Un comunicat anunța azi dimineață că Playboy Internațional renunță la publicarea nudurilor în paginile revistelor sale. Motivul? Internetul a dus în ridicol acest tip de fotografie, găsindu-se prea multe fotografii cu femei goale, peste tot. Desigur, preconizează creșterea vânzărilor după această măsură.

Ce să zic. Măsura e cam de așteptat, având în vedere că internetul e despre pr0n și fucking poze cu pisici. E oarecum improbabil să cumpăr maculatură ca să văd diverse necunoscute expunându-și începutul organelor sexuale. Playboy era, cel puțin în concepția mea, despre vedete care se dezgolesc pentru ca noi, muritorii de rând, să putem să strângem revista în mâna stângă, în baie, cu ochii holbați spre faianță, gândindu-ne triști că gata, am făcut sex și cu Daniela Săvuică.

Pentru că era celebritate, pe vremea aceea, am cumpărat numărul inaugural, cu Săvuică, parcă. La fel și ăla cu Loredana Groza, fie-i amintirea binecuvântată. Deși chiar și atunci era vai de mama ei, cu zidăria la maxim și editare foto fără nicio denivelare. La fel, am fost curios de Corina Ungureanu. Nu mai zic de Cristiana Răduță, care era imaginea mea ideatică despre o femeie. Nu vă mai spun cât timp am analizat mijul Gabrielei Cristea, care acum e cât marele zid chinezesc, plus o bucățică de antarctica.

Practic, e unicul motiv pentru care cumpăram Playboy. Și atunci găseai pornache la greu, unde doreai. CIne mai ține minte Infractoarea și restul de reviste de gen știe despre ce vorbesc. Acesta e farmecul unei reviste de gen. Faptul că îți arată niște păsărici oarecare, cu păsăricile în vânt e absolut irelevant. Femei sunt multe, Nicole Kidman e doar una.

Disclaimer: Având în vedere conținutul destul de sensibil al imaginilor, ele sunt disponibile doar userilor înregistrați.

[RegUserOnly]

[/RegUserOnly]