Playboy reloaded cu Crudu

Zicea nustiucine pe twitter ca reperul de prostie de la emisiunea matinala a Antenelor, Razvan si Dani, adica Daniela Crudu, a aparut din nou in playboy.
Adica uhaaa, ce chestie tare.

Pardon poftim?
De ce e chestie tare? Tipa a mai aparut odata in playboy. Cumva de la ultima aparitie pzda i s-a pozitionat orizontal? Nu e aceeasi tipa?

Baietii astia de la respectiva publicatie sunt cred de fapt femei. Pentru ca doar o femeie ar fi atat de toanta incat sa creada ca un barbat mai vrea o femeie si a 2 a oara.
DIXI!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  DIXI = dixit, cumva ?

  Dupa argumentul tau (variatii in unghiul zdei), la Pamela Anderson avem de-a face cu un ventilator.

 2. #3

  Ai dreptate :))
  Pana mea… ce semidoct sunt.
  Acum tre’ sa aflu ce inseamna dixit 🙂

 3. #5

   Ambasada Japoniei in Romania 8th Floor, America House East Wing, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.4-8. Sector 1, Bucuresti, Romania.
  IN ATENTIA
  Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
  Ambasada Japoniei in Romania
  在ルーマニア日本国大使館 NOTA INFORMATIVA:
  PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU VA FACE O VIZITA OFICIALA IN JAPONIA IN PERIOADA 9-11 MARTIE.  PROFITAND DE ACEASTA OCAZIE SOTIA MEA KIYOKO HORVATH , FOTOGRAF JAPONEZ, AI VA PREDA ACEASTA SCRISOARE.  ROBERT HORVATH  CINEAST SUA.
                           DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
   VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII  ROMANE  DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
  ( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL” DARIE”  DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! )
  Totul a inceput a inceput pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Se pare ca are multe de spus. Eu voi posta amanunte despre acest caz care incepe sa preocupe media japoneza pe http://devanewyork.blogspot.com/
Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. In decursul vizitei dumneavoastra voi face cunoscut mediei japoneze acest caz. Sa va fie rusine !
   KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN   Foreign Press Center Japan
  6F Nippon Press Center Building

 4. „Pentru ca doar o femeie ar fi atat de toanta incat sa creada ca un barbat mai vrea o femeie si a 2 a oara.”

  Arhi, mai bine reformulezi si mentionezi ca e vorba de sa mai vezi a doua oara aceeasi femeie goala intr-o revista, pentru ca unii dintre noi chiar mai vrem o femeie si a doua oara. Sau tu vrei sa zici ca tu niciodata nu ai mai vrut o femeie si a doua oara?

 5. #8

  da, o sa rezolv maine la prima ora, dupa ce, cu siguranta, ambasadorul japoniei va citi blogul meu

 6. Să-ţi trăiască fetiţa, Arhi! Şi aibă parte, în viaţă, de un bărbat care să preţuiască femeia!

 7. #10

  Nu ridetzi,pozitionarea mobila a zdei este esentiala pentru lingai..unii ametesc dind din cap pe verticala,altii pe orizontala,altii initre penele si pesede,iar altii chiar daca e rosiiiieee! ehehe!

 8. #11

  a pozat inca odata ca asa e politica…crudu a avut cele mai multe vanzari in 2009 deci in 2010 e „coperta playboy” 🙂

 9. Poate i-a zburat fluturasul 🙂 se mai intampla cand vine primavara.

 10. Arhi cind a scris DIXI a uitat sa puna link. Io cre’ca-i vorba de un articol subventionat. De: http://www.toi-toi.ro/

 11. Arhi, mai apare inca odata pentru ca editia trecuta in care a fost Crudu s-a vandut foarte bine! D-aia! Au si anuntat in emisiune astia… mai sta o tura pt. profit.