Patrizia, ești doar un bucătar

bucatareasa patrizia

Aseară m-am uitat la Masterchef, spre final, prin prisma împrejurărilor, nu că m-ar ucide nevoia de a privi genul acesta de emisiuniu.

Dom’le, în alea 15 minute cât m-am uitat, cu sinceritate vă spun că nu am văzut aroganță mai mare decât la bucătăreasa numită Patrizia, sau Patricia, care o fi numele ei. Deci femeia aici cu site de ceai în ureche mi-a trezit atâta ură, încât mi-am promis ca în viața mea să nu mai beau Santal, căruia îi face ea reclamă.

Ca să nu mai vorbim că era vizibilă din avion ura ei față de clujeanul pe care, până la urmă, l-a dat afară. Un tip foarte mișto, care simțea și el aceeași plăcere când o privea.

Păcat că nu a avut curajul să îi zică Bă bucătăreaso, vezi că nu înțeleg o iotă din ce vorbești, au uitat ăștia să dea drumul la subtitrare.

Patrizia, ești doar o amărâtă de bucătăreasă scoasă la tv. Ești femeia care face haleu în bucătărie. Ești tipa care face omlete dimineața, dacă are gripă subalternul. Ești curățătoare de cartofi, dacă e nevoie. Atât. Nu ești nevasta lui Klaus Iohannis.

Patrizia, dragostea mea poșată…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

90 comentarii

  1. macar e frumoasa..

    • OOOOH SNAP!

    • @w: recunoaste, cat ai baut inainte sa scrii mesajul 🙂

    • #4

      Zici ca este travestit.

    • Esti gay?

    • Da, maxim de… :)))

    • Hateri ca niciunu n-aveţi aşa bucată acasa.

    • vizy, de ce?vrei un numar de telefon?

    • …ai dreptate ! juma’ de kil’ de tuica si sa se faca intuneric si da e „rezolvabila”…

    • E frumoasa dar o strica fatza.

    • #11

      Mie cucoana asta îmi aduce aminte de-o emigrantă de-asta din Dolj care-a uitat chipurile românește în cei 3 ani petrecuți la Milano. Era o cunoștință a unui prieten și-am luat-o cu mașina. Nu stau să vă povestesc tot, am fost implicați într-un accident cu răsturnare de mașină. La care cucoana:
      – Oleleu muică, ce mi se gira la testa!

    • #12

      a-ti baga magarilor botul la shaorma ? :))) sau la piftie 😀

    • n-ai cu cine. niste intelectuali

    • nu mi-am luat atatea minusuri de cand trolam pe la zoso

    • zoso nici acum nu crede ca trollai, atat de bine o faceai, desi am incercat sa ii explic

    • #16

      Ar cam trebui sa te documentezi inainte de a scrie asemenea aberatii…Ai habar cine este Patrizia? Ai habar ce preparate gateste femeie asta? Ai habar ce inseamna un „simplu bucatar”? Sa fim seriosi, Arhi! chiar atat de jalnic ai ajuns cu articolele incat sa nu mai ai altceva de scris decat despre Patrizia? Bine ar fi, cu banii pe care ti i-a adus acest articol de rahat sa te duci sa-ti iei masa la restaurantul Patriziei si sa vezi ce gateste femeia asta, apoi sa o reduci la rangul de „simplu bucatar”.

    • lorena, incerc sa trec peste faptul ca esti destul de prostuta si te rog sa imi scrii care sunt aberatiile. ca e aroganta? ca e bucatar? fii mai explicita. daca gateste bine, inseamna ca e presedintele tarii, nu tot bucatar?

  2. „Rasistu-le” :))

  3. #19

    Cum ar zice doamna bucătăreasa – e „alucinante” atitudinea. E cea mai seacă persoana din Italia pe care am văzut-o vreo data. Insa cred ca e mai mult asa ca sa dea bine „pe sticla” sau mai bine zis asa sper.

    • as fi pus ghilimelele pe bine:))

    • #21

      As fi scris „vreodata” legat

    • #22

      @ antinevralgic.. scuze .. am votat cu Ponta

    • #23

      Am o curiozitate…Ai cunoscut atata de multe persoane din Italia , incat sa poti afirma ca Patrizia este cea mai seaca dintre ele? Bateti campii in loc sa va ocupati timpul cu ceva util. Va place sa comentati fara sa aveti habar de nimic. Ia-l pe prietenul Arhi si mergeti la restaurantul Patriziei, mancati acolo, vorbiti cu ea, apoi asezati-va fundurile pe scaun si vedeti daca degetele va mai lasa sa tastati aberatii!

