Pleaca turistii

Soseaua Mangaliei e total blocata de masini pe sensul de intrare in COnstanta. In sfarsit, pleaca turistii. Adica aia de murdaresc orasul si plaele. Au zis ca frigul asta e doar teapa. Uite ca nu e, e frig si va mai ramane.
La revedere.
Din pacate, pe la anul ne vedem din nou.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. Undeva, pe Faleza Nord exista o carciuma careia obisnuitii locului ii spun (cu drag) „La geamuri multe”. Ori de cate ori am fost acolo am vazut doar mare si deloc turisti. Poate de de bine pentru constanteni sau poate de rau sa adaug ca, pe toata fasia de nisip de sub , mereu, e plin de pet-uri, hartii si vetre stinse de foc ; oricum, am locuit acolo 2 ani si in timpul asta, indiferent de anotimp nu am vazut nici un turist acolo. Sin intotdeauna zona mi s-a parut superba mai ales iarna cand se intampla sa inghete apa pe stabilopozi.
  Din pacate. Vorba ta.
  Imi doresc mult, de ceva vreme, un clip de promovare la blgul Sweet Drreams.
  Chiar daca ai fi si ar fi subiectiv, nu te poate acuza nimeni de nimic :P

 2. #2

  Poate sa fie si asta un punct de adaugat la campania cu dezputirea Romaniei?
  De ex: Oameni buni, nu va mai aruncati gunoaiele pe unde apucati!!! Ca tot in tara asta vietuiti si voi. Si daca ati renunta la sportul asta ati vedea ca avem o tara foarte frumoasa.

 3. a fost aglomerat deoarece s-au apucat desteptii aia sa reasfalteze :|

 4. Sweetdream o sa aiba clip de promovare, dar momentan isi cauta un domeniu propriu:)

 5. Relaxedman, cam da :)
  Arhi, ok; atunci voi continua sa raman in zona

 6. pai, se baga cineva sa faca un banner micutz? ca eu il pun in sidebar repede:)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]