25 comentarii

 1. #1

  Ba 8 :D

 2. #2

  Ai uitat „in p…..mea”

  • #3

   well…

  • #4

   un tata mergea cu fetita lui de 6 ani jumate in masina. la un moment dat, pleosc!, o plua pe parbriz.
   – tati, ce e aia?
   – well… un fluture, draga mea.
   – vaaaai, dar ce plua mare avea.

  • #5

   @costin, acum știm ce să-ți cumpărăm de ziua ta.

 3. #6

  te umfli si tu in pene… diferenta intre junioara ta si ceata de cretinoizi ce reprezinta viitorul este ca ea nu a crescut singura in fata televizorului ca sa poata tati sa isi bea berea linistit (presupun). Tot o presupunere este si ca nu o sa mergeti sa faceti scandal la scoala daca va lua o nota mai mica, pentru ca voi stiti de fapt ca ea nu merita acea nota si profesorul este un idiot (chiar daca mare parte din ei sunt).

  • #7

   Mă tot întreb cum se poate ca dintr-o ceată de cretinoizi adolescenți, cum zici tu, prin anume transformări se ajunge la tineri frumoși, liberi și supradotați, ca apoi cu trecerea anilor să ajungă niște pensionari idioți? Așa-i că logica nu există în astfel de aprecieri? Și în fond ce importanță are logica? Da-o dracului.

  • #8

   https://www.youtube.com/watch?v=gMciGgVUa4M – acestia iti sunt tinerii frumosi, liberi si supradotati. Si care nu sunt, asta viseaza. Exceptiile se rusineaza si ei de aceasta generatie, din pacate sunt minoritari.

 4. #9

  Mircea Badea e invidios

 5. #10

  Credeam ca ai accent de moldovean. Mi-ai spulberat toate visele!

 6. #11

  Asta ti-e glasul cand vorbesti doar cu copiii tai? Nu ma asteptam sa ai o voce atat de blanda.Si Putin la fel, il mai salveaza limba rusa dar cand vorbeste in engleza zici ca-i un mielusel neprihanit.

 7. #14

  fake!

 8. #15

  Mestere ai copii extrem de frumosi,te-a salvat sotia,saru’ mana doamna.Ma uitam aseară pe history la războiul depozitelor miami si e un nene care iti seamănă grav si are si frumusata de sotie.Chiar am spus uite-l ma pe mester,a emigrat si face parnosu gros.Aveti grija de voi ca sa puteti sa va cresteti copii.

 9. #19

  adevarul e ca fetita ta are un mare avantaj fata de cei care au gresit: nu a trecut 8 ani prin invatamantul romanesc…

 10. #21

  Pazea! Mai da bale doua boabe si se imbogateste Frau-gedank!

 11. #22

  Pot fi putin offtopic? ‘Te-n basca, Freige…

 12. #23

  Bun un nebun la casa omului :))

 13. #24

  Nu se pune, i-ai aratat cu destu-ti nemuritor la care axa sa se uite :)

 14. #25

  eh, lasa ca pe finutul meu l-am invatat sa zica dezoxiribonucleic la 3 ani :) I-am zis ca e parola :)

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]