10 comentarii

 1. Are dreptate omul. L-am vazut azi pe unul cu o plasa de valuta. Cred ca erau marci ceva, parca si niste ruble si niste bitcoini. Si avea si o imprimanta intr-o cutie. Niste golani…

  0

  0

 2. #2

  Că tot vorbeai de Bitcoin :)
  Încep sa se lege lucrurile

  0

  0

 3. #3

  Vezi boss ca ai pus titlul Potrivit un post înainte …

  0

  0

 4. #4

  Nu știu voi, dar mie discursurile astea îmi amintesc de ce ni se spunea în iunie 1990. Poate și pentru că am o vârstă, dacă eram mai tânăr nu aveam termen de comparație.

  0

  0

  • Pana și tromboanele la pensii seamănă cu.. va mai dam 100 lei :P

   0

   0

 5. #6

  Deci Mosu’ (Soros) a terminat rezervele de euro si dolari si acum a trecut la bitcoini?
  Ba, nu le iese 13 -15 din sange….

  0

  0

 6. #7

  Si cica manifestantii trebuie sa treaca pe la Universitate sa ia si o plasa de droguri. Cine vine cu plasa de rafie de acasa primeste si o ciocolatica

  0

  0

 7. #8

  „Decret prezidenţial cu privire la instituirea stării de necesitate pe întreg teritoriul ţării. Având în vedere încălcarea gravă a ordinii publice prin acte teroriste, de vandalism şi de distrugere a unor bunuri obşteşti, în temeiul art.75, pct.14 din Constituţia Republicii Socialiste România, preşedintele Republicii Socialiste România decretează
  Art.1 – Se instituie starea de necesitate pe întreg teritoriul ţării. Toate unităţile armatei, Ministerul de interne şi formaţiunile gărzilor patriotice sunt puse în stare de alarmă.
  Art.2 – Pe timpul stării de necesitate se interzic orice întruniri publice, precum şi circulaţia în grupuri mai mari de 5 persoane. Se interzice circulaţia pe timpul nopţii începând cu ora 23, cu excepţia persoanelor care lucrează în schimburi de noapte.
  Art.3 – Toate unităţile socialiste sunt obligate să ia măsuri imediate de desfăşurare normală o proceselor de producţie, pentru paza bunurilor obşteşti şi pentru respectarea strictă a ordinii, disciplinei şi a programelor de lucru.
  Art.4 – Consiliile populare municipale, orăşeneşti şi comunale sunt obligate să asigure respectarea strictă a ordinii publice, paza bunurilor şi proprietatea socialistă de stat şi cooperatistă, aprovizionarea în condiţii bune a populaţiei, desfăşurarea normală a transporturilor, organizarea şi desfăşurarea in bune condiţii a întregii activităţi economice şi sociale.
  Art.5 – Întreaga populaţie a ţării este obligată să respecte cu stricteţe legile ţării, ordinea şi liniştea publică, să apere bunurile obşteşti, să participe activ la înfăptuirea normală a activităţii economico-sociale.

  În Bucureşti şi în întreaga ţară muncitorii să apere tot ceea ce s-a realizat, suveranitatea şi independenţa ţării. Informăm că Ministrul forţelor armate a acţionat ca trădător împotriva independenţei şi suveranităţii României şi dându-şi seama că este descoperit s-a sinucis. Facem apel către toţi cei care-şi iubesc ţara şi poporul să acţioneze cu cea mai mare fermitate împotriva oricărui trădător.
  Toate zvonurile şi minciunile au fost dirijate în strânsă legătură cu trădătorii de ţară şi cu cercurile imperialiste de trădătorii diasporeni, care au organizat aceste provocări, au spus minciuni şi au informat fals în legătură cu situaţia din ţară. Apelăm la clasa muncitoare, ţărănime şi intelectualitate, la întregul popor, de a acţiona cu înaltă răspundere pentru a întări ordinea şi liniştea. Problemele noastre să le rezolvăm în strânsă unitate, fără nici un amestec din afară. Să facem totul pentru a apăra suveranitatea, independenţa şi integritatea României socialiste”

  Președinte PSD si al Camerei Deputatilor,
  Infr. recid. Dragnea Liviu Nicolae

  0

  0

 8. #9

  cica nu e bine sa ai bitcoini in pungi de plastic pentru ca se electrizeaza si nu mai pot fi folositi o perioada, trebuie dupa aia sa ii lasi la aer cateva ore sa se usuce. e bine sa ii tina lumea in pungi de hartie, mult mai ok asa.

  0

  0

  • #10

   Merge sa ii bagi intr-un borcan cu orez 2-3 ore, am incercat, le trece electrizarea.
   Cu onecoini nu am testat, ca aia sunt cu orgoni psihotronici.

   0

   0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]