Patimile lui Arhi

Stiti ca am dat examen la engleza. Si la examene, sunt coleg cu vecinul Dan, care are legatura cu engleza cum am eu cu dialectul tembo-habe de sud. Si, normal, fiind eu un prieten de nadejde, la examen am facut intai lucrarea lui, si dupa aia pe a mea.
El a luat 10, eu am luat 6.
There is no justice in the world…..

14 comentarii

 1. Ohoho, o sa tot vezi magarii in invatamant …

  0

 2. o, da nu e magarie, cel mult prostie, din partea mea:)) ce vina are profersoara ca eu sunt bou si neatent?:))

  0

 3. #3

  Mie mi se pare foarte amuzant comentariul lui ucshiva, care vorbeste de magarii, cand ceea ce ati facut voi doi s-ar putea incadra in aceeasi categorie :D . Pe vremea mea se copia in Romania; acum iti face altcineva tot examenul? Ce sens mai are sa dai banii pe unversitate in acesta 2 cazuri? Sau, daca nu dai bani, sa pierzi timpul pe-acolo. Din sistemul respectiv nu prea iesi cu nimic, Cetin (nu tu, in general), si apoi ajungi sa te plangi de treaba de mantuiala facuta de cei din jur.
  Uitasem, felicitari pentru notele de pana acum… si pentru 6, e munca ta si conteaza mai putin decat ceea ce stii (ai dovedit-o cu examenul lui Dan).

  0

 4. De aia nu faceam eu fapte din astea si luam eu 10le :D

  Nu imi amintesc sa fi avut timp de muncit si pentru altii .. mereu ieseam printre primii: daca stiam, scriam ca dupa dictare si ieseam repede. Daca nu, ma ridicam si plecam. Sunt genul de nerd care nu a copiat si nici nu a cerut ajutor. Adevarat ca nici nu am ajutat pe altii, egoista ce sunt :)

  0

 5. Te duci la marire si ai sa iei 10 … felicitari!

  0

 6. felicitarile sunt pt. notele de 10 obtinute , nu pt. nota de la engleza :)

  0

 7. bucura-te ca ai facut de 10! Chiar daca nu in lucrarea ta…

  0

 8. Faci chestia asta de cateva ori, dupa care o sa ti se ia si te apuci de facut lucrarea ta, dupa care mai vezi. Oricat de tovaras ti-ar fi colegu de banca.
  Vorbesc din experienta :)

  0

 9. pai vezi? cica nu e bine sa copiezi…dar nu ca de fapt tu nu ai copiat…hmm…gasim altceva. gata stiu! Nicio fpta buna nu ramane nepedepsita! ;)

  0

 10. Cu alte cuvinte ai cam supt-o….nu mai da sharee la informatie inainte sa te asezi tu bine.

  0

 11. dude, e pentru un prieten. pentru mine, un prieten e foarte important.

  0

 12. eu zic sa-l scotii la plata pe vecinu Dan ca nu mai tine :P mi sa intamplat si mie cva asemanator tot la engleza :D in fine te descurci u ca esti baiat destept ;)

  0

 13. deja am prestat niste vinoase pe tema asta, asa ca suntem keet

  0

 14. :)):)):)) Sadic! :))

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]