30 comentarii

 1. #1

  meserie!
  imi aminteste de un alt caine, Boris. Eram intr o vacanta in Sinaia cred, prin liceu, si aveau unii intr o curte cativa pui de caine. Ne am jucat cu ei si fiindca un coleg avea casa cu curte, am vorbit cu stapanii si ne au dat un pui. Era ghemotoc. Bainene, in cateva luni, nu l mai recunosteai. Ca Igor, crestea incredibil.
  Frumos Igor.

  0

  • #2

   Bäi nene, dacă toți rușii sunt așa, brrrrrrrrrrrrrrr! :-)

   0

 2. Era interesanta și comparația de lătrat atunci și acum. A trecut de pubertate? :)) În rest, să-ți trăiască. Sunt curios, dacă stăteai la bloc, trebuie să îl treci la întreținere?

  0

  • daca latra cu rautate, cade varul de pe pereti

  • #5

   @Alex. Tu ca administrator te-ai duce la ușa lui Cetin să îi zici de câine ceva?

   0

  • #6

   vezi idee de afaceri: ill duci pe igor la cei care vor sa dea varuiala noua si ii scapi de mizeria aia imensa numita dat cu racleta varul vechi jos. sau faci o inregistrare cu trilurile dansului.

   0

 3. #7

  Este frumos rau de tot. Trebuie sa ii pui ceva rosu la zgarda . La iarna poate sa traga sania cu voi cu tot.

  0

  • Dacă vrei sa experimentezi asta, când mai ajung la bunicii de Bucovina, chiar am un ham de câine de tras la sanie. L-am luat pentru varamea, cadou, „că la iarnă te trage câinele pe zăpadă cu sania”. Părinții au fost mai precauti, și nu au îngăduit. Deci de doi ani stă nefolosit. Era pentru un carpatin, deci daca te interesează, fac și eu un give-away, măcar să se bucure cineva de el. Apropo, îți trebuie sanie de genul celor din copilărie, cu coarne intoarse, are doua curelușe laterale care se prind de atelaj.

   0

  • #9

   Si dupa voi in care sant sau boschet vor ajunge pasagerii saniei dupa exact 5 secunde de galop???

   0

  • #10

   O undita cu un cârnăcior cred că ar rezolva problema direcției.

   0

 4. #11

  Semi ontopic. Șefu’, uite aici pentru fetița lu’ matale: http://www.recantha.co.uk/blog/?p=16796 . Play & learn.

  0

 5. #12

  Tot Luna e feblețea blănosului… da’ și ea îl iubește și animăluțul simte asta. Cred că Igor este tot numai inimă și suflețel, are blană ca să i le țină laolaltă.

  0

 6. #13

  Daca vreodata te-am suparat cu ceva, te rog sa ma ierti, nu mai fac! De asemenea, te rog sa primesti scuzele mele in avans pentru viitoarele greseli!

  0

 7. #14

  Da imi place ca va jucati cu papucu’. Restul papucilor sunt bine sau is inchisi cu cheie. Si eu m-am jucat cu al meu cu papucii cand era mic si acum cand las usa deschisa la curte intra in casa fura un slap si fuge cu el si il distruge.

  0

  • #15
   Arhi

   nu se atinge decat de papucul lui. daca are un adidas de al meu, vechi, nu il intereseaza. dar daca ii iau adidasii, adio, rontaie tot

  • nu are acces la incaltaminte, in afara de acel adidas care e al lui

 8. #17

  Toata lumea ridica-n slavi potaia.
  In calitate de motan la avatar imi iau rolul de hater.
  Facea-r-ai purici Igore!

  0

  • #18

   Baxt, cica de fapt puricii de caine n-ar fi chiar de caine… Tot pisicile sunt vinovate si pentru asta…

   0

  • #19

   O mica corectie va rog:
   „-Da-ti-aş purici you niggă’ !”

   0

 9. #20

  Astept peste vreo 3 luni postul : „Poate sunteti curiosi ce mai face Cetin, cel pe care nu prea l-am mai lasat sa intre pe net. Pentru conformitate, acesta era tricoul lui de pe vremea de cand era Fat and Furios, da’ acum, dupa atata sac de box si sala, era cat pe ce sa fie declarat casectic. Semnat: Igor”

  0

 10. #21

  ma asteptam sa vina cu viteza si s-o mute pe doamna cu scaun cu tot intr-o secunda la geam :)))

  0

 11. #22

  Fuchsia

  0

 12. #23

  Fain caine. Dar serios acuma.. unde ai gasit Bucovina? Ca prin magazine bate vantul.

  0

 13. #28

  O să se distreze copiii la iarnă :))))

  0

 14. #29

  Febletea mea Igor! Incredibil ce ghemotoc era acum 7 luni. Am remarcat dragostea Luna-Igor.

  0

 15. #30

  Eu am 1,47 m inaltime. Cred ca ramane flamand Igor dupa ce ma mananca. Norocul ca „am pus carne pe mine”, am cam 67 de kile. :)

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]