Piar 101

image

IMAXE este prima agentie de imagine din Romania (…) blablabla. Serviciile IMAXE sunt completate de serviciile de PR si organizare de evenimente si se adreseaza tuturor celor care isi doresc ca imaginea pe care o arata publicului lor sa ii ajute sa aiba succes, bla bla.”

 

Smoooooth.

Sincer vorbind, sentimentele mele sunt în contradictoriu.
Adică na… Mi-a placut postarea asta la fel cum îmi place și umorul negru – de cele mai multe ori nepotrivit dar totuși parcă se așează pe suflet.

Mă gândeam să nu râd singură, pentru că văd că PRIMA agenție de imagine din România abia dacă a strâns 4 like-uri la postarea asta minunată care chiar merită mai mult.

Deci tu esti agenție/firma/plantație semi-anonimă de PR, lucrezi cu un brand patru ani de zile, după acei minunați patru ani brandul ia pe altcineva, pe Catinca Roman în cazul de față.

( care parca era designer ultima dată. Și da. E sora ei. Ea e.)

Irelevant desigur pe cine ia în schimb, relevantă e această reacție plină de PR și Imagine care anunță foarte diplomat faptul că au incheiat colaborarea și că …uhm, le urează succes. Pentru că vor avea nevoie.
Cu siguranță.
După care trântesc o aproape concluzie / pseudo sfat referitor la locurile în care trebuie să mănânci, locurile în care mergi afară după ce mănânci și cum nu e ok să le combini…
Bine, nu chiar așa cuvânt-cu-cuvânt, am tradus eu puțin.

Mai vrea cineva imagine și piar de la Imaxe? Vedeți că au promoție acum, la încheierea colaborării primiți gratuit sfaturi, urări de bine și proverbe bine plasate.

Încă o dată mi s-a amintit de ce câteodată am impresia ca în România ar fi mai puțin rușinos să zici că lucrezi întrun club de striptease decât să zici că ești piarniha piarizd PR manager executive CEO xoxo.

Bonus : job-ul de animatoare în club devine mai prestigios decat cel de piar *teimplorvinolaevenimentelemele și da-mi like spamspamspam pe facebook* de soușăl midia.

Da mamă, sunt stripperiță.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Ce sa-i faci, asa se fac afacerile la romani.

  Thumb up 0
 2. #2

  Poate a înjurat dl. Tourette și de aia s-au certat.

  Thumb up 0
  • #3

   Dl Tourette nu injura. Asa vorbeste el.

   Thumb up 0
 3. Hahaha, asta e una dintre agențiile care, probabil într-un viitor apropiat, va căuta studenți pentru sfântul internship, să îi învețe meserie pe moca, cică. Dar, în realitate, va pune bazele în ei că le va spăla vreunu’ imaginea din social media, că ei caută interni dăștepți. Pe moca, repet.

  Thumb up 0
 4. #5

  „Da mamă, sunt stripperiță.”

  https://www.youtube.com/watch?v=VKcAYMb5uk4

  Thumb up 0
 5. #6

  Dis de dimineata mi-am facut o cafea, mi-am suflecat manecile si am deschis arhiblogul. Si cum citeam eu asa cu concentrare pe la primele doua paragrafe mi s-a muiat concentrarea. WTF? Ce-o fi in neregula cu arhi, bre, ca de obicei nu scrie asa confuz si fara fir epic.

  Si tocmai cand sortam posibilitatile (1. caldura mare 2. mahmureala 3. midlife crisis 4. vrea sa fure din publicul lui Radu F. Alexandru 5. [ma opresc aici] ) mi-a cazut ochiul pe faptul ca articolul e scris de altcineva.

  Asa ca lumea mea de cititor de arhiblog a revenit la normal.

  Thumb up 0
 6. #7

  Din seria cum descoperi taranetii de a doua generatie la oras: dupa nume.
  Sau poate o fi moldoveanca, ce stiu eu…

  Thumb up 0
 7. Catinca Roman …. Catinca Roman … îmi sună cunoscut.
  Berwold, vai, dar ai un cerc de cunostințe …

  Thumb up 0
 8. #10

  Pfooaaaaii! Ce idioti! Maine, poimaine ii vedem si pe astia prin studiile de caz SM, la sectiunea: „asa nu”.

  Thumb up 0
 9. #11

  Semi-pro troll. Mi se pare relativ amuzant, si cine stie, poate oamenii nu vor lua asta neaparat in sens rau .

  Thumb up 0
 10. Le zice careva că este „nu FACE” și nicidecum „nu FĂ”?

  Thumb up 0
 11. Agențiile de PR au un PR care se ocupă de postările de pe fb? Și dacă au, e PR angajat, sau e un angajat PR? Și dacă e PR, de ce nu scrie corect? Și dacă sunt cea mai mare agenție de PR, de ce au mai puțin de 800 de likeuri la pagina de fb? Și de ce i-au dat tag lui Tourette în postarea cu hatereală PR despre el? Câte întrebări…

  Thumb up 0
 12. #14

  Asta cu „o sa aiba nevoie de protectie” mi se pare cu tenta de amenintare. Daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra, asa ca ai grija, ca ne-am suparat.

  Thumb up 0