22 comentarii

 1. #1

  au venit,au dat de lucru oamenilor in multe zone defavorizate.deodata,sunt huliti.tot romanul fura din padure,e si normal sa fie probleme

  17

  • #2
   Arhi

   asa este, au furat, dar au si dat

  • #3

   Da, de parcă au dat de la ei! Și după aia la primele ploi care vin se vaită ăia cărora le-au dat că au rămas fără case!

   24

  • #4

   Ba esti copac? Fmm lor de nenorociti! Astia ar trebui sa se incadreze la aceeasi categorie ca si violatorii de copii.

   31

  • #5

   Românul care fură din pădure merge cu căruța, hai cu o camionetă. Sau chiar și cu un camion dacă are bile…albe și mari. Și sunt mulți care iau lemnele căzute, e mai simplu și mai rapid. Dar când mergi cu utilaje grele și decopertezi hectare de pădure și de multe ori tai copacul la 1 metru înălțime (să nu se obosească utilajele) și lași acele cioturi acolo parcă e un pic prea mult, nu crezi? Exploatarea exhaustivă, asta e problema. Nu ăla care fură din pădure.

   59

  • #6

   Asta cu „au dat de lucru” e ca si cum as vemi sa te fur ti-as da 100 de lei sa-ti cari singur televizorul din casa.
   Dupa principiul asta ce-a facut mos Leopold in Congo a fost actiune umanitara.

   41

  • #7

   Tu cu ma-ta si inca o mana de hoti mai protejati sau mai putin protejati nu inseamna „tot romanul”

   5

  • #8

   Vorbesti aiurea .Meriti injurat si minusat maxim !

   5

  • #9

   Gueststar – faza e ca nu taie Schweighofer lemnul din padure. Ai nostrii il taie. Austriecii il cumpara. Da stiu – tot aia e dupa tine…. doar ca nu e. Sigur – tot ilegal/ imoral etc e , nu vreau sa le iau apararea ca nu- s austriac , tot roman sunt si eu . Insa , in mortii masii, nu se revolta nimeni pe dobitocii care efectiv defriseaza padurile si care sunt romani.

   10

  • #10

   Pe de o parte se cacă ăștia pe ei cu Roșia Montana, pe de altă parte înjura austriecii că ne taie pădurile. RMGC ar fi distrus un munte, dar era ok, salva zona.

   1

  • #11

   Asta e ca aia cu a furat și el un ou….tot furt se numește.

   0

  • #12

   Şi Ceauşescu a dat de lucru. La toată lumea. Bine, erau alte vremuri, toată ţara avea statut de zonă defavorizată…

   0

 2. #13

  au facut insutit mai mult bine decat rau.pentru asta merita toata consideratia.de asta iftimoaie le e ambasador,sunt total legali

  3

  • #14

   I-auzi, pula mea! Dealurile alea care o iau la vale si distrug comunitati intregi sunt un lucru bun, la fel cum sunt si viiturile, si incalzirea, si seceta si aerul din ce in ce mai poluat. Ioane, creca tu esti dintre aia care se incalta cu fesul. Ma rog, tu te poti incalta si cu IQ-ul.

   30

 3. #15
  Andrei Babanul

  Furt = a lua ceva ce nu ti apartine. Indiferent ca o faci cu caruta , roaba, galeata. Nu exista am furat numai un pic nu se pune.

  15

 4. #16

  De ce o scaldati aiurea când stiti bine ca problema e la statul rumenos. Dacă aia au furat, statul trebuie sa ii arda. Până atunci sunt corecti.

  21

 5. #17

  Schweine Industrie. Ha. I see what you did there.

  5

 6. #18

  Chestia cu futu-le de Schweini care fura din mandra si neprihanita natura stramoseasca imi aduce aminte de 2min of hate din 1984u’ lu’ Orwell. Bre, vinovatii principali is PSD. Ca au dat autorizatie de exploatare. N-am mai pomenit nicaieri – o entitate straina sa se ocupe de exploatari forestiere. Au si SUA, Canada etc tari de doamne ajuta, au paduri kklau, dar nu vine nimeni de-afara sa se ocupe de taieri. La fel de idioata era opinia publica in R si cand au ars copiii aia la maternitatea Giulesti. Vinovata era chipurile una care a stat 10min+ la buda. Nu ca autorizatiile, lucrul, aprobarile se fac in dulcele stil balcano-danubiano-pontic.

  20

  • #19

   Toate partidele au inchis ochii la acest jaf :) sunt multe reportaje facute pe tema asta…

   1

 7. #20

  Bai, inteleg ca ei lucreaza legal, absolut legal, atunci de ce plm nu o fac la ei acasa, aproape de sediul firmei, cheltuieli mult mai mici etc? De ce? Simplu, verificati putin legislatia Austriei privitor la paduri si apoi vedeti cum e la noi. A noastra a fost facuta de angajati de-ai lor.

  10

 8. #21

  @Habarnam Daca stai bine sa te gândești, moș Leopold chiar a făcut treba bună în Congo, la perioada la care te referi tu! Părerea mea!

  2

 9. #22

  nu ne vindem tara :))))

  1

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.