Poate vreti si feedback despre yango

Dacă am vorbit despre rușii de la Revolut, să vorbim puțin și de rușii de la Yango.
De fapt, să vorbească un utilizator al sistemului, cu feedback real, direct din piață.

Și, dacă nu ați fost lămuriți de prima oară, eu nu am nimic cu cei ce folosesc Yango. Să fie sănătoși, poporul român este, de la Decebal încoace, o râmă sclavă cuiva, oricum, doar să fie sclavă. Orice, doar să nu moară.

Problema mea este cu cei care iau bani ca să popularizeze chestiile astea în viețile lor, cei care, pentru niște fărâmituri, își vând, ați ghicit, țara, milimetru cu milimetru. Oameni care nu au verticalitate și care își hrănesc copiii cu…? Ați ghicit!

Iar tâmpițeii care vor comenta iarăși despre cum, ce are că e rusesc e globalizare, în timp ce ambasada rusiei la bucurești laudă florile cu care au fost întâmpinați eliberatorii ruși în basarabia, sunt rugați să…în fine, știu ei.

18 comentarii

 1. #1

  Sa nu carecumva sa te noviciokeze baetzii

  0

  • #2

   in pantelimon se consuma noviciok din ala bunu, nu mizerie diluata ca la englezi. se intinde pe felia de parizer ca sa se lipeasca mustarul cum trebuie. se poate da si la incheieturi, ia durerea cu mana.

   0

 2. #3

  De fapt hartile s-ar putea sa fie principalul motiv pentru care sunt aici.

  0

  • #4

   Ne place si sa cunoastem potenti, ce sa faci, slabiciune nationala:). Altfel, eu nu o sa folosesc yango sau revolut pentru simplul motiv ca-s rusesti. Nu vreau ca Tara asta sa mai aiba de a face cu rusii.

   0

  • #5

   da, ca ei au harti f proaste :)). Daca vrei sa ajungi de ex la Magazinul Victoria, app nu gaseste dupa puncte de interes. Trebuie sa afli tu adresa locatiei, gen Stra Victoriei nr xx si sa o scrii. Total neprietenos pt user.

   0

  • #6

   Ce e mai usor sa populezi hartile FSB-ului cu puncte de interes decat sa pui oamenii sa le introduca manual?

   0

  • #7

   Pentru că scopul FSB este să te întrebe ca Google: „Această locație oferă fructe și legume grozave?”

   0

 3. #8

  Ne si place sa cunoastem potenti, ce sa faci, slabiciune nationala:). Altfel, eu nu o sa folosesc yango sau revolut pentru simplul motiv ca-s rusesti. Nu vreau ca Tara asta sa mai aiba de a face cu rusii.

  0

 4. #10

  azi am fost la catena sa cumpar niste medicamente pt cineva. si cand plateam ma injuram in gand ca iar am ajuns sa dau bani la compania fiicei muistului ala de iulian vlad de la securitate. plus ca avea reclamele cu nenorocitul ala de arsinel. si ma gandeam ca cumva ne obisnuim cu chestiile astea si ajungem sa le integram in restul lucrurilro ok si aia e, mergem inainte. nu prea e ok, dar e super greu sa imi aduc aminte de fiecare data si sa mai merg 20 de m pana la alta retea de farmacii. si e valabil cam la toate, inclusiv asta cu yango sau lukoil etc.
  la kaspersky sunt curios cati au renuntat si au trecut pe altceva, gen bitdefender

  1

  • #11
   Arhi

   eu. muie Kaspersky, oricum bdf este peste

  • #12

   de la anuntul ala cu fsb am trecut instant pe bdf. dar sunt atat de multe companii din astea incat e destul de greu sa ii eviti chiar peste tot.

   1

  • #13
   Arhi

   nu ai cum fi companie ruseasca si sa nu decida Putin pentru tine:))

  • #14

   :)))) ar trebui sa pui asta dupa titlu

   0

  • #15

   Si eu sunt de acord cu Ender. Vom ajunge pentru ca nu avem alternative, iar cand n-ai alternative, vorba aia, ti-e cam greu sa te ridic sa mai dai fuga la banca sa platesti facturile cu bancnote, mai bine o faci de-acasa, pe Microsoft-ul & Browser-ul CIAului, bagi datele de pe card sa platesti facturile si aia e…

   Asta e lumea in care am ales s-o traim. Ca a tinut de noi sau nu, nu mai conteaza.
   A murit Iulian Vlad, traiasca Iulian Vlad! (intelegeti ce vreau sa spun)

   0

  • Eu am renunțat la Kaspersky după mulți ani de utilizare. Dar a fost dramatic, pentru că Bitdefender parcă-i făcut pentru copiii proști și nu avea opțiuni pentru power users la un moment dat. Acum și-au mai revenit și e utilizabil.

   1

 5. #17

  https://imgur.com/usFpmDc

  Și cu asta am zis tot

  1

 6. #18

  La ce ai scris in primele randuri, vizavi de poporul roman aka sclav aka rama , eu as face comparatie cu celebrii minnions din ultimul film ( ăla in care urmează pe cel mai tare, asa cred ei )

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]