Peste si femei

Fusei ca de obicei la o scurta partida piscicola. Printre guvizii de zi cu zi, cu care imi hranesc familia, io-te ce prinsei azi, la rama:

Dupa pescuiala, prea ars de soare simtindu-ma, am fugit putin pana la Eforie Nord, sa fac o baie. Initial am fost fermecat de o caprita, care juca o minge prin apa.

Dar numai la prima vedere, pentru ca uitandu-ma mai atent, mi-am adus aminte de ce au disparut dinozaurii.
PENTRU CA FEMEILE LOR SE INGRASASERA PREA TARE SI NU SE MAI UITA NIMENI LA ELE!

Si pentru ca spuneam mai ieri de jegul care ramane pe litoral, astazi am realizat ca nu am de ce sa comentez, oamenii sunt invatati cu mizeria, o cauta si doresc, sa se balaceasca in ea. Altfel cum puii mei, din atata imensitate de plaja, goala, tu iti gasesti sa asezi cearceaful la 20 de centimetri de un mare morman de gunoaie?? Si mai si muscau delicat dintr-o saorma, din care mai scuipau, la fel de delicat, din cand in cand, cate un zgarci sau o ramasita de folie de aluminiu ramasa, hulpav, printre dinti.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. #1

  Frumoasa , relaxanta si educativa poveste … pescareasca :) De vara, de week-end
  Oh, tu….. unicule, grozavule, pescarule care chiar aduce pejti akas’ … :) cuvenite plecaciuni

 2. iar m-ai fentat cu asta.in prima poza e buna .in a doua mai putin

 3. #3

  Nevasta-ta ce zice ca pui toate pasaricile pe blog ?

 4. Aia e pasarica Gigi? Ce copilarie nefericita ai avut… ;) hhhhhhh

 5. #5

  Costine , daca ai vrea sa faci sex extraconjugal cu tipe urate si grase … prietena ta ar fi incantata ?

  Cred ca ai priceput ideea .

 6. Totusi, sexul extraconjugal are si el farmecul sau…:D

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex