6 comentarii

 1. Fix ce a facut el. Inchis intr-o cusca/celula si lasat sa moara de foame.
  Dupa a 10-a zi, i-as baga o lama in celula sa poata sa se auto-consume linistit.

  0

  0

 2. #2

  Suntem complet nelegal constituit.

  0

  0

 3. Ce pedepse le-am da criminalilor in serie atunci? sau criminalilor care au o singura victima la activ? sau violatorilor?
  Altfel, buna intrebarea. Probabil la inchisoare mai multi ani?

  0

  0

 4. #4

  Ce-i lipseste grav tarii asteia?
  Ce-i prisoseste grav aceleiasi bucati de noroi de-i zicem patrie?
  Sa impuscam doi iepuri cu un singur glont, zic.
  Parlament, infractori, idioti de genul astuia, la constructia de infrastructura. Nediscriminatoriu, toata gasca la munca silnica, direct proportionala cu realizarilii. Ai furat 1 milion? OK, ii rascumperi in 3 ani. Ai dat in cap / violat / orice alta blastamatie de gen? Dai la lopata pina invie mortul / se revirgineaza victima, etc.
  Nu exista pedeapsa prea grea, ci numai ineficienta.
  Ma doare-n fata garii de PC si alte mizerii de gen. Daca nenea Darwin nu ar avea dreptate, n-am fi ajuns la nivelul de azi ca societate. Iar societatea trebuie sa se apere.
  Ma opresc, iau foc numai cind ma gindesc la caricatura de-i zicem justitie in RRO.

  0

  0

 5. #5

  Eu l-as baga intr-o cusca cu 70 caini nemancati si jucausi. Asta as face si cu leprele care ne conduc. Ce munca silnica ba nene… cand astia isi bat joc de oameni pe fata? Cand dau legi in interes propriu desi copii iti sunt omorati si violati pe strada in urma acelor legi? Cand tu te duci sa-ti spui oful pasnic, iar ei te calca in picioare? Astia nu merita munca silnica, au demonstrat ca nu le place munca! Astia trebuie mancati de vii!

  0

  0

 6. #6

  Trist este ca avea mancare sa le dea. Ca la vechiul testament. El intr-o celula singur si langa, dar vizibil, mancarea pentru el. Si cineva sa vina sa ii ia portia zilnica si sa o arunce.
  Daca e sa respectam legea l-as baga la inchisoare si l-as pune la munca silnica sa ingrijeasca alti caini. Cum un catel e nemultit, pac la carcera, bataie si tot asa. Pacat.
  De ce nu le-a dat drumul nu inteleg. Ca doar pusese mana pe bani.

  0

  0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]