+a+Federatiei+Internationale+de+Sc

  0

 6. Asa ajung unii sa se mai uite si la altceva decat la fotbal. Mai o medalie, mai un meci bun la rugby, o calificare la campionatul mondial de curling…da’l in bata mea de oina pe gigi cu calificarea lui

  0

 7. Stiu cativa pe fb cu maladia ros-galben-albastrita, nu conteaza la ce castigam – imediat pun steaguri, video, inimioare ros-galben-albastre, heirupisme cu hai R!, bravo! etc.
  O fi si asta un drog, probabil ca-ti da sentimentul temporar/umed-caldut ca e ceva de capul nostru. Desi ca natie we suck at pretty much everything.

  0

  • Drogul e testosteronul, dar trebuie coaie pentru asta

   0

  • #9

   Daca ai sta putin sa te gandesti ti-ai da seama ca mandria asta pe care o are romanul de rand nu foloseste cu nimic lui, ci este in primul rand un respect si un gest de multumire celor care au muncit pentru asta. Aplauzele la teatru folosesc rareori spectatorului.
   Asa ca noi, muritorii incapabili de rand care nu avem cum sa-i ajutam pe oamenii aia, si care n-am contribuit in vreun fel la munca si succesul lor, putem sa iesim din scorbura noastra de autosuficienta masturbatorie indeajuns incat sa spunem ” Bravo ba, suntem mandri de voi. Hai Romania!”.
   Sa validam cumva ca exista pe lumea asta oameni care muncesc pentru mai mult decat bolul de potol zilnic. Si carora sa li se spune, dupa ani lungi de antrenamente si renuntari ca EI reprezinta Romania pentru doua saptamani. Prosti care o reprezinta in fiecare zi avem cu duiumul, iar la insuccesele lor contribuim direct prin vot.
   Iar psihologia constiintei nationale sunt sigur ca te depaseste. N-am sa pierd timp cu asta.

   0

  • @habarnam: Motivatia asta e ca mandria hipstereasca de genul ‘we are pregnant’ desi numai nevasta e. E o pura intamplare ca-s romance, sa le fie de bine, dar e efortul lor strict personal. Hai, spune ca Romania a bagat o gramada de bani in sportul asta.

   0

  • #11

   DC – habar n-ai. Ironic, stiu, habarnam are habar.

   0

  • Am batut Spania la handbal. Hai Romania !!!!!!
   DC, ai dreptate, ma simt mai destept si cu puma mai mare.

   0

 8. #14

  Cum ti se pare meciul de handbal?

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]