A plouat puțin și la Cluuuj

Umblă vorba că toate străzile „modernizate” nu au canalizare, pentru că contracte de-ale lui Emil Boc. Care de altfel Emil e bine mersi, e iubit aproape cât a fost Funar de iubit. Doar nu e vina primarului că plouă și canalizare nu există, nu?

Foto

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

32 comentarii

 1. #1

  Scârțâie cam nasol ștergătoarele de la Subaru de BV. Zic și io: Vali, dă-le cu nește vaselină! Ps: Bine că nu intră apa pe dedesubt.

  • #2

   Ie dă la viteză boss, să dătăriorează cauciucu’

  • #3

   Pe la inceputul filmului pare ca intra apa pe deasupra.

   La 0:12 ala cu VW vroia sa simta briza marii, sau de ce avea geamul lasat jos?

 2. #4

  Putina apa nu strica.

 3. #5

  Se poate intampla sa cada atata apa incat sa se inunde strazile, chiar daca au canalizare. Am vazut asta cu ochii mei in Arad (in ’98, parca) – in 30 de minute a cazut atata apa incat canalizarea pur si simplu n-a facut fata. Am mers pe strazi prin apa pana la genunchi.

  • #6

   Asta nu e nimic. Pe la începutul anilor 80 a plouat așa de tare în București încât s-a scurs Dâmbovița în metrou :))) A fost oprit metroul mult atunci. Cred că de ordinul săptămânilor.

  • #7

   @garibaldi Nu-i adevărat în totalitate. Era prin „70. Și nici metrou nu erea. Și Dambovita era o cloacă mlăștinoasă. Și nici nu a plouat. A fost secetă de a secat până și Delta Văcărești. PS: fuse o proba de admitere la RomNews. :-)

  • #8

   Da, este adevărat că nu este în totalitate adevărat. Ceva a fost, că s-a oprit metroul, apăruse și bancul ăla în epoca, se scumpește metroul, se face 3 lei – 1 leu intrarea și 2 lei barca. Firește, știrile nu erau ca acum, se ascundeau genul ăsta de accidente, cel mai persistent zvon spunea că s-a rupt ceva planșeu la Eroilor și s-a revărsat Dâmbovița (sau Dîmbovița, cum i se zicea pe vremea aia) în metrou, din fericire noaptea, dacă era ziua era tragedie mare. Mai târziu am aflat că de fapt cică făceau niște lucrări pe la Unirea și au rupt un dig, sau așa ceva, deci a fost mai degrabă o ispravă a lui Dorel decât a naturii. Ploaia se poate să fi jucat și ea un rol, sau nu.

 4. #9

  Lasa bre ca se intampla si la case mai mari….cand nu tine, nu tine pur si simplu https://www.youtube.com/watch?v=5uGfNneUbq0

 5. Nu inteleg. A plouat asa tare in Cluj de s-a inundat Brasovul?

  • #11

   Era dupa prima serie la sac. Are scuza.

  • La Brasov tot Boc e de vina, nu? Mai ramane sa fie de vina de faza cu francul elvetian si de accidentul lui asta micu cu dezinfectantii… Imi aduc aminte ca si la Bucale a plouat de cateva ori de s-a inundat ca Venetia si totusi aveam/avem canalizare. Oricat de mult imi place de Liviu, uneori exagereaza peste limita. Daca ajunge primar si ploua iar, o sa inceapa Boc sa-l arate cu degetul, sau iar da vina el pe Boc ca asa le-a mostenit de la el? Asta ca sa ne abata atentia de la alte probleme, mai spinioase.

 6. #13

  Se scurge apa boss, da’ mai greu ca-i in Ardeal.

 7. #14

  Lasa ca e mai frumos asa, pentru ce naiba sa iti iei Subaru daca nu il poti testa in conditii grele.Daca venea un smecher de Dorobanti cu Lamborghini ziceai ca-i submarin.

 8. groaznica inundatie in Brasov au mai facut astia din Cluj.

  • #16

   locotenente evidenta, poftim o piatra

 9. #17

  Oare fiind primar e mai bine sau rau sa ai inundatie inainte de alegeri?
  E bine pt ca:
  -promiti pulimii ca mai ai nevoie doar de 4 ani ca sa-ti termini treaba deja inceputa
  -poti merge la saraci cu ajutoare din partea primariei pompe, paturi, apa, mancare, materiale de constructii
  E rau pentru ca:
  – te ataca ‘haterii’, contribuabilii si contracandidatii
  #yin&yan

  • #18

   g. #yin&yang. Sau te refereai la muzicanti?

   In general pe primari ii cam doare in p*la daca au sau nu inundatii inainte de alegeri. De fapt, in general pe primari ii cam doare in p*la.

 10. #19

  Eu am inteles mesajul subliminal – Boc primar in Cluj distruge toate orasele din Ardeal.

 11. #20

  Acest articol,din exces de zer,a dat nitel cu bocu’n balta.Scuzati greselile ortografice,p-aci a fost ploaie mai acida….

 12. #21

  Nu-i bai că o plouat o țâră. Șterge Boc pe jos cu contracandidații.

  • #22

   Normal că șterge pe jos. Pe sus nu ajunge.

 13. #23

  Pe langa marile realizari ale lui Boc, inundatia aia de pe mahala e o nimica toata.

  Care primar din Romania se mai poate lauda cu o astfel de realizare, de exemplu?
  http://static.yabiladi.com/files/articles/afbc33841b57cec19d8c58e9e13fa70b.jpg

  • #24

   Să-mi bag p*la, vorba ăstuia de mai sus, Năpoaca a căpătat ieșire la ocean?

  • #25

   „Realizare” insemnand ca a ajuns acolo, sau…?

   A, nu, stai, e o macheta, cum prezinta „dezvoltatorii” imobiliari la targurile lunare de case si apartamente supraevaluate.

  • #26

   pe bune, voua vi s-a atrofiat simțul umorului?

  • #27

   Dar nu e o machetă, este Asmuta Gardens în poză.

  • #28

   N-ai cu cine, dom’le.
   Niste ardeleni!

  • #29

   de unde, ca pare inteligent in general, doar e moldovean

 14. Canalizare nu, da’ taxă pe apa de ploaie ştiu să pună.

 15. Am văzut cum, cât a plouat. N-ar fi făcut față mai bine nici un oraș din țară.
  Dacă dădea așa în București mai trăiau doar șobolanii acum.

 16. #32

  Acum doi ani, deci vasăzică în mai 2014, a fost o ploaie de-asta crâncenă prin centru, a dat și ceva grindină, de s-a inundat tot centrul vechi, străzile alea se transformaseră în torente.

  E, particularitatea zonei respective este că fiind și vale, în multe locuri canalizarea era sub nivelul apei, deci pe scurt – din veceurile crâșmelor țâșneau arteziene. Cei mai ghinioniști au fost cei cu cârciumile la subsol, au gonit clienții, au închis, scoteau apa cu gălețile, apă pe care o aruncau în stradă, că unde s-o arunce, și care apă probabil se ducea prin canalizare înapoi în veceurile lor :))) A fost greu, multă bere a trebuit să beau în seara aia până s-au desfundat străzile și am putut pleca.