  4. #24

    „Păcat că nu a avut curajul să îi zică ”
    Posibil sa nu fie vorba de lipsa de curaj, ci de vreo obligatie contractuala.(O cunostinta, fost participant mi-a spus ca atunci cand s-a dus sa dea cu batul, i s-a bagat sub nas un contract de vreo 50 pg-)

    • #25

      Am si eu asa un prieten. Erau foarte dezamagiti aia care l-au filmat, ca nu facea urat pentru spectacol.

    • is 50, dar probabil nu zic pentru ca in realitate lucrurile stau diferit si nu esti chiar suparat maxim pe ei

  5. #27

    Da’ de ce nu dai tu pe alte posturi, gen BBC, Travel, TV Paprika etc, în loc să-ţi consumi nervii cu tanti asta?

  6. Huiduma asta femeie, ba?
    Eram la tara cand am vazut-o. Incercam sa fac focul si atunci am vazut namila. Mirosea niste clatite impreuna cu unu cu mutra de puscarias si le arunca intr-un container de gunoi.
    Si avea o mina sado-maso pe moaca… Pfff!…

    • #32

      Ti s-o fi afumat creierasul in timp ce incercai sa aprinzi focul…altfel…de unde atatea aberatii?

  7. #33

    Patrizia: ” ei Arhi, o dito che tu esti invidioso che tu te uiti la emisiunea lui Scarlatescu si tie ti piace Antena1 e aruncati farfiria la televizor..”

  8. Sa mor de nu am zis si eu ieri in timpul emisiunii ca are site de ceai in urechi :))

  9. #36

    Eu am crezut ca au mers pe diversitate si au luat in juriu un travestit in locul hipsterului arogant din sezonul trecut.

    Stiu cum gatesc Hadean si barbosul dar nu pot sa nu fiu curios care sunt realizarile culinare a doamnei din imagine, poate ii justifica aroganta.

    Desi nici atunci nu cred ca poti fi atat de arogant avand in vedere care este rezultatul muncii de bucatar.

    • doi travestiti…

    • #38

      Probabil o sa imi iau ceva minusuri ptr asta, dar dintre toti 3 (6 daca ii incluzi si pe grataragii din sezoanele trecute) mi se pare cea mai „bucatareasa”. Din cate stiu acum e chef la Collage, deci poti sa incerci ce gateste. Referitor la rolul de Masterchef si accentul italian semi-facatura, sunt de acord ca nu da prea bine.

  10. Buna asta cu „nu esti nevasta lui Klaus Johannis”!

  11. Aseara si-a cam dat putin in stamba. In rest nu arata aroganta. Oricum, tipa e bucatareasa care a invatat meserie multi din mastersefii de pe la restaurantele de lux din Bucuresti.
    Acum, ca sa fiu carcotas, am inteles ca si Florin Dumitrescu ar fi lucrat la unul din restaurantele ei. Poate de acolo sa fi invatat sa faca sanvisurile alea? 😀

  12. Mai, cucoana gateste bine. Am mancat la ea acasa, adica stiti ca ea are un fel de restaurant la ea acasa, atunci cand am fost eu avea trei mese. Gateste pe loc, in cantitati mici. Era atunci pe baza de invitatie. Acum nu stiu cum mai e. Mancare buna, dar nu.m-a rascolit visceral ca sa zic asa.

    • Asta e aia cu reclama aia „mananci duminica_ca la bunica”? Si parea mai tanara mah….

    • Cred ca da, naiba s-o pieptene. Pe mine m-a luat o prietena cu ea ca primiseco invitatie si asa am ajuns acolo.

    • #44

      Pai daca avea doar trei mese dupa o puneati si de un Remi??

    • Blue, la partea cu „rascolit visceral” eu zic sa aflii si parerea unui bucatar. 🙂

    • #46

      „Bună, dar nu m-a răscolit visceral „e sinonim cu „bună, dar nu m-am căcat pe mine”? Asta nu e neapărat un lucru rău.

    • buna, buna de tot:)))

  13. Macar vorbeste romaneste mai bine ca Raducioiu…

  14. Daca vrei iti fac un rezumat cu cea a fost la Antena 1 in acelasi interval orar:
    „Asta e foa gra? ‘tu-ti gatu’ matii de taran” „baaa, cata sare ai pus in anshoa, ‘ga-mi-ash puma in inima ta de .uist” „care ai facut ma rizoto asta? sa il manace ma-ta, curva dracului care esti tu”
    STOP.
    Hels chichan….

    • Adica chiar asa au vorbit pe bune sau cum? Nu cred…

    • #53

      Dna din imagine dadea de pamant cu un concurent aseara ca a facut risotto in ceea ce noi numim oala cu maner (sauce pan) si nu intr-o tigaie mai lata, orice prost stie ca diametrul tigaii e direct proportional cu gustul risotto-ului.

