Pauperi de festival

Personajele de mai jos sunt doi oameni de cultură, personalităţi de mare angajament a cinematografiei rromâneşti, însetaţi de nevoia brutală de a se adăpa la filonul creativ sincretic reprezentat de magia peliculei de celuloid

N.R: Pauperi este un cuvânt inventat de Radu şi desemnează locatarii de la corturile din Dolphin Camping

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. PAUPÉR, -Ă, pauperi, -e, adj. (Livr.) Lipsit de mijloace de existență; ajuns în mizerie, în stare de sărăcie; foarte sărac. – Din lat. pauper.

  Thumb up 0
 2. #2

  dude, stim ce inseamna, multumim, ne refeream ca denumire pentru campinghezi

  Thumb up 0
 3. La pariu ca era un al treilea sub barca ? :))

  Thumb up 0
 4. tatuaj marca arhi

  Thumb up 0
 5. nu pot sa nu remarc ca pizda are ochii deschisi si cu cata siguranta tine dreapta sticla aia de sprait. cat v-a luat sa aranjati scena asta ?

  Thumb up 0
 6. Erau doar obositi, eu ii cred pe cuvant ca au baut doar Sprite. :goombah:

  Thumb up 0
 7. Sa nu ii fure careva sticla :))

  Thumb up 0
 8. bai frate, uite cat sange are aia in cap… o paste un atac cerebral. sa o trezeasca cineva!!

  Thumb up 0
 9. am primit un powerpoint pe mail intitulat „mari maestri ai meditatiei”, cu betivi care dormeau in pozitii incomfortabile, poza asta ar merita sa fie inclusa in galerie. cred ca era tuica in sticla de sprite. ce distrusi :))

  Thumb up 0
 10. #10

  Ce viata … Ai voie sa bei sa te faci pula, sa te pisi pe proprietatea privata ca tu adormi acolo unde ai chef sau sa te caci in ea de pastrare a curateniei, dar in schimb nu ai voie sa fumezi un joint si sa razi cateva ore din orice, ca la final sa mai bei o apa plata si sa mananci o ciocolata… Legalize it!

  Thumb up 0
 11. Ce-aveti dom’le cu oamenii daca mai bea si ei?Un spritz acolo nu strica.Parerea mea…hic…Eu cu cine votez?

  Thumb up 0
 12. acum că m-a luminat canadianu că aia e femeie pot să declar că-s foarte convinsă că-i face o labă ăluia. am studiat.

  Thumb up 0
 13. fata, un ochi format observa din prima curbura soldului acolo unde incepe pantalonul scurt … 😀
  in alta ordine de idei, pana la urma care e faza cu poza asta (trucata) ? reclama subliminala la sprait sau la lapte batut ?

  Thumb up 0
 14. Saracii… cu duhul…

  Thumb up 0
 15. #15

  Da care-i frate problema ta cu aia care stau in camping? Am fost 2 ani la rand cu cortul la anonimul si-a fost foarte bine, put basinile de blogger cred ca mai rau ca alea de blonda, daca aia sunt pauperi atunci voi care stati la vile si piscina ce sunteti?

  Thumb up 0
 16. „pauperi” =)) ce urat suna

  Thumb up 0
 17. #17

  subscriu, si eu am stat doi ani la cort, nu ca n-as avea bani, ci pentru ca n-am LOC. Ce vina au „pauperii” tai ca toate casutele si tot ce vrei se ocupa cu 3 luni inainte si tanti de la rezervari iti spune asta cu maxima satisfactie la telefon, in saptamana dinaintea festivalului? Recomand schimbarea numelui in „intarziati” sau „retarzi in ceea ce priveste problema cazarii”.
  …wait..that doesn’t sound right either..
  bai, uite ce e. daca ma lumineaza careva cu un loc civilizat din sat unde sa imi gasesc cazare cu 3 zile inainte de festival, ii dau o bere, doua trei. Imediat dupa ce ma cazez.

  Thumb up 0
 18. #18

  Prefer sa ma duc la camping de 2 ori pe an, si sa am bani de toate distractiile , decit sa FIU MARE SNOB la hotel , si sa-mi maninc kakatul de sub unghii.
  Oricum cind mergi undeva nu mergi sa stai in camera, cort sau unde te cazezi . Ala-i doar un loc de parcat hainele si de pus capul pe perna.
  PS. Avind in vedere ca e ” de la Radu citire ” – un tinar imberb si prost , cu impresii de geniu , nu ma mira.

  Thumb up 0