8 comentarii

 1. „am facut si noi niste greseli, nu am stiut sa comunicam publicului realizarile noastre.”

  psd, singura greseala recunoscuta de fiecare data cand o iau in freza pentru altceva.

  tanti din video arata cat de putin conta respectiva propaganda

  17

 2. #2

  Ăștia arata de parca s-ar pregăti pt un gang cu Laura andresan,, și ea ar fi spus mai bine

  11

 3. #3

  poate sensibilizeaza fraierii a caror drum in viata e trasat s altii si atunci dai exemple infecte doar doar o veni prostul politzist, ca sa ne batem joc de el si acolo. #politistulpul**

  1

 4. #4

  :))))))))))))))))))))))) serios?

  2

 5. #5

  sincer, cred ca acum e momentul in care vor sari toti sa isi faca datoria cit mai bine… pina uita de evenimente si le trece frica…

  3

 6. #6

  Domne, greșit e faptul că instituțiilor bugetare li se permite joaca asta de-a PR, marketing și comunicare. E o meteahnă de pe vremea lui născase, cred, când eram bombardați cu reclame care ne recomandau minunatele vagoane de marfă ale CFR și apa neobișnuit de caldă de la CET Govora.
  Una la mână: în domeniul în care își desfășoară activitatea, fiecare dintre ele deține monopolul. N-au nevoie să lupte pentru cotă de piață.
  A doua la mână: pentru tentativele lor de publicitate se cheltuie niște bani publici. În cazul ăstora de la 112, e grotesc ca, după ce ți-ai bătut joc de public nefurnizându-i serviciile pentru care te-a plătit, să-l mai și minți pe banii lui. Și-au luat-o în freză și pe bună dreptate.

  31

 7. #7

  Mesajul era pentru cei care îi conduc…

  1

 8. #8

  Asta îmi amintește de clipul în care cei de la SIAS păreau că se pregătesc de un gang-bang cu un băiat ca să-l scape de Balena Albastră.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.