Share de Playlisturi de Spotify

Am realizat că am putea să ne îmbogățim reciproc, muzical vorbind, dacă am face share la playlisturile de spotify pe care le urmărim.

Nu de alta, dar de ale mele m-am plictisit, Daily Mixurile spotify de fapt nu se schimbă niciodată și sunt fix aceleași melodii, în exact aceeași ordine și parcă simt nevoia unei schimbări.

Astea sunt playlisturile urmărite de mine:

Hai, make me rich.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

34 comentarii

 1. #2

  merg cu piratii dupa mine, recunosc :))

  Thumb up 3
 2. #3

  Asta e si motivul pentru care nu o sa mai platesc pentru Spotify. M-am saturat de aceleasi melodii in fiecare zi. Nu stie sa faca radio, nu stie sa iti recomande si alte piese in functie de ce asculti. Degeaba ai miliarde de piese in baza de date daca tu imi dai zilnic aceleasi 10 piese.

  Thumb up 4
  • #4

   boss, dar stii ca poti sa iti faci tu playlist cu ce melodii vrei sau poti sa dai la add next la fel, tot ce vrei de acolo? plm, iei o formatie, vezi ce melodii iti place de acolo, mai vezi ce formatii sunt la related si mai bagi melodii si tot asa. asa de plictistitor esti ca nu stii suficienta muzica pentru un playlist?

   Thumb up 13
  • #5

   @Perkele de acord cu Madalin, eu personal nu am timp de pierdut sa fac playlist-uri manuale. Vreau ca de la o melodie care imi place sa imi creeze un playlist care se potriveste, insa nu stie… aceleasi piese in aceeasi ordine de fiecare data… din punctul asta de vedere parca google play music se descurca mai binisor.

   Thumb up 10
  • #6

   da, inteleg oarecum asta, dar insist pe parerea ca muzica mai trebuie sa ti-o cauti si tu, nu doar sa servesti ce-ti dau altii automat. in rest, nu stiu, posibil ca Spotify sa se descurce prost cu date putine, eu sunt destul de multumit ce Daily Mix-uri imi ofera si ce piese imi dau la Discover Weekly, alte chestii automate nu prea folosesc.

   Thumb up 0
  • #7

   @Perkele, n-ai dreptate, de 10 ani astept sa vina o companie cu un AI destul de inteligent sa iti dea dintr-un playlist maricel sa spunem piese unda dupa alta care sa se potriveasca, nu cred ca exista asa ceva pana in momentul de fata si atunci care e utilitatea spotify sau altor servicii de gen afara de cloud? care app nici nu contine toate pisele/albumele sau artistii ?!

   Thumb up 4
  • #8

   Pai de ce nu stii sa faci playlist-uri? Esti plictisitor!

   Thumb up 2
  • Pandora are/avea un AI mișto pentru melodiile sugerate plecând de la 1-2 artiști sau melodii. Pe vremea când nu era blocat doar pe US am descoperit chestii foarte mișto cu Pandora.

   Thumb up 1
  • #10

   utilitatea e ca ai acces legal si facil la tone de muzica pentru un pret foarte bun

   Thumb up 1
 3. #11

  Vai, ce playlist ai pe rock!!!!

  Thumb up 0
 4. #13

  Scuzati repetitia. :))

  Thumb up 0
 5. #15

  Este melodii care, cintate invers, e invocatii sataniste menite sa duca la ura si desfrinare. Numai aplecati urechea la necuratu

  Thumb up 20
 6. #19

  Sărumâna Luminăția ta!

  Thumb up 0
 7. #20

  Mulțumesc, avem gusturi similare!

  Thumb up 0
 8. #21

  Eu momentan am 818 piese in playlistul meu de starred, i-as da share dar astia de la Spotify inca nu s-au gandit ca unii ar vrea sa nu e apara numele la playlist daca au conectat Facebook-ul cu ei.

  Thumb up 0
 9. #24

  Ce mesaje ascunse? Eu o dau pe fata si spun direct: ador piesa „Nativity in Black” a celor de la Black Sabbath! Nu cunosc versuri mai sincere ca astea: „Look into my eyes, you will see who I am/ my name is Lucifer, please take my hand”!

  Thumb up 1
 10. #25

  Nu stiam ca-ti plac metalele. Nu servesti poate si un SepticFlesh, acolo? Death metal simfonic, cu aranjamente orchestrale si rascolitoare, compuse de un chitarist cu conservatorul terminat si acompaniate de un growl amplu si matur. Baga un pic timpanul, daca ai chef:

  https://www.youtube.com/watch?v=YeQZhoFyD6M

  Recomandam o auditie serioasa :)) , ca piesa e grea, nu in sensul de grea-violenta, ca alte metale, dar grea referitor la starea ce ti-o transmite prin complexitate si notele grave. In rest, atentie la intro, la interludiul care incepe pe la 02:14 si apogeul atins pe la 03:00.

  Thumb up 0
 11. #26

  Ghost! A fellow man of culture.

  Thumb up 1
 12. #27

  Din pacate nu folosesc spotify, dar pot da share profilului lastfm: http://lastfm.com/user/codrutnistor

  Thumb up 0
 13. #28

  Eu sunt mai sărac, am dăcât playlisturi de youtube :))

  Thumb up 1
 14. #33

  gorilla vs bear

  Thumb up 0
 15. #34

  Mi-am instalat și eu Spotify și încerc să îmi dau seama cum se folosește și dacă să renunț la Deezer sau nu. Deocamdată nu reușesc să îmi dau seama care mă enervează mai tare. De menționat că eu îl folosesc exclusiv la volan, telefonul fiind conectat la mașină, cu Android Auto. Deezer e plătit, Spotify încă nu. Mă enervează la Spotify că dacă încarc un playlist, inclusiv unul din cele puse de tine, nu pot da next/previous track. Cum pot să fac asta? Trebuie să-l plătesc? În Deezer mi-am încărcat și muzică de pe pc și mi-am făcut niște playlist, dar nici alea nu merg satisfăcător. Ceva sugestii despre cum aș putea să îl fac mai util? Și mai am nevoie de ceva sfaturi de la tine sau cititori, ce să aleg dintre Deezer și Spotify și de ce, dacă se poate. Mulțumesc

  Thumb up 0