Am plecat pe fereastră

Sunt plecat, câteva zile, împreună cu băieții și fetele de la Veka, facem o chestie despre care o să detaliez pe aici când o să am timp. Nu vă stresați, revin rapid dar, pentru mai multe chestii, nu uitați să vă uitați pe contul meu de facebook.

În altă ordine de idei, poate ați observat că am mutat comentariile pe registered users only. Face parte din plan, temporar, vedem cum funcționează și cum ne adaptăm. Cei care doresc să comenteze, trebuie să se înregistreze, durează 10 secunde maxim. Cei care au probleme din diverse motive, să îmi dea un mail. Cei ce nu și-au primit parola, să dea recover password. Dacă nu le iese, să îmi dea, la fel, un mail.

3 comentarii

 1. #1

  Boss, fugit-ai in madagascaria sa nu-i platesti milfetei suta de miare?

  0

 2. #2

  Profit de intermezzo pentru o scurtă notă personală. Mulțumiri, respect și crescândă admirație lui Cetin pentru luările de poziție din ultima vreme, nu sunt mulți cei care ridică vocea împotriva turmei, și mai puțini cei care o fac elocvent. Iarăși, cât privește tărășenia cu e̶d̶i̶l̶a̶ ̶d̶e̶b̶i̶l̶ă̶ zdreanța de Firea, cred că e vremea să fim solidari, să tăiem două-trei boabe din rația lunară de caviar și să mărșăluim pionierește spre PATREON.

  Pupici/strângeri de mână/chest bumps

  0

  • Este si un cont bancar mai sus. Fara cont pe patreon, mai simplu nu se exista. O luna fara sarmale cu creveti

   0

Citește și...

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]

Am citit un comentariu cum că să pun tutorial, cum am făcut NAS din PC. Cred că s-a înțeles eronat. E un PC cu windows 10 pro, pe care este pus un Plex, pentru streaming de filme. E singurul lucru la care folosesc NAS-ul, nu fac backup, nu țin chestii în […]