Patimile lui Arhi

Stiti ca am dat examen la engleza. Si la examene, sunt coleg cu vecinul Dan, care are legatura cu engleza cum am eu cu dialectul tembo-habe de sud. Si, normal, fiind eu un prieten de nadejde, la examen am facut intai lucrarea lui, si dupa aia pe a mea.
El a luat 10, eu am luat 6.
There is no justice in the world…..

14 comentarii

 1. Ohoho, o sa tot vezi magarii in invatamant …

  0

  0

 2. o, da nu e magarie, cel mult prostie, din partea mea:)) ce vina are profersoara ca eu sunt bou si neatent?:))

  0

  0

 3. #3

  Mie mi se pare foarte amuzant comentariul lui ucshiva, care vorbeste de magarii, cand ceea ce ati facut voi doi s-ar putea incadra in aceeasi categorie :D . Pe vremea mea se copia in Romania; acum iti face altcineva tot examenul? Ce sens mai are sa dai banii pe unversitate in acesta 2 cazuri? Sau, daca nu dai bani, sa pierzi timpul pe-acolo. Din sistemul respectiv nu prea iesi cu nimic, Cetin (nu tu, in general), si apoi ajungi sa te plangi de treaba de mantuiala facuta de cei din jur.
  Uitasem, felicitari pentru notele de pana acum… si pentru 6, e munca ta si conteaza mai putin decat ceea ce stii (ai dovedit-o cu examenul lui Dan).

  0

  0

 4. De aia nu faceam eu fapte din astea si luam eu 10le :D

  Nu imi amintesc sa fi avut timp de muncit si pentru altii .. mereu ieseam printre primii: daca stiam, scriam ca dupa dictare si ieseam repede. Daca nu, ma ridicam si plecam. Sunt genul de nerd care nu a copiat si nici nu a cerut ajutor. Adevarat ca nici nu am ajutat pe altii, egoista ce sunt :)

  0

  0

 5. Te duci la marire si ai sa iei 10 … felicitari!

  0

  0

 6. felicitarile sunt pt. notele de 10 obtinute , nu pt. nota de la engleza :)

  0

  0

 7. bucura-te ca ai facut de 10! Chiar daca nu in lucrarea ta…

  0

  0

 8. Faci chestia asta de cateva ori, dupa care o sa ti se ia si te apuci de facut lucrarea ta, dupa care mai vezi. Oricat de tovaras ti-ar fi colegu de banca.
  Vorbesc din experienta :)

  0

  0

 9. pai vezi? cica nu e bine sa copiezi…dar nu ca de fapt tu nu ai copiat…hmm…gasim altceva. gata stiu! Nicio fpta buna nu ramane nepedepsita! ;)

  0

  0

 10. Cu alte cuvinte ai cam supt-o….nu mai da sharee la informatie inainte sa te asezi tu bine.

  0

  0

 11. dude, e pentru un prieten. pentru mine, un prieten e foarte important.

  0

  0

 12. eu zic sa-l scotii la plata pe vecinu Dan ca nu mai tine :P mi sa intamplat si mie cva asemanator tot la engleza :D in fine te descurci u ca esti baiat destept ;)

  0

  0

 13. deja am prestat niste vinoase pe tema asta, asa ca suntem keet

  0

  0

 14. :)):)):)) Sadic! :))

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]