Plaje cu petrol

Stiti ca s-a scufundat nush ce vapor, in largul marii? Daca stiti, stiti desigur si ca autoritatile s-au batut cu caramida in piept ca pata respectiva de petrol a fost localizata si cauterizata.
A fost rezolvata o laie. Uite cum arata digul plajei de la Modern:

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. era rece apa ? 🙂

 2. era fara guvizi, asta stiu

 3. Da-i in spanac, ii doare fix in pix de natura. Si nu vreau sa par hippie, flower power sau mai stiu eu ce, da’ toate astea nu o sa duca decat la catastrofe ce o sa ne afecteze. Ma rog, ar trebui sa vezi poze cu vechiul bucuresti sa vezi cata verdeata era inainte. sad… 😐

 4. verdeata nu aduce chirii pe metrul patrat, da???

 5. Marius, hooooow smart. Smashing…. really smashin… (sa traduc?)

 6. Superb, imi vine sa ma arunc cu capul inainte. Toate panzele sus. Petrolium Gasitus. Poate era pisu – pisu, de la vreun blogger de inainte acolo :-??

 7. Avand in vedere ca stiu ce gust, miros, culoare, are pipi cam de la fiecare blogger important din romania, tin sa te asigur ca nu era. Era benzina sigur, 95 octani:)

 8. arhi, de ce n-ai zis frate ca esti bivolarian? 😀

 9. #9

  Nasol; acum marea neagra chiar e neagra

 10. #10

  Cat despre verdeata din Bucale; e nasol rau; baietzii aia destepti cu adevarat au hotarat sa faca una cu pamantul padurea baneasa (ca sa nu aiba probleme vor muta si gradina zoo). Am cacat stindardu’; vom ajunge sa cumparam din carrefour sau cora aer curat la conserva.