Tu cu ce pelerină îți tunzi negrul?

Ieri s-a râs la maxim de un produs de pe emag, numit Pelerină de tuns negru, care avea, ca ilustrație, poza de mai sus. În fine, și emag au reacționat rapid și au modificat descrierea, produsul fiind vândut de un partener din marketplace.

Azi însă mă gândesc că poate nu trebuia. Pentru că toate reviewurile alea lăsate ieri, absolut savuroase, își pierd sensul când lumea va uita subiectul.

Hey, emag, adu-ne negrul înapoi!
Mersi, Mike, că mi-ai adus aminte să mă uit.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  Asta cu pelerinul, de Isztvan o fost tradus.

  Thumb up 9
 2. #3

  Mi se par foarte ciudate comentariile astea pe site-ul Emag. Am mai văzut şi cu alte ocazii (televizoare, telefoane). De obicei, pe site-urile cu target generalist (cum ar fi site-ul Emag), comentariie inteligente sau amuzante sunt extrem de rare, poate unul din douăzeci. Majoritatea sunt comentarii agramate, cretinele.
  Fie primesc mii de comentarii şi au o echipă care le filtrează doar pe cele bune (caz puţin probabil), fie au angajat pe cineva să comenteze. O fi şi asta o strategie de adus oameni pe site.

  Thumb up 14
 3. Acelasi negru era – nu stiu sigur daca mai este, dar ieri era – si la pelerina albastra 😉

  Thumb up 0
 4. Revin cu link–ul, daca se pot uni cele doua comentarii, ar fi bine, merci:

  https://www.emag.ro/pelerina-de-tuns-albastra-6a/pd/DWWXRKBBM/

  Thumb up 0
 5. #7

  Numai angajaț semianalfabeți!

  Thumb up 3
 6. Ca o consolare, a ramas totusi ”material: fas”.

  Thumb up 3
 7. #9

  Deci inca un atac la ungure din marketplace ce nu stie vorbit romaneste, uneori e mai grea pentru ungura sa scrie corect, a gresit un picit in loc de pelerina neagra scriam negru, noroc cu noi ca va mai toaletam padurile transilvaniei noastre ca nu mai aveati loc prin paduri de copaci ce creste, eu asteptat in Sfantu Gheorghe cu paine la tine, doar trebuie cerut frumos in dulcele grai unguresc

  Thumb up 17
  • #11

   Pasul urmator ar fi sa puna cate-o semiluna sa nu-i jignesca pe musulmani.

   Thumb up 5
 8. Îs curios când pe mai băga „Foarfeci de tăiat Unguru”, de fiecare data se dau imediat. Aici in Ordoheiul Secuiesc ducem lipsa.

  Thumb up 14
 9. Curat discriminare…sexuala

  Thumb up 3
 10. Acum e pelerina de tuns neagra :))) Parca vad review-urile „de cand cu pelerina asta, neagra mea e ca piersicuta” sau „de cand ii pun pelerina neagra sta la tuns fara sa mai faca fite” 🙂

  Asta a fost buna de tot … am ras cu pofta

  Thumb up 4
 11. #16

  Eu de cand caut o pelerina sa-mi tund cretul. Credeam ca tocmai ce-am gasit…

  Thumb up 3