    • #54

      Musiu… din experienta iti zic ca la faza asta are dreptate…. cu cat mai lata cu atat mai bine…nu vrei sa mananci risotto afumat… e mai naspa ca pilafu din armata…

    • #55

      aia cu tigaia am vazut-o si eu, multi au lipsa notiuni de baza, ce sa faci.
      aia cu HK e pe bune ,asa vorbesc aia.
      Primele 3 emisiuni bucatarii adevarati de la HK nu au fost in stare sa faca un risotto in tigaie in 3 ore…tot ce iesea era uscat /ars/crud. astia de la masterchef il fac asa la oha, chiar si intr-o oala.

  15. Pentru ca Patrizia este italianca, ceea ce urmeaza sa postez este orecum on topic. Pe naiba, e total off-topic: Mele e OUT!!!!!!

  16. Nu e nici Superman, sa disece imbucatura din furculita cu laserul din privire. Iar asta se aplica la toti cei trei veseli naparstoci. Frate, si viermi rotisati daca le-ar da aia sa guste si s-ar uita mai omeneste la ei!

    Ce pusca mea vrei sa vezi in furculita?! Moleculele de acizi omega trei?

    • Nu. Dar nici nu văd rostul unor asemenea emisiuni. prea multă futere in cur ca sa zic pe scurt.

  17. #60

    Ar fi misto o parte secunda a emisiunii, cu un mega bucatar care sa guste dupa juriu si sa fie ceva de genul :
    -Patrizia, tu ai spus ca mancarea asta e proasta? E o mancare foarte buna, acum treci si curata 10 kg de cartofi ca nu esti in stare sa gusti o mancare simpla.

    • #61

      Bigbear,

      Este un asemenea format pe la alte „televizuini” în care un bucătar „particoler”, fără ştaif, se întrece în cinci etape de concurs – pe durata unei singure ediţii a emisiunii – cu câte un mastărşef cu pedigree, individual pe fiecare etapă/ preparat, ales aleator de sala de „aplaudaci” dintr-o listă gen „domenii” de la „blondele” lui Dan Negru.

      Produsul finit provenit de la ambele „surse” este degustat în paralel de către o „comiţie” de juraţi formată din alţi cinci oameni, care sunt efectiv degustători şi care, au noţiuni despre tehnicile de preparare sau despre preparatul respectiv (bucătari şi persoane fără experienţă majoră în domeniu).

      Emisiunea este foarte alertă şi are tendinţe serioase de stress în referinţa pregătirii unui preparat de gen. Stresul este egal distribuit şi „mastărşefului” din concurs întrucât nu întotdeauna preparatul ales spre a fi realizat face parte din lista curentă de „eprerienţă exquisite” a acestuia.

      După fiecare etapă câsştigată bucătarul amator acumulează puncte, bani sau obiecte sau este eliminat. Premiul cel mai mare este de 100.000 USD per emisiune.

  18. #62

    A ajuns in Romania in 93′ si are o dictie in 2014 de parca a fost tinuta in mina, trebuie sa repet de 2-3 ori in cap ca sa inteleg ce zice, cam asa suna video asta pentru mine.

    „Son siguro ke cursante canoseplicono de la cursurii, no mama mia e noo si e inchis magazin si nu pot sa me duco sa cumpar ce am gatit in sear cesta.”

    https://www.youtube.com/watch?v=HhzHKBOj2Ro drept urmare, zbarceala.

  19. #63

    Astia fac emisiuni cu preparate ale caror retete contin mirodenii si alimente ce abia le gasesti pe google, in Romania … chiar nu stiu de ce pl lui Saddam era nevoie de DOUA emisiuni de gen in prime time .

    • #64

      Trece si trendul asta. Dupa care o sa vina altul in care o sa-i ridice in slavi pe alti „manageri” care au ratat sansa sa faca o scoala profesionala. Cum ar fi un „masterwelder” sau un „iadul sculerilor-matriteri”.

  20. #65

    @Arhi: esti alucinante 😀

  21. Deci de-aia arata asa…. e italianca!

  22. #67

    Bai, Melescanu asta in continuare ne crede prosti . Adica noi nu stiam ca o sa-si dea demisia ?
    Dupa ce ne-a prostit 1 saptamana, dupa zeci de declaratii ca rezolva problema, dupa ce s-a dus la Paris si a vazut problema rezolvata/pacientul decedat , ce credea?
    Sper doar ca noi sa nu ne oprim aici, sa continuam protestul ( care pentru prima oara a prins contur si in strada, nu doar online ) si sa vada interiorul unei celule, chiar si pentru 29 de zile.
    Se poate dovedi cu usurinta premeditarea, el a declarat niste chestii, BEC le-a infirmat abia dupa ce Iohannis a iesit presedinte si au scapat de sabia de deasupra capului, la fel au iesit la iveala si declaratiile angajatilor din ambasadele din afara care acum tremura maxim cu riscul de a-si pierde un job cald si datator de imunitate. In Fasia Gaza , MAE a refuzat acordarea permisului de trecere cetatenilor romani care vroiau sa mearga in Israel sa voteze. Daca nici asta nu e obstructionare atunci…..

