Petrecere în viteza trenului BECK’SPERIENCE

Dacă anul trecut a fost anul drumeţiilor, anul acesta cred că va fi anul petrecerilor. Iar cea mai mobilă dintre petreceri va fi petrecerea BECK’SPERIENCE de pe 9 aprilie, care va avea loc într-un… da, n-aţi ghicit, într-un tren. Da, într-un tren. Unul special pregătit pentru ocazia asta, în care vor concerta mai multe formații și se va dansa pe ruta București Nord – Câmpina – Bucuresti Nord.

Cea mai comună caracteristică a tuturor petrecerilor e că se întâmplă în locuri fixe, niciodată mobile. Ei bine, de data asta am să experimentez cum e să bei, bineînțeles, cât se poate de responsabil, BECK’S, și să dansezi, atât pentru a răspunde muzicii cât și pentru a-ți ține echilibrul în limite, în raport cu viteza trenului.

Și nu merg singur. O să mă văd acolo cu cei dintre voi care participă la una din cele două acțiuni promoționale organizate cu ocazia asta: prima presupune să trimiți un cod promoțional de pe un BECK’S, prin SMS la 1823 sau sa il inscrii pe http://www.becks.ro, și a doua e dedicată bloggerilor, așa că am s-o detaliez pe îndelete.

Avem trei orașe din care pleaca trenuri BECKSPERIENCE: București, în 9 aprilie, Timișoara, în 15 aprilie și Sibiu, în 16 aprilie. În fiecare din orașele astea avem bloggeri, care vor să vină la petrecere.

Tot ce aveți de făcut este să intrați pe unul din blogurile din orașul cel mai apropiat, să preluați widgetul din header și să vi-l adăugați pe blog. În felul ăsta, veți adăuga un vagon cu numele vostru, la „garnitura” virtuală de vagoane din orașul respectiv.

Orașul care va strânge cele mai multe vagoane va câștiga invitații pentru cei care participă. Așadar, cine merge la BECK’SPERIENCE București, blogul sus! Iar cine n-are blog, codul sus.

Concluzionând, avem lupta între cele 3 oraşe (Bucureşti, Timişoara, Sibiu) şi per total avem 10 locuri de oferit pentru bloggerii care se vor inscrie. Practic, acei bloggeri care vor inscrie cei mai multi cititori in campanie, din oraşul cu cel mai lung tren, îşi vor câştiga locul lor în trenul Beck’sperience. Hai bucureştenii mei, sa nu lăsăm invitaţiile pe mâna timişorenilor sau a sibienilor! Dacă formăm cel mai lung tren, şase dintre noi vor pleca cu trenul din Bucureşti pe 9 aprilie. Oraşele de pe locurile II si III vor primi doar câte două locuri.

În plus, 10 locuri in Trenul BECK’SPERIENCE vor fi oferite prin tragere la sorţi cititorilor care se înscriu pe oricare din bloguri.

29 comentarii

 1. vreau si eu :D ma bag la concurs :D

  0

 2. Sigur nu s-a mai făcut treaba asta cu petrecerea în tren?

  0

 3. Vreau sa ma fac manga din Beck’s. :)

  0

 4. E in fiecare an Bogdan… E super tare petrecerea

  0

  • Sunt sigur. Tocmai de aceea am să mă duc să beau o bere cu prietenii, ăia offline, de care eu încă mai beneficiez :)

   0

 5. m-am oprit dupa primele randuri cand am vazut buc – campina. sa fiti voi sanatosi dar nu mersi :)

  0

 6. #11

  da ce are bre, campina?

  0

  • #12

   La ce viteza au trenurile din Ro, pana la Campina si inapoi ai timp si de doua dezalcoolizari

   0

  • #13

   aaa, acum m-am prins. kuniva, doar nu crezi ca o sa mearga cu 120 la ora….

   0

 7. vreau si eu. :)

  0

 8. Bre am luat codu, l-am pus in header, dar arata ciudat. Arunca un ochi daca vrei, sau spune-i lu’ Clickio ca are probleme la cod :D

  0

  • #17

   Valy » e de la transparenta imaginii. tu ai albastru pe fundal si combinatia da aia. mie mi se pare ok

   0

 9. Pana mea, nu reusesc deloc! la dracu!

  0

 10. #19

  Eu am deja invitatia !!! Ne vedem acolo :)

  0

 11. Inca un concurs cretin …
  Of doamne ce minti luminate o ard in marketingu autohton …

  0

 12. M-am suit in tren :)

  0

 13. hahahaha, prevad ca se va umple trenul de fete. :D

  0

 14. Ah,unde esti tu Beck’s Lemon cand am nevoie de tine ! :D

  0

 15. bre, am pus widgetul pe blog. sper sa ne vedem in tren. poate ne dau cei de la beck’s un compartiment special :D

  0

 16. #26

  Am bagat si eu acolo un vot sau ce-o fi.

  Intrebare: si daca in ziua aia se hotaraste CFR s`o puna de`o greva?

  0

 17. #27

  Pot participa si cei cu varsta sub 18 ani?:D

  0

 18. #29

  ce petrecere incepe peste 3 ore ne vedem acolo fetelor:))))

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]