Poate ar fi cazul să îmi urmez și eu propriile sfaturi

Bat câmpii pe situl ăsta de câțiva ani despre cum ar trebui să vă țineți conținutul vostru, original, în curtea voastră, nu doar pe facebook, youtube, vimeo sau unde vă simțiți voi mai băgați în seamă. Pentru că e de ajuns un sughiț al altuia și pierdeți tot. A se vedea exemplul Vine, de altfel.

Când l-am adus pe Igor, i-am făcut pagină de facebook ca un fel de reminder pentru noi, despre cum și cât crește și pentru a-l putea vedea și cei de la care l-am luat (Vlad, Elena }{). E și el membru al unei familii de onlineri, așa că merită un loc doar al lui.

Dar să vezi fază, a fost o prostie. Să vedeți de ce.
Facebook avea o chestie numită Milestones. Chestie în care puneai diverse obiective atinse, gen Igor a făcut 10 kile, însoțite de o poză, mesaje haioase etc.

Normal, am folosit milestones aia cu tot felul de prostioare, poze haioase, am împlinit 15 kile, sex cu perna, ce ni se părea nouă distractiv. Well, acum facebook a șters milestones. Și o dată cu el și tot conținutul respectiv, posturi, poze, filme, tot. Pentru că na, de ce nu, doar e situl lui Mark și al investitorilor, nu e al meu.

E ok, pozele le am și în altă parte, nu e asta problema. Dar rămâne gestul și faptul că cu un singur click de maus, un cineva de la un site îți decide existența online sau nu.
Never again.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  Dar vai, nu ati infofolit catelul in haine si l-ai lasat afara? Si copiii? Pe langa faptul ca au iesit afara, au mai si atins zapada?

  …sau doar eu am parte de parinti de genul asta in jur?

  Thumb up 49
 2. #3

  Dacă erau poze cu pisici nu le ștergeau. Dar câine?

  Thumb up 28
 3. #4

  Ba da mare a mai crescut namila.

  Thumb up 7
 4. #5

  Este un animal foarte frumos ,si este bine ca va bucurati de el, dar mi se par tristi oamenii aia care au la prieteni sau la like-uri conturi facute de stapani pentru animalele lor, si au asa o pasiune sa vada 5 poze si filmari pe zi despre cum a invatat Rex sau Patrocle sau whatever sa ceara ca vrea sa isi faca nevoile, sa raspunda la comenzi, sa alerge dupa coada, sau cat de caraghios arata respectivul animal in ceva costumase amuzante .

  Thumb up 26
  • #6

   Mie mi se par tristi oamenii aia pe care-i intereseaza ce au altii la prieteni si like-uri :). Daca e vreunul pasionat de trandafiri si melci, treaba lui, nu ma incurca cu nimic.

   Thumb up 15
 5. #7

  Motanul meu e mai mare si mai tare!

  Thumb up 24
  • Adresa, ca o sa te caute „interlopul” ăsta din stânga.

   Thumb up 24
 6. Pe Igor il doare la banana ca e frig afara, right? 😀

  Thumb up 15
 7. #11

  Fa-i blog: Cateligor sau Igor de Bucuresti sau Ziar de Igor

  Thumb up 43
 8. ce inconstienti, sa scoata cainele in zapada, pe frigul asta!!!!

  Thumb up 25
 9. #14

  Sterge-l si pe al meu atunci 🙂 facem mizerie la un post cu poze atat de mishteaux 😀

  Thumb up 0
 10. #15

  Internetul e lucrul Satanei. Mai sigur era pe vremea mea cand scoteam hard-ul din calculator si mergeam la vecinu’ sa iau softuri, filme, muzica si toate alea. Pe care evident le dadeam mai departe.

  Thumb up 1
 11. #16

  Cainele ca cainele, se scutura, dar pantalonii aia….

  Au fost dati cu lipici pentru zapada? De s-a lipit zapada asa pe ei? 🙂

  Thumb up 1
 12. #17

  Cea mai mare escrocherie jidovească din ultimele decenii!- facebook! Un bagabont pe nume Zuckerberg și-a făcut site și a convins plebea din toată lumea că site-ul lui ar fi și al lor. A convins sute de milioane să folosească site-ul lui, el încasând banii. Deci sute de milioane de oameni și femei scriu și pun poze la unul pe site, iar ăla unu ia bani, el nefăcând nimic, doar lăsându-i pe acei proști să posteze la el pe site și să se ,,împrietenească”. El nefăcând nimic, dar în același timp având control total. Nu e tare escrocheria asta?

  Thumb up 8
 13. #18

  Eu ma gandesc la scrapbooks (cu pozele familiei) unde pot sa folosesc si poze mai nereusite, dar pot face si mentiuni diverse. Cred ca o sa si printez cateva.

  Thumb up 1
 14. #19

  „A se vedea exemplul Vine, de altfel.”

  Nu, nu „Vine”, Senor. Corect e „Væin”.

  „Când l-am adus pe Igor, i-am făcut pagină de facebook ca un fel de reminder pentru noi, despre cum și cât crește și pentru a-l putea vedea și cei de la care l-am luat (Vlad, Elena }{). E și el membru al unei familii de onlineri, așa că merită un loc doar al lui.”

  Senor, ce faci daca cineva vede pagina si raporteaza pentru ca nu e om sau crede ca e cineva sub anonimitate? Stiu cazuri din astea iritante, cand se gaseste careva sa faca pe justitiarul p…antiei. Mai bine salvati-i pozele pe stick, CD, chiar hardrive-ul pentru arhive.

  „Și o dată cu el și tot conținutul respectiv, posturi, poze, filme, tot. Pentru că na, de ce nu, doar e situl lui Mark și al investitorilor, nu e al meu.”

  Corporatistii astia, dom’ne…

  „E ok, pozele le am și în altă parte, nu e asta problema. Dar rămâne gestul și faptul că cu un singur click de maus, un cineva de la un site îți decide existența online sau nu.
  Never again.”

  Cate faze a facut google cu asta, nu-mi ajung anii de viata sa numar. E truc vechi, Senor.

  Thumb up 1