Pensia privata Zepter

Priveam reclama Zepter la pensia privata, in care un tip lesina de fericire ca e bosorog si ia 2% din venitul de o viata in transe lunare si ma gandeam la o faza.
Daca iti faci pensie la Zepter, intra in vigoare dupa trei ani, asa cum sunt facturile alea in care cumperi oale ce iti sunt livrate dupa trei ani? Dar daca mori in astia trei ani, iti mai dau banii inapoi?
Probleme, probleme

8 comentarii

 1. da frate, si io cand am vazut ca si-a facut si zepter fond de pensii, am zis.. ca cine pm o sa isi faca pensie la zepter!? mai ramane rebu sa isi faca fond de pensii acuma. cu toate ca rebu e mai de incredere; adica in sensu ca gunoi o sa fie din ce in ce mai mult, mai ales de la oalele de cacat zepter aruncate de oameni:)

  0

 2. Io zic ca-i de bine, Arhi :)
  Macar te poti lauda cu pensie in regatul oalelor si cratitzoaielor. Nu ?
  Apare sansa de a deveni cel putin un Hamlet al oalei minune si a tigailor de tefal :))

  0

 3. #3

  In plus, urmasii primesc si o oala cu ceva ciorbica refolosita prin ea. :D

  0

 4. daca nu cumva zepteru va reloca portofoliul de pensii pilonul 2 catre unul dintre granzi pe la sfirsitul lui decembrie…

  0

 5. nu pot sa sufar firma zepter , nu au numai oale , au si aparatura medicala , eu am de ex . un tensiometru care a costat o caruta de bani si face treaba la fel ca unu no nome de 5 ori mai ieftin , deci produse exagerat de scumpe , calitate mediocra , au vazut o oportunitate de a mai suge niste bani de la fraieri si s-au bagat si pe pensii .. poate o sa vedem in curand si fond de pensii Kent sau Marlboro , eventual cu o oferta ceva de genu „iti dam tigari toata viata.. tu oricum nu mai apuci pensia” !!

  0

 6. Nu ma nu ati inteles ! Zepter chiar de aia si-a facut fond de pensii, ca sa poata fi relocate inca cateva mii de persoane catre unu din GRANZI, Ghici cine ?
  :D

  0

 7. uuuuuuuuuuu let me think, let me think
  SA FIE ING?? Parca nu imi vine sa cred:))

  0

 8. Nici mieeeeeee…
  :)) =))

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]