De ce ne dă peste cap schimbarea orei

Discutam aseară cu colegii de chat (unde s-a format un grup foarte, foarte mișto), iar ei erau absolut dați peste cap de schimbarea orei. Că neodihnit, că vai, că nu mai e om, că ady-bulinutza nu se mai poate trezi etc.

Niciodată nu am înțeles chestia asta, nici măcar în anii de tristă amintire în care mă trezeam și dădeam cu sapa la corporație sau pe unde am mai prășit eu de-alungul timpului. Mai ales că se întâmplă duminica. O oră de somn în minus nu e chiar moarte de om.

Și nu sunt deloc moralist. Pur și simplu nu m-am simțit niciodată mai obosit sau mai puțin leneș decât în mod normal și să pot sintetiza Deci frate,această extruziune temporală ăsta m-a ucis…

E luni, zâmbiți, aveți de muncă, citiți arhiblogul, ce poate fi mai frumos?

18 comentarii

 1. Tipu la poza 12 n-a citit Luceafarul…

  0

 2. + 1 pentru Mickey :)

  0

 3. Cum adică „ne dă peste cap”?
  Ne dă peste cap în sensul de tumbă ( rostogolire înainte sau înapoi ) sau ne „dă peste cap” în sensul de pălitură, izbitură sau caşpică? În cazul ăsta, lovitura e peste frunte sau peste occipital? Afectează fontanela?
  Tim, tu ce crezi?

  0

 4. Ceva relevant pentru ora inapoi / inainte :
  Daylight Saving Time – How Is This Still A Thing? (HBO)
  https://www.youtube.com/watch?v=br0NW9ufUUw

  0

 5. #5

  Se alinta si ei, e grea prima zi, ma saturasem sa vad intuneric de la 6 jumate’ seara …

  0

 6. #6

  Desenele animate sunt frumoase cand esti tanar!

  0

 7. „aveți de muncă, citiți arhiblogul” … si asta ti se pare normal

  0

 8. #8

  Mie îmi place,te apuci de treabă la 3 fara 5 si termini la 4 si 5,fix o ora si 10 minute.Plus ca doamna crede ca a avut un orgasm de o ora,nu işi aduce aminte nimic din ora aia.

  0

 9. TIIIIIIIIIIIITSSSSSS ! NO ASA SE FACE O DIMINEATA MUMOASA ! CAN’T FAP I’M @ WORK :-(

  0

 10. #11

  Nu e vorba de o ora de somn in minus. E o tulburare de bioritm. Ora setata in capul meu nu mai corespunde cu ora pe care o arata ceasul. Aceeasi chestie ca diferenta de fus ora. Stiu, ma iau prea in serios.
  Si tin sa mentionez ca faci discriminari. Ai si cititoare. Pt retina noastra nimic placut luni dimineata?!

  0

 11. #12

  Si eu sunt impotriva, mai ales daca motivul e o aberatie: cica sa faca economia, da sigur! si in luna decembrie ard de 10 ori mai mult.
  pe mine nu ma prosteste aia din gif, are o burta raportata la manutele alea subtiri sub maieul intins.

  0

 12. #13

  Ce mare smecherie, o singura noapte pe an se dau limbile cu o ora mai tarziu.

  0

 13. #14
 14. #15

  iti zic eu ce poate fi mai frumos, demisiaaaaaaaaaaaaaaaa \:D/

  0

 15. #16

  Votez pt. o selecție meșteșugita de poponețe.( de femei, ho, nu săriți ). Ceva intre 18 si 25 de ani, doar sa sugereze linia bikinilor, nimic explicit, aproape poetic…

  0

 16. #17

  limbele se dau cu o ora inainte ?

  0

  • #18

   nu, Vasile, limbele se da mai tarziu. Sau daca nu mai poti sa le dai, ca te-a luat somnul, le dai a doua zi cand esti odihnit.

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]