Piraţii din Nassau, gripa porcină şi un dealer de casino

ArhiMama e cea mai alarmistă fiinţă de pe globul ăsta. Când era cu gripa aviară, era disperată că fraţii mei sunt pe mări şi oceane şi sunt în pericol de gripă aviară.

Când a fost tsunami în Thailanda, desigur că era disperată că ei sunt pe vas şi îi afectează tsunamiul, deşi ei erau în Alaska scormonind după pinguini.

Logic, când s-a anunţat pandemia de gripă porcină, mama a căzut la pat, că frate-miu e în America şi ăia sunt aproape de Mexic şi poate se îmbolnăveşte. Asta în ciuda faptului că el e pe vapor, vapoarele sunt sub strictă supraveghere medicală iar el face ruta Key West – Nassau, fără nici o treabă cu Mexicul.

Noa, ieri dau telefon, maică-mea leşinată, în pragul infarctului.
– Cetin, pe Vick l-au prins piraţii!!!
– Ce piraţi femeie, ai luat-o razna??
– Uite-te şi tu pe blog la el să vezi, că atâta a mai apucat să scrie…

Intru pe blog, lejer speriat şi eu şi … mă buşeşte râsul.
Vick a scris un post, Piraţii din Nassau, în care povesteşte el cum a fost la muzeul piraţilor din Nassau şi pune 20 de milioane de poze de acolo.

Iar mama a citit doar titlul, i s-a făcut negru în faţa ochilor şi nu a mai citit şi restul. Dă-i şi explică-i femeii că fi-su e bine mersi, că piraţii somalezi sunt prin alte locaţii, nu în Key Wes şi alte oraşe de-astea de vile şi yachturi.

Acum aştept cu nerăbdare următoarea pandemie de ceva, să o admir pe ArhiMama cum se stresează.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. Mama e la fel…frate-miu umbla de aiurea prin Europa de vreo 10 ani si de cate ori apar tampenii la Tv de atatea ori saraca femeie sufera. Nu mai zic ca asta da telefoane din „an in Paste”.

  Thumb up 0
 2. of..numai mama sa nu fii

  Thumb up 0
 3. Lasa Arhi ca poate intr-o zi o sa fii si tu mama si o sa intelegi….
  :))

  Thumb up 0
 4. @Florin: beheh, dupa cum arata din profil pare in luna a noua.

  Thumb up 0
 5. :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

  Thumb up 0
 6. da..suflet de mama…:P

  Thumb up 0
 7. #7

  Eu cred ca ne minti de ne rupi :)) .
  Maica-ta pare o femeie instruita din ce scrie pe blog. Extrem de putin probabil sa aiba atitudinea unei Marite din Caragiale.
  Te rugam, NU ne mai maniPULA. :))

  Thumb up 0
 8. Apai mama s-a’nvatat. Cand a fost „cutremurul” a sunat sa intrebe cum se simt nevasta si socrii, ca cica de mine nu-si face griji, io’s oricum mai nesimtit din fire…

  Thumb up 0
 9. #9

  Arhi,

  Interesan post ca sa intre lumea pe blogul lui Vick 🙂

  Reclama de PR

  Thumb up 0
 10. unu la mana: e deja pandemie? ca aseara era doar nivel 5 de panica, nu 6. zi-mi sincer Arhi, nu ma cruta! Vreau sa stiu adevarul
  doi la mana: cred ca toate femeile se schimba automat la nastere in niste creaturi prapastioase. In aceasta ordine de idei, mi-as dori sa nu nasc niciodata.. ma gandesc la solutii alternative pentru a aduce bebei pe lume

  Thumb up 0