Plaje cu petrol

Stiti ca s-a scufundat nush ce vapor, in largul marii? Daca stiti, stiti desigur si ca autoritatile s-au batut cu caramida in piept ca pata respectiva de petrol a fost localizata si cauterizata.
A fost rezolvata o laie. Uite cum arata digul plajei de la Modern:

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. era rece apa ? 🙂

  Thumb up 0
 2. era fara guvizi, asta stiu

  Thumb up 0
 3. Da-i in spanac, ii doare fix in pix de natura. Si nu vreau sa par hippie, flower power sau mai stiu eu ce, da’ toate astea nu o sa duca decat la catastrofe ce o sa ne afecteze. Ma rog, ar trebui sa vezi poze cu vechiul bucuresti sa vezi cata verdeata era inainte. sad… 😐

  Thumb up 0
 4. verdeata nu aduce chirii pe metrul patrat, da???

  Thumb up 0
 5. Marius, hooooow smart. Smashing…. really smashin… (sa traduc?)

  Thumb up 0
 6. Superb, imi vine sa ma arunc cu capul inainte. Toate panzele sus. Petrolium Gasitus. Poate era pisu – pisu, de la vreun blogger de inainte acolo :-??

  Thumb up 0
 7. Avand in vedere ca stiu ce gust, miros, culoare, are pipi cam de la fiecare blogger important din romania, tin sa te asigur ca nu era. Era benzina sigur, 95 octani:)

  Thumb up 0
 8. arhi, de ce n-ai zis frate ca esti bivolarian? 😀

  Thumb up 0
 9. #9

  Nasol; acum marea neagra chiar e neagra

  Thumb up 0
 10. #10

  Cat despre verdeata din Bucale; e nasol rau; baietzii aia destepti cu adevarat au hotarat sa faca una cu pamantul padurea baneasa (ca sa nu aiba probleme vor muta si gradina zoo). Am cacat stindardu’; vom ajunge sa cumparam din carrefour sau cora aer curat la conserva.

  Thumb up 0