Acum un an și ceva scriam acest articol, legat de personalitatea lui Klaus AduAruncătorul, din care citez:

Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a devenit o mobilă, așa că, practic, văcuța din voluntari va fi plătită să se plimbe și ea pe banii româniei. Măcar știe engleză.

Dar eu, cu Johannis, NICIODATĂ. A fost cea mai mare țeapă de alegere din viața mea. Și sunt, și nu doar eu, convins că de fapt Johannis este omul PSD și au un blat nemernic între ei, tu fă-te că te lupți și noi îți dăm mandatul 2 de președinte. Și nu vreau să contribui la asta.

La momentul respectiv, toți ați aplaudat ca focile. Da da, nu merită nimic, să vină schimbarea. Alegerile erau departe, e ușor să emiți opinii, că lumea uită, nu?

Fast forward, după un an, eu îmi mențin opiniile. Voi, însă, sunteți niște loseri care vă întoarceți după cum bate vântul, votați cu greață, vomitând, cu părere de rău, cu Klaus, dar eu sunt cel care brusc a întors armele și nu înțelegeți de ce, cum adică, nu văd cât de rea este alegerea mea?

Uitați-vă în oglindă, veți vedea reflexia româniei de azi. Lepre fără coloană vertebrală, care să întorc spre cel ce le arată lumina la momentul potrivit, niște râmătoare care nu au capacitatea de a avea opinii proprii și care adoptă rapid opinia valului, pentru a putea avea conștiința curată, la urma urmei, toți au făcut la fel. Și aveți tupeul de a-mi chestiona MIE alegerile exprimate cu ANI de zile înainte de a începe voi măcar să vă gândiți Dar stai, eu cu cine votez?

Îmi provocați milă și silă, dualitatea sentimentală. Victime pe viață.

Între timp, vedeți că idolul vostru de moment, loazelor, are o mică vacanță de 2 zile la Bruxelles.
Evident, acest articol se adreseaza celor care ma jignesc in mod repetat si ma acuza de toate tampeniile din capul mamei lor, in comentariile de aici.