16 comentarii

 1. #1

  yeah baby….

  0

  0

 2. #2

  Da,a fost un procedeu de senzatie!La mai multe!

  0

  0

 3. Cheese touch, la urmatoarea olimpiada
  http://i.imgur.com/hdoLg02.jpg

  0

  0

 4. #4

  Am avut oarecum bulan, seria Karate Kid n-a rulat in China si sportivele chineze erau nepregatite :)

  0

  0

 5. #5

  „O eroare pe pagina de Facebook a Federaţiei Internaţionale de Scrimă, care a scris „Rromania” în descrierea fotografiilor în care anunţă medalia de aur la spadă a echipei României la Jocurile Olimpice de la Rio, a atras numeroase comentarii în care se cere rectificarea greşelii, scrie News.ro.”

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sport/RIO+2016/Rromania+pe+pagina+de+Facebook+a+Federatiei+Internationale+de+Sc

  0

  0

 6. Asa ajung unii sa se mai uite si la altceva decat la fotbal. Mai o medalie, mai un meci bun la rugby, o calificare la campionatul mondial de curling…da’l in bata mea de oina pe gigi cu calificarea lui

  0

  0

 7. Stiu cativa pe fb cu maladia ros-galben-albastrita, nu conteaza la ce castigam – imediat pun steaguri, video, inimioare ros-galben-albastre, heirupisme cu hai R!, bravo! etc.
  O fi si asta un drog, probabil ca-ti da sentimentul temporar/umed-caldut ca e ceva de capul nostru. Desi ca natie we suck at pretty much everything.

  0

  0

  • Drogul e testosteronul, dar trebuie coaie pentru asta

   0

   0

  • #9

   Daca ai sta putin sa te gandesti ti-ai da seama ca mandria asta pe care o are romanul de rand nu foloseste cu nimic lui, ci este in primul rand un respect si un gest de multumire celor care au muncit pentru asta. Aplauzele la teatru folosesc rareori spectatorului.
   Asa ca noi, muritorii incapabili de rand care nu avem cum sa-i ajutam pe oamenii aia, si care n-am contribuit in vreun fel la munca si succesul lor, putem sa iesim din scorbura noastra de autosuficienta masturbatorie indeajuns incat sa spunem ” Bravo ba, suntem mandri de voi. Hai Romania!”.
   Sa validam cumva ca exista pe lumea asta oameni care muncesc pentru mai mult decat bolul de potol zilnic. Si carora sa li se spune, dupa ani lungi de antrenamente si renuntari ca EI reprezinta Romania pentru doua saptamani. Prosti care o reprezinta in fiecare zi avem cu duiumul, iar la insuccesele lor contribuim direct prin vot.
   Iar psihologia constiintei nationale sunt sigur ca te depaseste. N-am sa pierd timp cu asta.

   0

   0

  • @habarnam: Motivatia asta e ca mandria hipstereasca de genul ‘we are pregnant’ desi numai nevasta e. E o pura intamplare ca-s romance, sa le fie de bine, dar e efortul lor strict personal. Hai, spune ca Romania a bagat o gramada de bani in sportul asta.

   0

   0

  • #11

   DC – habar n-ai. Ironic, stiu, habarnam are habar.

   0

   0

  • Am batut Spania la handbal. Hai Romania !!!!!!
   DC, ai dreptate, ma simt mai destept si cu puma mai mare.

   0

   0

 8. #14

  Cum ti se pare meciul de handbal?

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]