Petitie online pentru arestarea unui diplomat

Tot timpul ne simţim marginalizaţi, trădaţi, folosiţi. Plângem că diplomaţii americani ne omoară concetăţenii, după care fug din ţară şi noi nu putem face nimic.
Un distins diplomat rromân a ucis un om, după care a declarat maşina furată şi a fugit în rromânia.

Ministerul afacerilor externe nu a catadicsit măcar să transmită condoleanţe familiei celui ucis. De-abia după 3 săptămâni şi după prezentarea probelor poliţiei, au zis şi ei un Odihnească-se în pace, din colţul mapei diplomatice.

Aşa că, rromâne, ne mişcăm şi noi mai cu talent şi semnăm petiţia pentru arestarea tipului? Hai, să dăm noi un exemplu, să le arătăm la americani cum se face.

27 comentarii

 1. Am semnat, dar nu imi apare semnatura. De fapt nu apare nici o semnatura…

  0

 2. Arhi, exista si un text oficial al petitiei?
  Deocamdata diplomatul este suspect de crima si nu criminal, dar asta nu-l scuteste de ancheta. Sunt de acord sa fie retinut si eventual extradat, atata vreme cat i se asigura un proces corect in care sa aiba dreptul sa-si poata demonstra eventuala nevinovatie.
  Nu-mi plac nici mie manevrele MAE si ale inculpatului si cred ca cea mai buna forma de a-ti demonstra nevinovatia este sa accepti confruntarea in instanta (asta apropo de toate procesele „politice” unde acuzatii se plang de incorectitudine dar n-am auzit pe unul sa spuna: „haide sa ne judecam, sa demonstrez si eu odata ca sunt om cinstit si apoi sa pot iesi in lume fara rusine”)

  0

 3. semnat, dar oare are vre-un rost ? putem sa schimbam ceva?

  0

 4. #5

  Subscriu puctului tau de vedere . Mi se pare just ca fiecare sa plateasca pt fapta sa premeditata ori ba . Nimeni nu-i mai presus de lege. insa am nevoie de mai multe detalii ….nu pot semna asa…ca primaru ‘.
  O sa caut mai multe info si apoi o sa-i dau bice .

  0

 5. Este absolut evident ca nu va pati nimic. E diplomat, si cu asta basta. Nu trebuie sa fii american ca sa se inchida ochii in situatii de genul asta. Unii sunt mai egali decat altii, si asa e de cand e lumea. :-( Petitia n-are niciun sens, oricum.

  P.S. Nediplomatii Orban, Pauneasca au patit ceva? Exact.

  q.e.d.

  0

 6. Si ce, de parca i-ar interesa pe ei de imaginea romaniei in strainatate. Pe ambasadori ii intereseaza puterea care o au acolo si atat.

  0

 7. Pentru ce sa semnez? Sau ok, semnez, ce se schimba pt mine gogu de la etajul unu decomandat ?

  Sa fie extradat si judecat acolo, ca aici sigur rezulta din ancheta ca avea 60km/h si pietonul era in zona nemarcata.. promit !

  0

 8. #9

  mersic

  0

 9. Scuze de offtopic, dar cred ca ai o eroare la site, pe Opera se vede aiurea rau, cred ca e o eroare de encoding sau ceva de genu… se vad numai caractere ciudate gen windings…

  0

 10. ăăăăăăă – nope!

  0

 11. ba voi sunteti nebuni ? oricum petitia aia nu are nici o valoare, dar asa ca fapt divers, voi ii vreti raul la unul de-al nostru ? of …asa e romanu, inloc sa se ajute, calca tot in picioare.

  0

 12. Un mod interesant de a face o petitie online :) clever ! Eu propun o infiintare ad-hoc al unui tribunal chinezesc untr-un restaurant cu specific, aici in tara, pentru evitarea logisticii necesare. Daca e gasit vinovat, il si mancam :D

  0

 13. #14

  Si americanilor o sa la pese! Vezi sa NU! :) Da, nu e corect ce s-a intamplat, dar hai sa semnam sute de petitii online sa ne dam buni samariteni; oricum nimanui (nici macar autioritatilor locale) nu-i pasa.

  0

 14. O da! petitie online !cate nu s-au rezolvat de-a lungul timpului prin petitii online ! allow me to LOL ….LOL

  0

 15. Fiecare sa plateasca pentru actiunile sale, indiferent de statut,
  Em am semnat

  0

 16. Petitiile sunt pt prostii doamne iks satul de petitionisti destia din fata calculatorului LAME LAME LAME

  0

 17. #18

  Sunt de acord cu arestarea criminalului. Si cu un proces echitabil, desfasurat in Romania, conform uzantelor internationale.

  Extradarea este out of question, s-ar crea un precendent periculos. E de datoria statului unde s-a produs infractiunea sa prezinte in fatza tribunalului roman probele incriminatoare, iar mizeria aia de om trebuie neaparat sa plateasca, conform legilor din Romania, pentru crima comisa.

  Arestarea trebuie decisa de justitie, deci de un judecator roman.

  0

 18. nu cred că au vreo importanță petițiile acestea online, oricum cred că fiecare trebuie sa dea socoteală pentru acțiunile sale. cu diplomații e complicat datorită imunității, dar în cazuri penale evidente extrădarea n-ar trebui să fie o problemă

  0

 19. cred ca rezumatul comentariilor de aici este indeajuns pentru a intelege de ce rromania este o tara de kkt. da, rromanii sunt niste mizerii umane, ca urmare unde altundeva am fi putut trai decit intr-o tara croita de noi pt noi. sa muriti toti, baga-mi-as pula in voi de animale.

  0

 20. #21

  @PHC: Pai?… De ce trollezi aiurea?

  0

 21. @Dauntz
  noroc cu tine ca trollezi cum trebe si mai echilibrezi balanta.

  0

 22. #23

  Frate petitiile astea online se fac pe orice subiect si nu se uita nimeni la ele. Eu nu ma simt mai bine sa dau cu subsemnatul pe un act care nu o sa ajunga nicaieri. Prefer sa merg la vot decat sa fiu luptator de fotoliu :P

  0

 23. @Arhi: am votat, am primit si mailul acela de confirmare dar nu vad sa-mi apara semnatura. poate apare mai tarziu? ca acum e si a ta

  0

 24. #25

  Si pe americani o sa ii doara fix in gaura curului. :-) Cred ca mai funny ar fi cand le mai ‘excrocheaza’ unul eBay-ul sa taraganam si noi 1.ooo.ooo de ani extradarea. :*)

  0

 25. Daca nu va vine mail-ul cu confirmarea incercati in spam. Pe Gmail mie acolo mi-a ajuns.

  0

 26. #27

  esti plin de campanii! am semnat petitia, am cumparat calindare (le astept inca), da’ din pacate pisica din dotare e tot femela si tot virgina!
  daca bunghesti un dezvirginator viril, te rog da-mi un semn si trimite-l in drumul taberei la clienta acasa! fac cinste cu 2 pisoi pe urma!

  0

Citește și...

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]

Ministerul Finanţelor vrea să modifice programul ”Prima casă”, care se va numi „O familie, o casă” şi va fi destinat familiilor cu venituri mici, urmând să fie impuse un prag de venit pentru beneficiari şi un preţ maxim de achiziţie a locuinţei. Pragul de venit ar urma să fie 4.500 de lei […]