  23. #68

    Mie mi-ar fi jena sa traiesc 20 ani intr-o tara si sa fiu agramat in limba respectiva, fie ea si chineza. Daramite cand limba in care te scremi sa te exprimi e din aceeasi familie cu limba materna. Rusine producatorilor. Sunt fotbalisti care dupa un an de ro vorbesc mai bine romana ca Patrizia dupa 20… Si poate stiu sa fiarba si doua oua si niste paste….

  24. Mie mi se incalzeste o casca cand ascult muzica. Ce o avea?

    http://youtu.be/3miHtjZgAFM

  25. Oare face sanvisuri mai bune decat florin calinescu?..pardon,dumitrescu

  26. #71

    Este un format de emisiune care nu are nicio legatura cu arta gastronomica,ei functioneaza strict dupa audienta,marii nostri bucatari nici nu s-ar apropia de mizeria asta !!!! Targetul lor este format din casnice,someri si alti cretini!!

  27. Ha ha ha :))) Bravo! Nici mie nu imi place genul asta de femeie. Mai mult de atat e foarte greu de inteles iar vocea ei e iritanta!

    • Cum identificam cel mai usor oameni care vor sa isi promoveze blog-ul?
      „Bravo”
      „Ha ha ha”
      „Bine zis”
      „Subscriu”
      „Ai dreptate”

      Urmat de ceva irelevant

    • foarte tare, ai dreptate!

    • ha ha ha!subscriu.msrp, ai dreptate

  28. #76

    1. Eu as fute-o. Am explicat de ce la alt articol
    2. E amuzanta daca nu o iei in serios. Adevarul e ca am văzut doar 2 emisiuni, dar e amuzant cum se împleticește in italo-româna ei si cum își bate joc de concurenți.

    • #77

      you like being wiped!

    • #78

      Wiped adică sters sau whipped adică biciuit?

      Am scris undeva ca grasele (adică alea un pic peste greutatea ideală, nu obezele) se fut mai bine pentru ca (1) au forme si curbe si (2) sunt mai puțin egoiste si cu mai putine figuri in cap, știind ma bine sa dăruie. In plus, felul retard in care vorbește romană mi se pare foarte sexy, parând genul de femeie care se fute animalic si instinctual si nu intelectual si cu rețineri.

  29. #79

    Are un restaurant in Buftea, mai exact Buciumeni, Il Casolare.
    Ma-sa gateste bestial, Patrizia le are mai putin.
    Dar ma-sa… 😀

  30. #80

    In legatura cu chef Patrizia nush ce sa spun,e simpatica,dar cu gatitul nu stiu cat e de tare,fiica mea a mancat la restaurantul ei paste si au fost gretoase si a platit o groaza de bani,pt o portie de rahat fara gust.

  31. #85

    la faza cand toti se intreceau in lamentari cu scrisorile, tiganul nu stia sa citeasca scrisoarea lui. : ))))))

  32. #86

    Ba, deci m-au innebunit astia cu poşarea lor in sezonul asta. Poşarele-as coaiele si pula. Cred ca creierele lor sunt poşate

    Si mai un lucru. Din sezonul 2, cred ca nu exista episod in care sa nu gateasca cineva scoicile „san jac”. Parca numai scoici din-alea exista. La Masterchef-urile straine nu ii auzi zilnic cu aceleasi preparate

  33. #87

    Cand a inceput sezonul nou de Masterchef a fost chiar amuzanta. Ceva in gen: ma, asta e pe bune? Ba chiar am ramas cu niste perle de la ea gen “nu sunt toate roze si frumoze” sau “mancarea asta nu are nici un gust, nu e nici dolce, nici salata”. Insa a trecut repede elementul de noutate, stalcelile deranjeaza si ea e enervanta in acest rol regizat. De asemenea, imi da tot timpul impresia ca ii curge machiajul. Si inca o chestie: de ce e tot timpul imbracata in negru? Per ansamblu, cred ca ai mai mult de castigat daca te-ai uita la Masterchef Junior, cu Ramsay. Fac copiii aia niste feluri de mancare care le dau clasa la toti prapaditii astia de la noi.

  34. Nu știu să existe om care s-o suporte p-asta… Nu m-am mai uitat la ediția asta Masterchef. Adi nu face față hipsterului celălalt și aerelor femeii ăsteia foarte afectate

  35. #90

    Inainte ma mai uitam cand prindeam emisiunea acum nu ma mai uit din cauza fetei ei…nu suport nici vocea sa i-o aud,cu accentul ala italienesc contrafacut.Ce bine ca avem telecomanda:))e de-a dreptul gretoasa